.png)
.png)
Bahama napisał(a):To gdzieś niedaleko Splitu. Znajoma zarezerwowała tam apartament za tydzień i prosi o jakies informacje o miejscowości, a ja za diabła nie mogę nic konkretnego znaleźć ani w sieci , ani na cro.pl. Może jakieś foto ????
.png)
Lubuszanin napisał(a):Bahama napisał(a):To gdzieś niedaleko Splitu. Znajoma zarezerwowała tam apartament za tydzień i prosi o jakies informacje o miejscowości, a ja za diabła nie mogę nic konkretnego znaleźć ani w sieci , ani na cro.pl. Może jakieś foto ????
Znajoma nie wie gdzie zarezerwowala apartament, to skad my mamy wiedziec?
.png)
Bahama napisał(a):Lubuszanin napisał(a):Bahama napisał(a):To gdzieś niedaleko Splitu. Znajoma zarezerwowała tam apartament za tydzień i prosi o jakies informacje o miejscowości, a ja za diabła nie mogę nic konkretnego znaleźć ani w sieci , ani na cro.pl. Może jakieś foto ????
Znajoma nie wie gdzie zarezerwowala apartament, to skad my mamy wiedziec?
No to faktycznie pomogłeś kolegoSzkoda klawiatury moim zdaniem
![]()
Ponawiam pytanie , prosze o informację jeśli ktoś był i wie coś na temat miejscowości Mostine.
.png)
Lubuszanin napisał(a):
Nie napisales w pierwszym poscie o jaka miejscowosc pytasz, stad moje pytanie.Qrcze musisz odrazu kasilwe uwagi kierowc?
.png)
.png)
Lubuszanin napisał(a):Moze chodzi o Bribirske Mostine, bo samo Mostine, to jest w Bosni i Czarnogrze.Chociaz tutaj jest wzmianka o Mostine kolo Splitu.Tak mi sie wydaje, ze chodzi o miejscowosc
http://www.posebniprojekti.hr/detaljno. ... 5362100003
Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne