.png)
.png)
Karen napisał(a):Hejo!!! 15 lipca wybieram sie do Chorwacji. narazie zastanawiam się nad Tucepi. Ale mam pytanie. Nienawidzie przebywac na plazach gdzie roi sie od turystów, wole dzikie plaze gdzie jest tylko kilka lub kilkanascie ludzi!! Znacie moze takie miejsca gdzie są tego typu plaze!!!
.png)
.png)
kd napisał(a):Karen napisał(a):Hejo!!! 15 lipca wybieram sie do Chorwacji. narazie zastanawiam się nad Tucepi. Ale mam pytanie. Nienawidzie przebywac na plazach gdzie roi sie od turystów, wole dzikie plaze gdzie jest tylko kilka lub kilkanascie ludzi!! Znacie moze takie miejsca gdzie są tego typu plaze!!!
Jeżeli będziesz w Tucepi to polecam dziki plaże między Tucepi i Podgorą. Jedziesz Jardanką w stronę Podgory- przy drodze są zatoczki , na których mieści max kilka samochodów. I na plaży jest dokładnie tyle ludzi ile wysiądzie z samochodów. Każdy znajdzie zatoczkę tylko dla siebie. Pozdrawiam . Krysia
.png)
damiangres napisał(a):A ja cały czas przeglądam google map i wychodzi mi, że w okolicach Sukosanu, żeby mieć dzika plażę trzeba ... popłynąć na wyspę. Możektoś zna jednak bliższą lokalizację takiej, spojnej, niezatłoczonej plaży, w oklicach Sukosanu?
pozdrawiam
--
damian
GSX750ES - 100 konna Drynda z Cro.pl
.png)
damiangres napisał(a):A ja cały czas przeglądam google map i wychodzi mi, że w okolicach Sukosanu, żeby mieć dzika plażę trzeba ... popłynąć na wyspę. Możektoś zna jednak bliższą lokalizację takiej, spojnej, niezatłoczonej plaży, w oklicach Sukosanu?
pozdrawiam
--
damian
.png)
Marcin2131 napisał(a):damiangres napisał(a):A ja cały czas przeglądam google map i wychodzi mi, że w okolicach Sukosanu, żeby mieć dzika plażę trzeba ... popłynąć na wyspę. Możektoś zna jednak bliższą lokalizację takiej, spojnej, niezatłoczonej plaży, w oklicach Sukosanu?
pozdrawiam
--
damian
Witam. Ja w zeszłym roku mieszkałem w Sukosan i praktycznie cały czas jeździliśmy na małą plażę na południowym końcu Sukosanu, zaraz przy znaku pokazującym koniec tej miejscowości. Miejsca na może max.6-8 samochodów, kamieni średnia ilość, jeżowców też nie za wiele - polecam.
.png)
Karen napisał(a):kd napisał(a):Karen napisał(a):Hejo!!! 15 lipca wybieram sie do Chorwacji. narazie zastanawiam się nad Tucepi. Ale mam pytanie. Nienawidzie przebywac na plazach gdzie roi sie od turystów, wole dzikie plaze gdzie jest tylko kilka lub kilkanascie ludzi!! Znacie moze takie miejsca gdzie są tego typu plaze!!!
Jeżeli będziesz w Tucepi to polecam dziki plaże między Tucepi i Podgorą. Jedziesz Jardanką w stronę Podgory- przy drodze są zatoczki , na których mieści max kilka samochodów. I na plaży jest dokładnie tyle ludzi ile wysiądzie z samochodów. Każdy znajdzie zatoczkę tylko dla siebie. Pozdrawiam . Krysia
Bardzo dziekuje za informacje. A moze masz jakies zdjecia z tych zatoczek???? Byłabym wdzieczna!!!
.png)
kd napisał(a):Karen napisał(a):kd napisał(a):Karen napisał(a):Hejo!!! 15 lipca wybieram sie do Chorwacji. narazie zastanawiam się nad Tucepi. Ale mam pytanie. Nienawidzie przebywac na plazach gdzie roi sie od turystów, wole dzikie plaze gdzie jest tylko kilka lub kilkanascie ludzi!! Znacie moze takie miejsca gdzie są tego typu plaze!!!
Bardzo dziekuje za informacje. A moze masz jakies zdjecia z tych zatoczek???? Byłabym wdzieczna!!!
Niestety - wtedy nie mieliśmy cyfrówki- ale mnie i znajomym ,którzy widzieli zdjęcia przypominają rajskie plaże- żwirek , skały , drzewa i jaskinie- nie zawiedziesz się
.png)
Marcin2131 napisał(a):damiangres napisał(a):A ja cały czas przeglądam google map i wychodzi mi, że w okolicach Sukosanu, żeby mieć dzika plażę trzeba ... popłynąć na wyspę. Możektoś zna jednak bliższą lokalizację takiej, spojnej, niezatłoczonej plaży, w oklicach Sukosanu?
pozdrawiam
--
damian
Witam. Ja w zeszłym roku mieszkałem w Sukosan i praktycznie cały czas jeździliśmy na małą plażę na południowym końcu Sukosanu, zaraz przy znaku pokazującym koniec tej miejscowości. Miejsca na może max.6-8 samochodów, kamieni średnia ilość, jeżowców też nie za wiele - polecam.
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne