Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Czego nie wolno przegapić w Dalmacji?

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 06.02.2012 20:54

endriu napisał(a):
Bocian napisał(a):
endriu napisał(a):
Kiepura napisał(a):Borak przy Crkvicach to pikuś.

Zjazd do Borak - tam już niestety jest asfalt - i czar prysł :(

Tam zawsze był asfalt, teraz jest nowy.

To chyba go zwijali na lato ..........

Byłem tam pierwszy raz w 2003 roku i zawsze był. Dziurawy, połatany a w niektórych miejscach przysypany ziemią z obsuniętego zbocza.
Joan65
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Joan65 » 24.02.2012 13:36

Mljet - cudne miejsce
Winiarnie - cały Peljesac
Mała farma muli i ostryg w okolicy Drace (samo Drace nieciekawe ale żarełko na farmie ....palce lizać...mule w sosie pomidorowym z karafką wina, do tego ostrygi z cytrynką...mniam (no chyba że ktoś nie lubi....)
Stary Chorwat
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Stary Chorwat » 25.02.2012 10:08

A ja proponuję Deltę Neretvy. Najlepiej można ją zobaczyć biorąc udział w foto safari. Jak na tej imprezie jest można zobaczyć na mojej stronie www.mojachorwacja.eu Widoki i przeżycia niesamowite. Gorąco polecam.
ania77
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ania77 » 28.02.2012 23:25

Stary Chorwat napisał(a):A ja proponuję Deltę Neretvy. Najlepiej można ją zobaczyć biorąc udział w foto safari. Jak na tej imprezie jest można zobaczyć na mojej stronie www.mojachorwacja.eu Widoki i przeżycia niesamowite. Gorąco polecam.

A jak pięknie widać deltę Neretvy z Crkvic :wink: Serio. Zwłaszcza z drogi. Wtedy nie patrzy się na wraki :wink:
stratos
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) stratos » 29.02.2012 00:37

Ania77 jak zaczniesz oglądać Neretve to będziesz blisko tych wraków :D
ania77
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ania77 » 29.02.2012 16:31

stratos napisał(a):Ania77 jak zaczniesz oglądać Neretve to będziesz blisko tych wraków :D

Ale ja tam byłam, Neretvę oglądałam, z drogi też i ani ja ani mój samochód wrakiem nie jest. Nawet się do tego stanu nie zbliżamy:)
stratos
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) stratos » 01.03.2012 22:04

Crkvice , jak już uda się stamtąd wyjechać to warto podjechać do konoby Antunović , zjeść i wypić aż sprzęgło ostygnie :D
Stary Chorwat
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Stary Chorwat » 03.03.2012 18:02

ania77 napisał(a):A jak pięknie widać deltę Neretvy z Crkvic :wink: Serio. Zwłaszcza z drogi. Wtedy nie patrzy się na wraki :wink:

Widoki na Neretve może i są piękne ale jak płynie się łodzią po niej samej to odczucia i wrażenia są całkiem inne a i widoki niezapomniane.
strzeleckris
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) strzeleckris » 04.03.2012 17:09

Czy ktoś może wie ile kosztuje wypożyczenie brum brum na Mljet? :lol:
Poprzednia strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Czego nie wolno przegapić w Dalmacji? - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone