anakin napisał(a):Zapraszamy...
Dla mnie wszytko jasne
Nowi uczestnicy zabawy proszeni o dokładne zapoznanie się z Regulaminem typowania
Przyklejam nowy wątek
.png)
.png)
anakin napisał(a):Dzięki.![]()
Na pierwszej stronie tego wątku też jest odnośnik, jakby ktoś nie mógł znaleźć.
.png)
.png)

anakin napisał(a):-dopuszcza się niewielki poźlig minutowy w typowaniu (nikt tu z zegarkiem w ręce nie będzie siedział), ale w granicach rozsądku
anakin napisał(a):-aktualna klasyfikacja będzie pojawiała się po każdej umownej „kolejce’, przez którą w tym przypadku rozumiemy poszczególne dni rozgrywania meczów , dlatego też uprasza się typowanie dopiero po pojawieniu się wyników każdej kolejki.

walp napisał(a):anakin napisał(a):-dopuszcza się niewielki poźlig minutowy w typowaniu (nikt tu z zegarkiem w ręce nie będzie siedział), ale w granicach rozsądku
Tutaj obawiam się kłopotów.![]()
walp napisał(a):anakin napisał(a):-aktualna klasyfikacja będzie pojawiała się po każdej umownej „kolejce’, przez którą w tym przypadku rozumiemy poszczególne dni rozgrywania meczów , dlatego też uprasza się typowanie dopiero po pojawieniu się wyników każdej kolejki.
Rozumiem, że za kolejkę w fazie grupowej przyjmujemy pierwsze, drugie i trzecie mecze w grupach, czyli kolejki w tej fazie są trzy.
.png)
anakin napisał(a):Myślałem raczej w ten sposób:
10.06.- I kolejka
11.06.-II kolejka
12.06.-III kolejka.........itd.

GOLDEN napisał(a):Rozumiem,że chcesz się odkuć po LM![]()
![]()
Qrzyk napisał(a):anakin napisał(a):Mistrz Europy:(mój typ)
Francja -Rumunia
To chyba typ na FINAŁ? a nie na mistrza
.png)
Qrzyk napisał(a):anakin napisał(a):Mistrz Europy:(mój typ)
Francja -Rumunia
To chyba typ na FINAŁ? a nie na mistrza
.png)

greenrs napisał(a):Co do typowania...
By uniknąć błędów w liczeniu i ułatwić typowanie (nie każdy w tym okresie ma codzienny dostęp do komputera) proponuję typowanie podzielić na 3 kolejki fazy grupowej, a następnie pełne kolejki 1/8, 1/4, 1/2 finału i sam finał.
greenrs napisał(a):Dla tych, którzy wyjeżdżają i nie mogą typować z taką częstotliwością proponuję pozostawić furtkę - możliwość typowania całej fazy grupowej bez żadnych rozwiązań pośrednich. Myślę, że taki system ułatwi życie zarówno typującym, jak i liczącym wynikiCo o tym myślicie?
.png)
By uniknąć błędów w liczeniu i ułatwić typowanie (nie każdy w tym okresie ma codzienny dostęp do komputera) proponuję typowanie podzielić na 3 kolejki fazy grupowej,
.png)
By uniknąć błędów w liczeniu i ułatwić typowanie (nie każdy w tym okresie ma codzienny dostęp do komputera) proponuję typowanie podzielić na 3 kolejki fazy grupowej, a następnie pełne kolejki 1/8, 1/4, 1/2 finału i sam finał. Dla tych, którzy wyjeżdżają i nie mogą typować z taką częstotliwością proponuję pozostawić furtkę - możliwość typowania całej fazy grupowej bez żadnych rozwiązań pośrednich. Myślę, że taki system ułatwi życie zarówno typującym, jak i liczącym wynikiCo o tym myślicie?
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.