mkm napisał(a):Beznadziejni żołnierze:
Dziadek mawiał, że mają piękne kobiety i największych tchórzy na świecie. Walczył we Włoszech.
Chyba mamy podobne źródła
.png)
mkm napisał(a):Beznadziejni żołnierze:
.png)
.png)
alessandro1977 napisał(a):Weź jeszcze pod uwagę to, że Włosi już oddychali rękawami bo maja najgorszy kalendarz...Niemcy przed meczem odpoczywali 6 dni a Włosi 3 dni...mam nadzieję, że to nie odbije się na finale bo podobna sytuacja była w 2006 roku...teraz też Hiszpanie maja jeden dzień więcej odpoczynku ale mam nadzieję, że jeszcze będą w stanie wykrzesać z siebie dodatkowe pokłady energii...w tym meczu więcej będą musieli się nabiegać !
.png)
alessandro1977 napisał(a):Wiem Kamil i liczę na to ale jeżeli dojdzie do dogrywki ( bardzo prawdopodobne ) to obawiam się, że sił już będzie brakowało...
Z Hiszpanią też mecz będzie na najwyższych obrotach...przede wszystkim Inieście nie wolno zostawić zbyt dużo swobody bo to jest futbolowy poeta...ale podobny problem będą mieli Hiszpanie z Pirlo !
.png)
alessandro1977 napisał(a):bez względu na wynik, będę zadowolony bo Włosi zrobili więcej niż od nich oczekiwano a przegrać z Hiszpanią to nie wstyd !
.png)
maniust napisał(a):Oby tylko obydwie drużyny zagrały dziś mecz na miarę finału EURO 2012 i nie było nudy.

kamil1929 napisał(a):Powiem tak,kibicuje Hiszpanii bo tam graja z Barcelony...tyle![]()
A Italii kibicuje od dawna,nawet bardzo dawna wiectrzymam kciuki za Italie i wiem ze dadzą rade i Puchar leci do Rzymuoj sie bedzie działo
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.