Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Co i w jakim samochodzie się zepsuło - Statystyka

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 04.09.2013 15:20

hrupek666 napisał(a):
Z napisał(a):trzy lata na parkingu stoi

Kupię ,tanio oczywiście !

Nikomu znajomemu go nie sprzedam,wybacz :D :papa: ,za dużo rzeczy do poprawienia.Począwszy od skrzyni,sprzęgła,przegubów przez elektrykę,maglownicę,blachę do klamki dotykowej włącznie-masakra.Zapomniałem dodać o wtryskiwaczach.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 04.09.2013 16:00

Z napisał(a):
hrupek666 napisał(a):

Nikomu znajomemu go nie sprzedam,wybacz :D :papa: ,za dużo rzeczy do poprawienia.Począwszy od skrzyni,sprzęgła,przegubów przez elektrykę,maglownicę,blachę do klamki dotykowej włącznie-masakra.Zapomniałem dodać o wtryskiwaczach.

Toż to stojąca kupa złomu 8O :oczko_usmiech:
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 04.09.2013 16:41

Parking, domniemywam, darmowy? :lol:
hrupek666
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) hrupek666 » 04.09.2013 17:48

Z napisał(a):
hrupek666 napisał(a):

To cos dla mnie rewelacja,ILE?
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 05.09.2013 06:52

Rafles278 napisał(a):Nasuwa mi się jeden wnisek,że starsze konstrukcje są solidniejsze.

Ba...kuzyn, który od mojego ojca kupił Audi 80 - 1.6 benzyniaka ma już na liczniku około 700 000 km i dalej jeździ, nie zamierza się pozbywać tego cuda...rocznik 1991 r. :)
kocisko
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kocisko » 09.09.2013 09:48

Wczoraj w Dubrowniku widziałem audicę 80 na kieleckich blachach. No ale to stare solidne i proste konstrukcje.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.10.2013 23:54

KDW napisał(a):
KrzychuZiom napisał(a):Ostrzegam wszystkich właścicieli BMW E61 z pompowanym tylnym zawieszeniem , do roku 2007 były wadliwe i padały kompresory co mnie właśnie spotkało w drodze na chorwacje .... :/

Przepraszam wcale nie piję do Ciebie Krzysiu, ale czytając Twój post nie mogłem się powstrzymać :mrgreen:

Wiecie jak się robi sałatkę z buraków ???
....
....
....
....
Wrzuca się granat do BMW :mrgreen:

Jest i inny kawał:
Każdy wieśniak w naszej wsi ma Passata Tdi....

I też do nikogo nie piję...:)
mervik
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 28.10.2013 23:31

Może ktoś wie , jakiej firmy są chłodnice klimatyzacji w miarę dobre :?: :roll:
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 29.10.2013 07:01

mervik napisał(a):Może ktoś wie , jakiej firmy są chłodnice klimatyzacji w miarę dobre :?: :roll:

Nissens
mervik
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 29.10.2013 11:45

Z napisał(a):Nissens

..w sklepie powiedzieli , że sporo reklamacji jest na chłodnice klimatyzacji tej firmy 8O :roll:
piotrf
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrf » 31.10.2013 20:18

mervik napisał(a):Może ktoś wie , jakiej firmy są chłodnice klimatyzacji w miarę dobre :?: :roll:

Behr Hella , Valeo , Denso , NRF - w zależności od samochodu ( moc , moment , rodzaj silnika , wielkość wnętrza )
Jak usłyszałem w serwisie , w wielu samochodach "Kagerowskie" sprawują się znakomicie , nawet lepiej niż te z tzw. pierwszej zabudowy 8O

Co serwis to inne zdanie :lol:

Pozdrawiam
Piotr
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 31.10.2013 20:29

Z napisał(a):

Nissens

Potwierdzam. Po dzwonie Madziary mi taką założyli. Lodem można pluć :lol:
mervik
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 31.10.2013 22:12

piotrf napisał(a):

Behr Hella , Valeo , Denso , NRF - w zależności od samochodu ( moc , moment , rodzaj silnika , wielkość wnętrza )
Jak usłyszałem w serwisie , w wielu samochodach "Kagerowskie" sprawują się znakomicie , nawet lepiej niż te z tzw. pierwszej zabudowy 8O

Co serwis to inne zdanie :lol:

Pozdrawiam
Piotr

..... nie miałem wyboru ,zamówiłem NRF
... bo tylko tej firmy był odpowiednik oryginału z OE :roll:
..w serwisie za oryginał wołali 2250 zł 8O 8O :idea: :roll:
Zobaczymy czy będzie pasowała
hmm[1].gif
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.02.2014 11:20

Cholera jasna a moje autko w sobotę bardzo się rozchorowało, objawy dziwny świst, buczenie plucie olejem z turbosprężarki :? dobrze że teraz a nie przed lub w trakcie wyjazdu :P reanimacja rozpoczęta :wink:
realista2
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) realista2 » 11.02.2014 12:07

JackDaniels;) napisał(a):Cholera jasna a moje autko w sobotę bardzo się rozchorowało, objawy dziwny świst, buczenie plucie olejem z turbosprężarki :? dobrze że teraz a nie przed lub w trakcie wyjazdu :P reanimacja rozpoczęta :wink:

Masz Renówkę ?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.