Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Baska Voda ul.Meśtrovica5

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
marta_h_
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) marta_h_ » 05.08.2009 11:42

Witam! Wybieramy się na wakacje do Chorwacji, cały czas był plan na Makarską, jednak znajomy polecił nam apartament u Polki w Baska Voda na ulicy ul.Meśtrovica5. Czy zna może ktoś ta okolicę ? Jak daleko jest stamtąd rzeczywiście do plaży? Z góry dziękuję za pomoc. Marta
Ostatnio edytowano 05.08.2009 14:12 przez marta_h_, łącznie edytowano 1 raz
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 05.08.2009 11:59

marta_h_
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) marta_h_ » 05.08.2009 13:11

Dzięki z pewnoscią pomogło. Chociaż patrząc na ta mapkę jest to dosć na uboczu. Kobieta w czerwcu życzyła sobie 10 euro za 4 osobowy apartament, a w sierpniu już 16 euro. Czy to nie za dua rozbieżnosć i nie zbyt wysoka cena jak na taką odległosć od morza ?
jorgus111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 05.08.2009 13:36

marta_h_ napisał(a): Chociaż patrząc na ta mapkę jest to dosć na uboczu. Kobieta w czerwcu życzyła sobie 10 euro za 4 osobowy apartament, a w sierpniu już 16 euro. Czy to nie za dua rozbieżnosć i nie zbyt wysoka cena jak na taką odległosć od morza ?

Nie jest to na żadnym uboczu :wink: schodzisz w dół prosto na samą plażę :) do której będzie 300-400m...a cena hmm :wink: jak na BV normalna :D w czerwcu zawsze jest taniej bo to nie szczyt sezonu.

PS. Tylko chodzi pewnie o cenę 16 euro za osobę , a nie za cały aprtament :wink:
krakusowa
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakusowa » 05.08.2009 13:39

marta_h_ napisał(a):Dzięki z pewnoscią pomogło. Chociaż patrząc na ta mapkę jest to dosć na uboczu.

Blisko Jadranki, może być to uciążliwe
A kwota 16 euro to za cały apartament 4-ro osobowy? trochę mało 8O
mimo odległości od morza.
marta_h_
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) marta_h_ » 05.08.2009 14:10

Oczywiscie za 1 osobę, to moje niedopatrzene. W takim razie ciesze się że niedrogo. Nie wiem dokładnie co to jest Jadranka :oops: czy moglibyście mi przybliżyc w jakim sensie bedzie to uciążliwe? Dziękuję wam bardzo za odpowiedzi :D zawsze mogę na Was liczyć :D
jorgus111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 05.08.2009 14:39

marta_h_ napisał(a): Nie wiem dokładnie co to jest Jadranka :oops: czy moglibyście mi przybliżyc w jakim sensie bedzie to uciążliwe? Dziękuję wam bardzo za odpowiedzi :D zawsze mogę na Was liczyć :D

Jadranka jest to główna droga, (oprócz autostrady :wink: ) z północy na południe CRO, a uciążliwość jej polega na sporym natężeniu ruchu nawet w nocy :?
sunchem
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) sunchem » 06.08.2009 12:42

wrociłem z Baski w piątek. Tam gdzie masz kwatere jest ok tak jak juz pisano 200-300 m do plaży. Cena nie jest wygórowana choć nie wiem jakie są tam warunki. My mieliśmy apartament wybudowany w zeszłym roku z 3 gwiazdkami ( z klima w każdym pokoju ) 4 os za 80 Eur - 3 tytgodnie lipca od 9
yahhoo
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) yahhoo » 14.01.2010 09:44

marta_h_ napisał(a):Witam! Wybieramy się na wakacje do Chorwacji, cały czas był plan na Makarską, jednak znajomy polecił nam apartament u Polki w Baska Voda na ulicy ul.Meśtrovica5. Czy zna może ktoś ta okolicę ? Jak daleko jest stamtąd rzeczywiście do plaży? Z góry dziękuję za pomoc. Marta

Czy był ktoś jeszcze w tym apartamencie? bardzo bym prosił o jakieś szczegóły (jak to wszystko wygląda ;) )

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone