piekara114 napisał(a):slawek&gosia napisał(a):Na plaze bedziemy jeździć różne od Pakostane przez Biograd i Filipa. Chcemy tez zobaczyć Nin i wyspe Pag. No i Zadar oczywiście
To polecam tą plażę, osobiście przetestowana
piękna

piekara114 napisał(a):slawek&gosia napisał(a):Na plaze bedziemy jeździć różne od Pakostane przez Biograd i Filipa. Chcemy tez zobaczyć Nin i wyspe Pag. No i Zadar oczywiście
To polecam tą plażę, osobiście przetestowana
Beata W. napisał(a):Plan bardzo dobryGeneralnie nasi gospodarze z Sukosanu mieli też dom w Filipie ale niestety tam nie byliśmy więc nic nie jestem w stanie więcej powiedzieć. Aczkolwiek osobiście nocleg pewnie wolała bym w Pakostane, jednak chyba trochę większe
![]()
Pozdrawiam
Vjetar napisał(a):slawek&gosia napisał(a):
![]()
![]()
Do widzenia.
CinnamonGirl napisał(a):, tego dnia zostawiliśmy auto na parkingu koło ronda (50 kun za cały dzień) [\quote]
Cenna dla mnie informacjabo bedziemy w Grebasticy i nie wiwdzialam jak sie kalkuluja ceny na godzine i na caly dzien.
A tech chcielibysmy i sie popluskac i powspominac Primosten spacerujac
slawek&gosia napisał(a):Beata W. napisał(a):Plan bardzo dobryGeneralnie nasi gospodarze z Sukosanu mieli też dom w Filipie ale niestety tam nie byliśmy więc nic nie jestem w stanie więcej powiedzieć. Aczkolwiek osobiście nocleg pewnie wolała bym w Pakostane, jednak chyba trochę większe
![]()
Pozdrawiam
Pakostane takie piękne i takie drogie apartamenty:(
slawek&gosia napisał(a):Vjetar napisał(a):slawek&gosia napisał(a):
![]()
![]()
Do widzenia.
Może w Cro?pozdrawiam
CROmac napisał(a):Nie będę oryginalny ale polecam Makarską. Piękne widoki z plaży na góry. Ja tak delektowałem się na leżaku przez cały dzień. Takie widoki koja oczy i nerwy
hannah napisał(a):Jeździliśmy więc do niej autem i tam też znaleźliśmy "naszą" ulubioną plażę Lozica:
W oddali widać nasz apartament w którym będziemy w tym roku.To ten z zielonym parasolem w oddali
Janusz Bajcer napisał(a):slawek&gosia napisał(a):Janusz Bajcer napisał(a):slawek&gosia napisał(a):Panie Januszu cofnelam się w czasie do lipca 2016... teraz tylko do 19 sierpnia wytrzymać ...
No to skąd planowana relacja "uživo"![]()
Turanjczytałam Pana relację z tych rejonów
W Turanj bylem na spacerku w czasie pobytu w Sveti Petar.
Dość dawno - z filmiku widzę, że trochę zmieniło ...
RENEK napisał(a):slawek&gosia napisał(a):Vjetar napisał(a):slawek&gosia napisał(a):
![]()
![]()
Do widzenia.
Może w Cro?pozdrawiam
Witam. Kojarze Panstwa z Opola bo rowniez tu mieszkam. Wybieram sie za 2 tygodnie od Chorwacji , chcialbym prosic o porade miejsca w Sloweni gdzie warto przenocowac. Prosze Państwa o kontakt mail : adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl.
Powrót do Nasze relacje z podróży