Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

EURO 2016 Francja- Komentarze

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Kiepura
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kiepura » 13.06.2016 22:16

Po takim meczu dochodzę do wniosku, że powinien być wprowadzony przepis iż, trzeci kolejny zawodnik, który dostaje żółtą kartkę za faul taktyczny polegający na celowym przerwaniu akcji powinien dostawać z automatu kartkę czerwoną.
walp
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) walp » 13.06.2016 22:22

alechandro napisał(a):Zgadzam się, jak profesorowie ale wiesz jakie tutaj nastawienie do Włochów...nudni, prowokatorzy, autobusy...co jeden to mądrzejszy ale Polska, Hiszpania to cacy za każdym razem bo przecież piękno futbolu i takie tam...

Alex, tutaj chyba nie jest tak źle, bo wśród typów na mistrza, Włochy są na trzecim miejscu, za Francją i Niemcami. :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.06.2016 22:24

Jak na razie to moim subiektywnym zdaniem jeden z najlepszych meczów... :)
Włosi zagrali na luzie..bez spinki..na spokojnie porobili faworyzowanych Belgów...
Taktyka..pomysł i żelazna konsekwencja dały im zasłużone zwycięstwo... :oczko_usmiech:
Wyszkolenie techniczne Włochów...aż miło się oglądało...
Wyjście z kontry...pierwsza klasa...popłoch u Belgów...:)
A że bronili swojej bramki..co w tym dziwnego...mieli się odkryć ..?

W porównaniu do tego co pokazała dzisiaj Hiszpania...wcześniej inni, tzw. faworyci to Włosi są daleko z przodu.... :mrgreen:
z_byszek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) z_byszek » 13.06.2016 22:31

Alias21 napisał(a):Jak na razie to moim subiektywnym zdaniem jeden z najlepszych meczów... :)

Zdecydowanie tak.
baunty
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) baunty » 13.06.2016 22:31

alechandro napisał(a):.......ale żelazna taktyka .........zaskoczył styl i rozmiar bezdyskusyjnego zwycięstwa :wink:

Nie sposób nie zgodzić się z jednym i drugim.
Jeśli Belgowie są tak mocni jak trąbią media, to Włosi mają medal :D
Taktycznie rozłożyli ich na łopatki.

z_byszek napisał(a):
Alias21 napisał(a):Jak na razie to moim subiektywnym zdaniem jeden z najlepszych meczów... :)

Zdecydowanie tak.

Dokładnie.
Ostatnio edytowano 13.06.2016 22:33 przez baunty, łącznie edytowano 1 raz
Hercklekot
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Hercklekot » 13.06.2016 22:33

Włosi zagrali na luzie..bez spinki..na spokojnie porobili faworyzowanych Belgów...
Taktyka..pomysł i żelazna konsekwencja dały im zasłużone zwycięstwo... :oczko_usmiech:
Wyszkolenie techniczne Włochów...aż miło się oglądało...
Wyjście z kontry...pierwsza klasa...popłoch u Belgów...:)
A że bronili swojej bramki..co w tym dziwnego...mieli się odkryć ..?

W porównaniu do tego co pokazała dzisiaj Hiszpania...wcześniej inni, tzw. faworyci to Włosi są daleko z przodu.... :mrgreen:

Nic dodać, nic ująć - Włosi dali Belgom lekcję gry w piłkę... Barzagli, Chiellini, Bonucci + Buffon: doświadczenie, spryt, zgranie, żelazna konsekwencja - chodzili jak po sznurku. Belgowie nic nie mogli zrobić, a w dodatku super kontry Włochów. Oglądało się to wspaniale!
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.06.2016 22:52

Na kolegę Kiepurę liczyłem... :wink:
Lubię go mimo jego poglądów anty ale tym razem znowu dostał klapsa...kolega ma sporą wiedzę i często mądrze prawi ale w przypadku Italii zawsze jedzie na stereotypach :D

Co do Włochów - wyszło cwaniactwo, doświadczenie i perfekcyjna dyscyplina w defensywie, nie wierzyłem w nich mimo, że zawsze wymieniam ich w gronie faworytów ale po raz kolejny potwierdza się, że to drużyna turniejowa...
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 13.06.2016 23:20

alechandro napisał(a):Co do Włochów - wyszło cwaniactwo, doświadczenie i perfekcyjna dyscyplina w defensywie, nie wierzyłem w nich mimo, że zawsze wymieniam ich w gronie faworytów ale po raz kolejny potwierdza się, że to drużyna turniejowa...

No to Twoje posty na stronie 100 dla przypomnienia :oczko_usmiech:
euro-2016-francja-komentarze-t44516-1485.html
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.06.2016 23:32

Ale o co ci chodzi bo nie kumam, w poprzednim poście napisałem, że w nich nie wierzyłem ale reasumując - zdania nie cofam bo choć wyszedł im mecz to w dalszej fazie zabraknie im prawdopodobnie argumentów...
Doskonale wiem co pisałem ale zasadnicza różnica jest pomiędzy pojedynczym brakiem wiary z mojej strony a stałym bólem doopy innych...
Jedyna korekta z mojej strony jest taka, że z grupy Italia wyjdzie ale dalej będzie kiepsko, niemniej dziś zagrali jak profesorowie i skopali pudelkom z Belgii doopska... :D
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 13.06.2016 23:36

alechandro napisał(a):Ale o co ci chodzi bo nie kumam,

O to:

alechandro napisał(a):
Janusz Bajcer napisał(a):A Ty nie postawiłeś na Włochów 8O

Jestem realistą Janusz...osobiście uważam, że Italia nie wyjdzie z grupy bo to najsłabsza reprezentacja od lat..nie wiem po co oni jadą w ogóle do Francji.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 13.06.2016 23:49

albo za dużo browara wypiłeś albo tracisz rozum bo cały czas do tego nawiązuję... :wink:
Przeczytaj moje posty jeszcze raz, ochłoń i pomyśl chyba, że dalej zamierzasz bezsensownie nabijać licznik... :D
razpol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) razpol » 14.06.2016 06:45

Ja również się przyłączę do pochwał i napiszę, że jestem pod wrażeniem gry Włochów (doświadczenie, solidność, wyrachowanie, no i chyba wyglądali lepiej kondycyjnie). To wrażenie trochę psuje Brazylijczyk w składzie, no ale takie czasy. ;)
Taką defensywę widział bym w moim LP, a to najlepszy komplement, jaki mogłem urodzić. :mrgreen: :lol:
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 14.06.2016 06:58

wnoszę, że dałem się chyba zwieźć rankingom, achom i ochom nad reprezentacją Belgi, do tego zupełnie jak alechandro sądzę, że to najsłabsza ekipa Włoch od lat, dlatego błędnie typowałem wygraną Belgów :evil:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 14.06.2016 09:56

Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 14.06.2016 10:59

GOLDEN napisał(a):walp został....superbohaterem. 8O 8) :wink:
Nice avatar. :boss:

Waldka awatar wymiata :idea: .... ale też sobie na czas Euro zmieniłem :wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

EURO 2016 Francja- Komentarze - strona 121
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone