Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Dalmacja z biurem podróży (i naciskiem na niską cenę :) )

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
magda90
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) magda90 » 27.11.2010 14:21

Witam :))
W tym roku po raz pierwszy miałam okazję wybyć poza Polskę i wybór padł na Orebić, hotel Komodor. Powoli rozglądam się za wakacyjnym celem (byle by w Dalmacji) na rok 2011 i tu proszę o pomoc Was :)!

Nie przeszkadza mi spokojna okolica, ilość gwiazdek przy nazwie hotelu.. generalnie to chyba nic mi nie przeszkadza- grunt, żeby wyżywienie obejmowało śniadanie+ obiedokolacje, by był zapewniony dojazd i korzystna cena (do 1500zł) za ok. 10 dni (nie pogniewałabym się gdyby starczyło na więcej ;-)).

Byłabym bardzo wdzięczna za jakiekolwiek namiary i opinie :wink: .
Pozdrawiam!
toomas
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) toomas » 27.11.2010 15:01

My w tym roku byliśmy W Trpanj w hotelu Faraon.Było fajnie, hotel OK, cena super (1800 za 2 osoby) ale to był przełom maja/czerwca więc pewnie dlatego dobra centa. W cenie all inclusive.
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 27.11.2010 16:11

Dla porządku zapytam ..... jedziesz sama ??
(pytam ponieważ "jedynki" w hotelach są droższe i trudniej dostepne).
magda90
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) magda90 » 27.11.2010 16:26

Nie nie :) Jedziemy z chłopakiem. Rzeczywiście źle sprecyzowałam :)
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 27.11.2010 19:34

magda90 napisał(a):Nie nie :) Jedziemy z chłopakiem. Rzeczywiście źle sprecyzowałam :)

Jak 1500 zł na jedną osobę ...znajdziesz.
Jak by to miało być na dwie osoby ...widzę problem a w zasadzie niemożliwym to jest.
magda90
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) magda90 » 27.11.2010 19:45

Oczywiście, że za jedną :)) Mam nadzieję że z biegiem czasu pojawia się jakieś ciekawe oferty, bo nasze studenckie kieszenie większego wydatku nie zniosą :D
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 27.11.2010 20:03

magda90 napisał(a):Oczywiście, że za jedną :))

W takim razie nie widzę problemu. Student zawsze coś znajdzie :lol: :wink:

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone