Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Ciężki wybór! Prośba o pomoc :)))

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mkm
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mkm » 28.10.2009 18:16

Jolanda napisał(a):Jesoo,pięknie no to już wiem gdzie się zatrzymać

Jedna z najpiękniejszych marin w całej Chorwacji :D ... . Polecam .
:papa: :lool:[/quote]

No to jeden problem z głowy :D
:papa:
aniaCi
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) aniaCi » 11.11.2009 21:29

paula019 napisał(a):Witam wszystkich forumowiczów!

Planujemy z narzeczonym w przyszłym roku wyjechać do Chorwacji. Jakoże zamierzamy jechać w ciemno i na miejscu poszukać jakiś niedrogich kwater pozostał nam wybór miejsca, bo jednak wolimy mieć ustalone gdzie jedziemy. Jedziemy w okolicach końca lipca - początku sierpnia, samochodem, prawdopodobnie z 2 znajomych. Jednak okazuje się nie być to łatwą sprawą, mimo ogromnej ilości wpisów na forum. Oto nasze preferencje - proszę o pomoc w wyborze. Bo z samych zdjęć i opisów cięzko wybrać. Wolę jednak skorzystać z opinii osób, które były:

1) Północna / Środkowa dalmacja - okolice zadaru, najdalej trogir, może być wyspa lub ląd, byle możliwie otwarte morze (z czego możemy zrezygnować na korzyść ładniejszych plaż z zatoczkami, jaskiniami itp i ładnymi widokami (na tych widokach szczególnie mi zależy):)

2) Miasteczko raczej spokojne, ale żebyśmy tez w razie chęci mieli gdzie zabalować (klub) no i zjeść bądź napić się w kanjpie- zależy nam na stosunkowo niedrogim jak na chorwackie warunki miejscu, ale też nie jakaś dziura z 2 domami na krzyż. Fajnie byłoby gdyby była możliwość lotu na spadochronie nad motorówką, jakieś rejsy z nurkowaniem itp.

Zdaję sobie sprawę, że znalezienie takiego miejsca może być niemożliwe (ze względu na wykluczające się jednocześnie cechy) ale proszę o polecenie możliwie najbliżego mojego ideału miejsca. Na wyjazd zamierzamy przeznaczyć ok. 3000 zł na osobę. Jak myślicie, jest to możliwe? Nie oszczędzając przesadnie na wszytkim ale też nie szastając na prawo i lewo.

Z góry dziękuję za pomoc! Pozdrawiam! Paulina

No cóż wydaje mi się, że ponieważ wybrany przez Was termin to szczyt sezonu, z mojego doświadczenia, znalezienie kwatery na miejscu i na dodatek niedrogiej będzie graniczyło z cudem. Najlepiej skorzystać z wielu stron www, gdzie można zarezerwować sobie hotel/hostel/kwaterę prywatną. Najlepiej zrobić to jak najszybciej, bo na wielu można liczyć na zniżki za wcześniejszą rezerwację. 3000 zł na osobę na pewno wystarczy na fajny pobyt (chociaż nie napisałaś chyba na jak długo się wybieracie), ale czy wystarczy na atrakcje, o których wspominasz.... to raczej nie.
Poprzednia strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Ciężki wybór! Prośba o pomoc :))) - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone