.png)
alechandro napisał(a):Zgadzam się, jak profesorowie ale wiesz jakie tutaj nastawienie do Włochów...nudni, prowokatorzy, autobusy...co jeden to mądrzejszy ale Polska, Hiszpania to cacy za każdym razem bo przecież piękno futbolu i takie tam...
.png)
alechandro napisał(a):.......ale żelazna taktyka .........zaskoczył styl i rozmiar bezdyskusyjnego zwycięstwa
z_byszek napisał(a):Alias21 napisał(a):Jak na razie to moim subiektywnym zdaniem jeden z najlepszych meczów...![]()
Zdecydowanie tak.
.png)
Alias21 napisał(a):Jak na razie to moim subiektywnym zdaniem jeden z najlepszych meczów...![]()
Włosi zagrali na luzie..bez spinki..na spokojnie porobili faworyzowanych Belgów...
Taktyka..pomysł i żelazna konsekwencja dały im zasłużone zwycięstwo...![]()
Wyszkolenie techniczne Włochów...aż miło się oglądało...
Wyjście z kontry...pierwsza klasa...popłoch u Belgów...
A że bronili swojej bramki..co w tym dziwnego...mieli się odkryć ..?
W porównaniu do tego co pokazała dzisiaj Hiszpania...wcześniej inni, tzw. faworyci to Włosi są daleko z przodu....
.png)
alechandro napisał(a):Co do Włochów - wyszło cwaniactwo, doświadczenie i perfekcyjna dyscyplina w defensywie, nie wierzyłem w nich mimo, że zawsze wymieniam ich w gronie faworytów ale po raz kolejny potwierdza się, że to drużyna turniejowa...
.png)
alechandro napisał(a):Ale o co ci chodzi bo nie kumam,
alechandro napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):A Ty nie postawiłeś na Włochów
Jestem realistą Janusz...osobiście uważam, że Italia nie wyjdzie z grupy bo to najsłabsza reprezentacja od lat..nie wiem po co oni jadą w ogóle do Francji.
.png)
.png)
GOLDEN napisał(a):walp został....superbohaterem.![]()
![]()
Nice avatar.
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.