wikol napisał(a):Ale Wy jesteście spięci. Ja siedzę na plaży w BV z Karlovackiem w ręku za 20kn i nie wiem czy nie przepłacilem.
Chyba taniej będzie w sklepie.
Wikol
W Lidlu w Vodicach był Argus puszkowy po 20 kun za czteropaka
Nie kupowałem
.png)
wikol napisał(a):Ale Wy jesteście spięci. Ja siedzę na plaży w BV z Karlovackiem w ręku za 20kn i nie wiem czy nie przepłacilem.
Chyba taniej będzie w sklepie.
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):Gulasz angielski lub inne mięsiwo w konserwie/słoiku to "tuszonka"
Wnuczek (5 lat) pierwszy raz popróbował na plaży w Chorwacji i stwierdził, że "tuszonka" jest SUPER.
Ural napisał(a):...
Bardzo dobra tuszonka. Zięciowie ją uwielbiają zwłaszcza w ogrodzie przy krzakach pomidorów, ogórków i malin.
.png)
Habanero napisał(a):Ural napisał(a):...
Bardzo dobra tuszonka. Zięciowie ją uwielbiają zwłaszcza w ogrodzie przy krzakach pomidorów, ogórków i malin.
A skąd wiesz, że cię nie okłamują. Takich lizusów, którzy chcą się przypodobać teściowi nie brakuje.
Swoje sobie na pewno myślą, przy tych pomidorach i ogórach, ale tobie nie powiedzą. Dobrze wiedzą co robią.
Też bym takiego teścia pod włos ładował
Ural napisał(a):Habanero napisał(a):Ural napisał(a):...
A skąd wiesz, że cię nie okłamują. Takich lizusów, którzy chcą się przypodobać teściowi nie brakuje.
Swoje sobie na pewno myślą, przy tych pomidorach i ogórach, ale tobie nie powiedzą. Dobrze wiedzą co robią.
Też bym takiego teścia pod włos ładował
Jakoś często przyjeżdżają i sami w malinach czegoś szukają. Na siłę nie każę im pomidorów i ogórków zbierać. Córki w kuchni, zięciowie na zbiorach malin.
wikol napisał(a):Krakus puszka to ostateczność w moim menu. Wziąłem ją do CRO ale chyba wróci z powrotem do Polski. Syf nad syfem.
Gości podejmować Krakusem....nie wpadł bym na to.
Robotnicze syfiaste żarcie.
wikol napisał(a):Krakus puszka to ostateczność w moim menu. Wziąłem ją do CRO ale chyba wróci z powrotem do Polski. Syf nad syfem.
.png)
bigredone napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Gulasz angielski lub inne mięsiwo w konserwie/słoiku to "tuszonka"
Wnuczek (5 lat) pierwszy raz popróbował na plaży w Chorwacji i stwierdził, że "tuszonka" jest SUPER.
Janusz, ty tak tuszonku na plażu nosisz ?
.png)
Janusz Bajcer napisał(a):bigredone napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):Gulasz angielski lub inne mięsiwo w konserwie/słoiku to "tuszonka"
Janusz, ty tak tuszonku na plażu nosisz ?
Na dzikiej plaży od 10 -tej do 17-tej trzeba coś przekąsić.![]()
![]()
Chorwackie pieczywo i polska tuszonka smakuje bardzo dobrze.
.png)
.png)
Habanero napisał(a):wikol napisał(a):Krakus puszka to ostateczność w moim menu. Wziąłem ją do CRO ale chyba wróci z powrotem do Polski. Syf nad syfem.
Gdyby Ural był twoim teściem szarpałbyś jak Reksio szynkę