Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Baska voda - połowa czerwca

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Staneq
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Staneq » 13.05.2013 10:38

Witam, wybieram się w drugiej połowie czerwca do Baśki Vody, jak ktoś ma namiary na jakieś fajne lokalizację to proszę o adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
ANKA_26
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) ANKA_26 » 18.05.2013 22:05

Witaj ja także z rodziną jadę do BV w połowie czerwca (także ze Śląska). W tym terminie spokojnie możesz jechać w ciemno i na miejscu wybrać to co najbardziej Ci się spodoba i do tego ponegocjować cenę :)
Staneq
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Staneq » 20.05.2013 13:07

Ania a masz jakieś propozycję co tam okolicy pozwiedzać?
adamr20
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) adamr20 » 20.05.2013 13:24

OOOOO fajnie ruszyło coś o B.V :-) ja tez jadę w tym okresie bliżej 20 czerwca :-) Chętnie poczytam parę porad. Szczególne że jadę pierwszy raz do CRO :-)
Skooter
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Skooter » 20.05.2013 14:04

ANKA_26 napisał(a):Witaj ja także z rodziną jadę do BV w połowie czerwca (także ze Śląska). W tym terminie spokojnie możesz jechać w ciemno i na miejscu wybrać to co najbardziej Ci się spodoba i do tego ponegocjować cenę :)

Witam. Potwierdzam . W tym terminie mozna jechac w ciemno . Pozdrav :D
Skooter
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Skooter » 20.05.2013 14:17

Staneq napisał(a):Witam, wybieram się w drugiej połowie czerwca do Baśki Vody, jak ktoś ma namiary na jakieś fajne lokalizację to proszę o adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Witam. Info wyslalem na PW . Pozdrav :D
ANKA_26
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) ANKA_26 » 20.05.2013 22:22

Skooter napisał(a):
ANKA_26 napisał(a):Witaj ja także z rodziną jadę do BV w połowie czerwca (także ze Śląska). W tym terminie spokojnie możesz jechać w ciemno i na miejscu wybrać to co najbardziej Ci się spodoba i do tego ponegocjować cenę :)

Jako, że już byłeś w BV proszę o poradę, z której strony mamy się ulokować :) mam na myśli pogranicza. Ze względu na dzieci musimy mieć plażę częściowo zacienioną. dojść do plaży możemy kawałeczek, ale za to chciałabym widok z pokoju na plażę. Wydaje mi się, że bardziej stromo i lepiej widokowo będzie w części od strony Breli ale sama plaża chyba lepsza od strony Promajny? W BV dotychczas byłam przejazdem i na wieczorny spacer z Breli. Nie do końca pamiętam same plaże. A jako, że rodzina nie chce drugi raz jechać do tej samej miejscowości (Brela) wybrałam tę obok, żebyśmy mogli ją i tak odwiedzać :)
ANKA_26
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) ANKA_26 » 20.05.2013 22:48

Staneq napisał(a):Ania a masz jakieś propozycję co tam okolicy pozwiedzać?

Na zwiedzanie to dopiero przyjdzie czas. Dotychczas jeździliśmy z jednym wózkiem potem z dwoma :) w tym roku już na szczęście bez. Jako, że jedziesz z dzieckiem, które jest w wieku mojego polecam odwiedzenie sąsiedniej Breli (jest plac zabaw przy promenadzie). Do Breli można dojść, ale z młodzieżą pewnie ciężko będzie. Brela i jej plaże są bardzo malownicze. Ponadto wieczorne wizyty w Makarskiej (jest tam jeszcze większy plac zabaw :) ) też przy promenadzie. Jeśli będziecie mogli to rejs na wyspę Brać jak najbardziej też.
Sama główna plaża w BV nie przypadła mi do gustu. Straszny tam tłok i nie było cienia. Dlatego będziemy wybierać lokalizację na krańcu miejscowości. Tylko teraz którym :)
Skipi
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Skipi » 21.05.2013 09:23

No ladnie, ja tez jade ze Śląska od 25 czerwca jeżeli ktoś również jedzie w tym terminie to możemy jechać wspólnie, zawsze to raźniej w trasie:) Tez bym prosil o jakie snamiary na apartamenty, jak na razie gdzie nie dzwonie to już zarezerwowane. Bardzo dziwne. Jak nic nie znajde to pojade w ciemno:)
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Skooter
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Skooter » 21.05.2013 10:50

ANKA_26 napisał(a):
Skooter napisał(a):

Jako, że już byłeś w BV proszę o poradę, z której strony mamy się ulokować :) mam na myśli pogranicza. Ze względu na dzieci musimy mieć plażę częściowo zacienioną. dojść do plaży możemy kawałeczek, ale za to chciałabym widok z pokoju na plażę. Wydaje mi się, że bardziej stromo i lepiej widokowo będzie w części od strony Breli ale sama plaża chyba lepsza od strony Promajny? W BV dotychczas byłam przejazdem i na wieczorny spacer z Breli. Nie do końca pamiętam same plaże. A jako, że rodzina nie chce drugi raz jechać do tej samej miejscowości (Brela) wybrałam tę obok, żebyśmy mogli ją i tak odwiedzać :)

Jesli chodzi o ladna plaze i to zacieniona polecam - PROMAJNA . Mozna poszukac tam apartamentu lub podjezdzac codziennie autem - warto ! Jest to typowa mala nastepna miejscowosc za BV w kierunku na Dubrovnik . Na plazy sa prysznice , knajpka , WC , drzewka piniowe dajace cien . To typowa plaza dla rodzin z dziecmi . W poblizu masz sklepy , konoby , piekarnie i inne . Zobacz na mape google ! BV i Promajne laczy ze soba promenada wzdluz wybrzeza . Idealne miejsce na spacer i ewentualnie na spontaniczna kapiel - wystarczy zejsc na dowolna plaze po drodze . Miedzy BV i Promajna znajduje sie opuszczony stary Osrodek Sanatoryjny Gornych Drog Oddechowych a przy nim kameralna plaza ! Dalej w kierunku Promajna Konob kolo przystani , sady oliwne i Promajna . :D
Skooter
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Skooter » 21.05.2013 10:54

Jesli chodzi o cien na plazy w BV to sa drzewa piniowe ( cien ) na wysokosci kosciola i ciagna sie w kierunku Promajny .

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone