napisał(a) Kiepura » 14.06.2012 21:56
anakin napisał(a):Kiepura napisał(a):Coście sie tak czepili tego Ronaldo?
Że wygląda. A Mesii to wygląda jak spocony sprzedawca ryb. A Ribery mógłby w filmach kostiumowych o grać. Głównie postać kata.
Krystyna to lata świetlne wraz z Messim przed innymi jest. Póki co gra tak sobie, ani lepiej ani gorzej niz inni. Gra w klubie a gra w reprezentacji to zupełnie co innego. Zobaczymy co bedzie dalej.
No właśnie chodzi o to,że............wygląda.
To nie wybieg dla modeli,tu trzeba zapierd.......!
Od piłkarza,który uważa się za najlepszego na świecie można chyba wymagać więcej,nie?
Ok, ja tez uwazam, że facet z żelem to ne ten teges. Ale jak chodzi o piłkarzy to staram się oddzielić wrażenia estetyczne od umiejętności.
Słabiutki pierwszy mecz dzisiaj. Włosi niby cos tam sie rozkręcają (liczyłem na więcej), ale to nie to. Niecelne podania, nieporadność, wygladali jak kupa a nie drużyna. Ale to wystarczyło na Chorwacje, która błysła na tle słabych Irlandczyków a tu sie męczyła okrutnie.
Poziom emocji jak na meczu Naprzód Kopydłowo-Wicherek Janowo.
Hiszpanie grają ładną piłkę, ale przy lepszej obronie, majacej na dodatek dzień konia to już tak miło nie będzie. W drodze do finału trafią prawdopodobnie na Anglię i Francje. Z tych dwóch na mój gust tylko Anglia może im się postawić. Niemcy mają autostradę do finału, więc finał Niemcy Hiszpania, zieeew nuda.
Wolałbym Niemcy Anglia.
Dobra, jakieś sensacje i niespodzianki prosimy w fazie pucharowej
Edit. Czy jest jakaś opcja, żeby przesunąć Szpaka do komentowania curlingu na przykład. Jakaś petycja, referendum narodowe, oflagowanie czy coś. Facetowi dobrze zawsze szło w pionie upiększania rzeczywistosci, teraz jest jak znalazł, ale te jego błędy.
A i ten "fachowiec"

Z dzisiejszego meczu :
"Zawodnik x nie wyciągnął co mógł".
No i dobrze, że nie wyciągnął, dzieci na trybunach były...
Ostatnio edytowano 14.06.2012 22:04 przez
Kiepura, łącznie edytowano 1 raz