Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

EURO 2012,czyli resume...

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 01.07.2012 11:06

Jeśli del Bosque wustawi skład jak zawsze (bez napastnika i z Xavim) - to nudy mamy pewne!

Jeśli jakimś cudem zdejmie w końcu Xaviego i wpuści Navasa czy Pedro - może być ciekawie.

W każdym razie liczę na makaroniarzy :D :D
kamil1929
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kamil1929 » 01.07.2012 14:52

anakin napisał(a):
kamil1929 napisał(a):Powiem tak,kibicuje Hiszpanii bo tam graja z Barcelony...tyle :!:

A Italii kibicuje od dawna,nawet bardzo dawna wiectrzymam kciuki za Italie i wiem ze dadzą rade i Puchar leci do Rzymu :!: oj sie bedzie działo :wink:

A mógłbyś się zdecydować? :lol: :wink:

Nie "robisz" przypadkiem w.............polityce? :wink:

Anakin Ja zwykły złomiarz jestem :wink: polityka :evil:
Mam nadzieje ze makarony wygraja :wink:
CROberto
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROberto » 01.07.2012 19:04

Hiszpania uśpiła czujność prawie wszystkich....tutaj na forum także...
Dziś pokażą MOC.... :devil:

A Włosi "swój finał"już wygrali....i myślę że to będzie dzisiaj inna drużyna....
..."wykrwawiona..."

P.S.
Dość odważnie to piszę....jeżeli się pomylę to wiem że fani Squadra Azzurra
sobie ze mną "pojadą".....ale tak jest ciekawiej.... :wink:
....i wierzę w to....
CROberto
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) CROberto » 01.07.2012 20:38

PASO DOBLE

:devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: [/b]
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 01.07.2012 20:39

CRORoberto - prorok czy co?

Zaskakująco dobry mecz! Hiszpania gra pierwsze ładne spotkanie na tym turnieju - trochę niesprawiedliwie są w tym finale, ale trzeba przyznać, że klasę pokazują. Jak na razie MVP Casillas - cuda w bramce wyprawia!

Włosi przy 1:0 mieliby jeszcze szanse, myślę, że 2:0 ich dobiło i już się nie podniosą, chociaż... chciałbym się mylić. Ale najpierw Pirlo musiałby zacząć grać, bo na razie nie istnieje na boisku.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.07.2012 20:43

Jest jeszcze druga połowa ale dla mnie już wszystko jasne...Italia już się nie podniesie a los w tym meczu tez nie był łaskawy - szybki gol i kontuzja Kielona...może Włochom brakuje świeżości, w końcu najmniej odpoczywali ze wszystkich drużyn ale nie zmienia to faktu, że Hiszpanie są dzisiaj bezdyskusyjnie lepsi :(
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 01.07.2012 20:44

Poza tym Hiszpanie przecież muszą zagrać jakiś dobry mecz na tych mistrzostwach :!: :roll:

Pamiętasz alessandro kto to napisał :?: :lol:

alessandro1977 napisał(a):...Italia już się nie podniesie

Jak ja lubię się z Tobą...................zgadzać :!: :mrgreen:
Ostatnio edytowano 01.07.2012 20:46 przez anakin, łącznie edytowano 1 raz
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 01.07.2012 20:45

Raul73 napisał(a):Hiszpania gra pierwsze ładne spotkanie na tym turnieju - trochę niesprawiedliwie są w tym finale,

A to dlaczego trochę niesprawiedliwie :?:
Raul73
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Raul73 » 01.07.2012 20:48

Janusz Bajcer napisał(a):
Raul73 napisał(a):Hiszpania gra pierwsze ładne spotkanie na tym turnieju - trochę niesprawiedliwie są w tym finale,

A to dlaczego trochę niesprawiedliwie :?:

Bo do tej pory grali tak słabą i usypiającą piłkę, jak żadna inna drużyna, z Polską włącznie!
sviva
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sviva » 01.07.2012 20:48

Raul73 napisał(a):Jeśli del Bosque wustawi skład jak zawsze (bez napastnika i z Xavim) - to nudy mamy pewne!

Jeśli jakimś cudem zdejmie w końcu Xaviego i wpuści Navasa czy Pedro - może być ciekawie.

W każdym razie liczę na makaroniarzy :D :D

dzięki Bogu nie zdjął Xaviego...;)
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 01.07.2012 20:49

Raul73 napisał(a):Bo do tej pory grali tak słabą i usypiającą piłkę, jak żadna inna drużyna, z Polską włącznie!

Są finale ... i grali słabo 8O :wink:
sviva
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) sviva » 01.07.2012 20:50

alessandro1977 napisał(a):Jest jeszcze druga połowa ale dla mnie już wszystko jasne...Italia już się nie podniesie

prawdziwy kibic jest ze swoją drużyną do końca i wierzy w powodzenie a nie stwierdza, że już po wszystkim... idę na drugą połowę...
pablo74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pablo74 » 01.07.2012 20:50

Zasłużone prowadzenie Hiszpanii, która gra taki futbol, jakim podbiła futbolowy świat. Tak gra Mistrz Świata i Mistrz Europy. Gratulacje!
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.07.2012 20:55

sviva napisał(a):prawdziwy kibic jest ze swoją drużyną do końca i wierzy w powodzenie a nie stwierdza, że już po wszystkim... idę na drugą połowę...

Nie powiedziałem, że nie wierzę...uważam, że się nie podniesie bo Hiszpania na wiele im nie pozwala i widać brak świeżości...dla mnie sam występ Italii w finale jest czymś wielkim...
Niestety, wygrać może tylko jedna drużyna !
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.07.2012 20:57

Setka Di Natale mogła dać Włochom pozytywnego kopa...niestety nie wykorzystał kapitalnej sytuacji, która mogła odmienić losy tego meczu !
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

EURO 2012,czyli resume... - strona 61
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone