Czekam na ciąg dalszy - zwłaszcza Hvar, bo tam wybywam za 27 dni, ale i okolice Baski, bo tam byliśmy rok temu
.png)
.png)

JoannaMaxel napisał(a):Jak znowu mi się to zrobi - to chyba nie skończę tej relacji![]()
Ale, choć opowiedziałam Wam dopiero 3 dni, to już naprawdę mam dosyć komputera - koniec, robię przerwę, do pojutrze![]()
.png)

.png)

.png)
JoannaMaxel napisał(a):Witaj minimartini ! Cieszę się, że u mnie zawitałaś, bo jedna z naszych przygód jest... jakby to powiedzieć ... za Twoją przyczynąZaczytałam się w Waszej relacji, Twoje zdjęcia były wręcz hipnozujące
, więc mając Hvar na wyciągnięcie ręki, nie mogłam sobie odmówić przyjemności postawienia tam swoich stóp
![]()
Tyle tylko, że ja taka "poukładana" i "dobrze zorganizowana" zupełnie nie przygotowałam się do tej wycieczki... i była to totalna improwizacja (oczywiście, mojemu Driverowi wmawiała, że wszystko jest pod kontrolą) ale o tym troszkę później
.png)
.png)
Rysio napisał(a):
.png)
Mała_Mi napisał(a):Super relacja. Ja też sie dosiadłam, i czytam

.png)
JoannaMaxel napisał(a):Łeee, a ja myślałam, że to były tęcze specjalnie dla mnieA to pewnie taka atrakcja turystyczna
![]()
JoannaMaxel napisał(a):Byłeś Rysio w tym samym miejscu ?
.png)

Powrót do Nasze relacje z podróży