Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ciovo, Slatine, Apartament Jelica

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
aniah
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) aniah » 10.12.2008 22:58

Czy ktos byl moze w apartamencie JELICA
(vl.obitelj radun
kaštelanova 8
21224 slatine - Čiovo)?
Gdzie znajduje sie ta ulica? przy jakiej plazy? Moze jakies opienie o apartamentach lub ich otoczeniu?
Bede tez wdzieczna za mape Slatine - wiem ze gdzies na forum ja widzialam ale zupelnie teraz nie wiem gdzie :(

Pozdrawiam druzyne CRO - wystarczy czytac to forum zeby zarazic sie tym krajem, nawet jeszcze w nim nie bedac - a co do Ciovo - zdanie zmienialam co drugi dzien - w miare jak napotykalam to pozytywne to negatywne opinie - pojade, zobacze, tez napisze:) na pewno lepiej niz nad Baltykiem:)

email: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
stola1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) stola1 » 11.12.2008 08:13

:wink:
Witaj
Na Ciovo jest tak jak wszędzie w Chorwacji.
Na pewno na pierwszy wyjazd jak najbardziej, a jak będziesz odkrywać Chorwację to zobaczysz uroki innych miejsc na lądzie i wyspach.
Jest tam bliziutko do Trogiru, Splitu, Salony, Parku Krka...
Co do wody czy korków to już tyle razy było wałkowane, że ja sama się gubię.
Woda jest ok. Nie ma brudnej wody. Ludzi w sezonie sporo.
Miejscowość Slatine - bardzo urokliwa sama w sobie.
Przy głównej plaży zawsze tłoczniej i znajduje się ona przy ulicy. Są sklepy, restauracje. Tutaj atrakcyjna jest zupełnie inna plaża znajdująca się poza miejscowością: Kava. Jest bardziej naturalna i zatoczkowa (skalisto-kamienista).
Samej willi niestety nie znam, więc nie pomogę.
jorgus111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 11.12.2008 08:17

aniah napisał(a):Bede tez wdzieczna za mape Slatine - wiem ze gdzies na forum ja widzialam ale zupelnie teraz nie wiem gdzie :(

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link :lol:
eagler
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) eagler » 06.02.2011 09:55

Aniah i jak bylas w tym apartamencie a moze ktos inny tam byl co mozecie powiedziec o tym miejscu?

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone