Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

EURO 2012,czyli resume...

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
marze_na
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) marze_na » 14.06.2012 22:37

PETERENZO napisał(a):
Jak to już było napisane - nawet w Kanie takich cudów nikt nie uświadczył ...

Eh, małej wiary jesteś :wink: .
PETERENZO
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) PETERENZO » 14.06.2012 22:38

kaszubskiexpress napisał(a):Trochę przeraża mnie pewność naszych odnośnie wygranej nad Czechami :evil:

Nie wiem dlaczego, ale w 100% potwierdzam Twoje obawy? :(
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 14.06.2012 22:41

PETERENZO napisał(a): Marzę od wielu lat, aby w końcu zobaczyć jak Polacy wygrywają z braćmi zza zachodniej granicy :wink:

Poprzednio w Gdańsku wygrana była blisko, tym razem musi się udać :lol: :idea:
PETERENZO
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) PETERENZO » 14.06.2012 22:46

marze_na napisał(a):
PETERENZO napisał(a):
Jak to już było napisane - nawet w Kanie takich cudów nikt nie uświadczył ...

Eh, małej wiary jesteś :wink: .

To nie kwestia wiary - bo ta we mnie ogromna, ale niespełnionych od lat nadziei... :(
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 14.06.2012 22:47

Bądżmy optymistami jak ci 4-ej userzy w temacie "Euro 2012 - typowanie wyników." , że Polska zdobędzie Mistrzostwo w Euro 2012.... :lol:

.....hmmmmmm..........chyba sam nie wierzę w to co napisałem.....
MRK
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) MRK » 14.06.2012 23:32

Moja zona zadzwoniła dzisiaj so mnie do pracy i powiedziała, ze mam ją do pionu ustawić, bo wpadła Jej jedna piosenka do głowy i nie potrafi przestać. Znacie taki stan, prawda? Tylko, ze Jej sie włączyło "nic sie nie stało, Polacy nic sie nie stało".. nie bądźmy pewni tego sobotniego meczu...nie cierpię kobiecej intuicji:).
Manga
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Manga » 15.06.2012 04:02

PETERENZO napisał(a):Marzę od wielu lat, aby w końcu zobaczyć jak Polacy wygrywają z braćmi zza zachodniej granicy :wink:

Ściągnij (albo wypożycz) sobie 20-sty(przedostatni )odcinek Czterech Pancernych i psa zatytułowany Brama ;)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.06.2012 06:27

Jestem wqrwiony bo Chorwacja fartem zremisowała...konsekwencje wystawiania do składu słabego Balotellego... :evil:
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 15.06.2012 06:41

MRK napisał(a):Moja zona zadzwoniła dzisiaj so mnie do pracy i powiedziała, ze mam ją do pionu ustawić, bo wpadła Jej jedna piosenka do głowy i nie potrafi przestać. Znacie taki stan, prawda? Tylko, ze Jej sie włączyło "nic sie nie stało, Polacy nic sie nie stało".. nie bądźmy pewni tego sobotniego meczu...nie cierpię kobiecej intuicji:).

Znam(y)...Polskaaaaaa, biało-czerwoni...od czterech dni.
kaszubskiexpress
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaszubskiexpress » 15.06.2012 07:32

Kibice z Irlandii śpiewami na koniec meczu mnie rozwalili.

Na dobre i na złe. Szacunek się należy. :hut:

Tutaj sporo o kibicach w Gdańsku z wczoraj. Po jednym ze zdjęć, na których widać jak zieloni szczają na mojego Neptuna rozumiem, dlaczego nie mogłem wczoraj zobaczyć drugiej połowy IT-HR.

Polecam odpalić filmik z tramwaju :wink:

8)
realista2
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) realista2 » 15.06.2012 08:25

Poolska biało-czerwooni. Jest prosta, wpada w ucho, wszyscy ją nucą, nawet obcokrajowcy i to ona tak naprawdę stała się hymnem polskiej reprezentacji, a nie piosenka Jarzębiny. Piosenka z reklamy Biedronki, kto jest autorem, wiecie ?
PETERENZO
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) PETERENZO » 15.06.2012 08:39

Manga napisał(a):Ściągnij (albo wypożycz) sobie 20-sty(przedostatni )odcinek Czterech Pancernych i psa zatytułowany Brama ;)

:lool: :lool: :lool: :lool: :lool:
Moje marzenia aż tak dawnych czasów nie sięgają.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 15.06.2012 08:53

Hiszpanie zaczynają grać swoje.....
Aż miło patrzeć... :D

Mam spore obawy o naszych w następnym meczu... :? ,ale po cichu liczę na remis.Musza jednak zagrać o niebo lepiej niż wczoraj z makaroniarzami..

W ostatniej kolejce tej grupy widzę............same remisy i Włosi-go home! :mrgreen:

No i jeszcze tzw.Respect dla Irlandczyków i ich kibiców.
Wykazywać ochotę do gry i dopingu przy 4:0 w plecy- to naprawdę rzadkość.
8)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 15.06.2012 09:22

anakin napisał(a):W ostatniej kolejce tej grupy widzę............same remisy i Włosi-go home! :mrgreen:

A wczoraj już lalusiom trawa nie przeszkadzała :D
Ja tam uważam, że Wasi tym razem pocisną lalusiów i nie będzie Italia arrivederci :wink:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 15.06.2012 09:34

alessandro1977 napisał(a):
anakin napisał(a):W ostatniej kolejce tej grupy widzę............same remisy i Włosi-go home! :mrgreen:

A wczoraj już lalusiom trawa nie przeszkadzała :D
Ja tam uważam, że Wasi tym razem pocisną lalusiów i nie będzie Italia arrivederci :wink:

"Niestety"-tak to widzę. :mrgreen:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

EURO 2012,czyli resume... - strona 10
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone