Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Czy macie jakąś wiedzę na temat miejscowosci Mostine ?

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bahama
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bahama » 09.07.2008 17:01

To gdzieś niedaleko Splitu. Znajoma zarezerwowała tam apartament za tydzień i prosi o jakies informacje o miejscowości, a ja za diabła nie mogę nic konkretnego znaleźć ani w sieci , ani na cro.pl. Może jakieś foto ????
Lubuszanin
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lubuszanin » 09.07.2008 17:25

Bahama napisał(a):To gdzieś niedaleko Splitu. Znajoma zarezerwowała tam apartament za tydzień i prosi o jakies informacje o miejscowości, a ja za diabła nie mogę nic konkretnego znaleźć ani w sieci , ani na cro.pl. Może jakieś foto ????

Znajoma nie wie gdzie zarezerwowala apartament, to skad my mamy wiedziec?
Bahama
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bahama » 09.07.2008 17:33

Lubuszanin napisał(a):
Bahama napisał(a):To gdzieś niedaleko Splitu. Znajoma zarezerwowała tam apartament za tydzień i prosi o jakies informacje o miejscowości, a ja za diabła nie mogę nic konkretnego znaleźć ani w sieci , ani na cro.pl. Może jakieś foto ????

No to faktycznie pomogłeś kolego :) Szkoda klawiatury moim zdaniem :)

Ponawiam pytanie , prosze o informację jeśli ktoś był i wie coś na temat miejscowości Mostine.
Lubuszanin
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lubuszanin » 09.07.2008 17:45

Bahama napisał(a):
Lubuszanin napisał(a):

No to faktycznie pomogłeś kolego :) Szkoda klawiatury moim zdaniem :)

Ponawiam pytanie , prosze o informację jeśli ktoś był i wie coś na temat miejscowości Mostine.

Nie napisales w pierwszym poscie o jaka miejscowosc pytasz, stad moje pytanie.Qrcze musisz odrazu kasilwe uwagi kierowc?
Bahama
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bahama » 09.07.2008 17:48

Lubuszanin napisał(a):
Nie napisales w pierwszym poscie o jaka miejscowosc pytasz, stad moje pytanie.Qrcze musisz odrazu kasilwe uwagi kierowc?

Nie no :) przepraszam, ja nie zrozumiałem Twojej odpowiedzi kompletnie :)
Nazwa miejscowości jest w tytule postu, w treści faktycznie nie wpisałem.
Mea culpa :)

Ja tego Mostine nawet na mapie nie potrafię zlokalizować...

Przychodzi do mnie koleżanka i mówi: No dobra taki spec o Chorwacji jesteś to znajdź mi coś o Mostine :) Chłopak zarezerwował tam apartament od przyszłego tygodnia - 80 m od morza itp. Patrzę na adres a tam kod Split... Szukam w necie i za diabła, co to takiego może być to Mostine ???
Lubuszanin
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lubuszanin » 09.07.2008 18:03

Moze chodzi o Bribirske Mostine, bo samo Mostine, to jest w Bosni i Czarnogrze.Chociaz tutaj jest wzmianka o Mostine kolo Splitu.Tak mi sie wydaje, ze chodzi o miejscowosc ;)
http://www.posebniprojekti.hr/detaljno. ... 5362100003
http://www.kompass.com/pl/HR033670
Ostatnio edytowano 09.07.2008 18:18 przez Lubuszanin, łącznie edytowano 1 raz
Bahama
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bahama » 09.07.2008 18:16

Lubuszanin napisał(a):Moze chodzi o Bribirske Mostine, bo samo Mostine, to jest w Bosni i Czarnogrze.Chociaz tutaj jest wzmianka o Mostine kolo Splitu.Tak mi sie wydaje, ze chodzi o miejscowosc ;)
http://www.posebniprojekti.hr/detaljno. ... 5362100003

No właśnie , zastanawiałem się czy to nie jakas dzielnica Splitu.
Chyba będe musiał dopytać jak ta rezerwacja się odbywała.

PS. Chyba zlokalizowałem. To koło Rogoźnicy. A dres kontaktowy to Split Mostine :)
http://www.adriaticseatours.com/Apartam ... &Napredno=

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone