.png)
ANKA_26 napisał(a):Witaj ja także z rodziną jadę do BV w połowie czerwca (także ze Śląska). W tym terminie spokojnie możesz jechać w ciemno i na miejscu wybrać to co najbardziej Ci się spodoba i do tego ponegocjować cenę
.png)
Skooter napisał(a):ANKA_26 napisał(a):Witaj ja także z rodziną jadę do BV w połowie czerwca (także ze Śląska). W tym terminie spokojnie możesz jechać w ciemno i na miejscu wybrać to co najbardziej Ci się spodoba i do tego ponegocjować cenę
Witam. Potwierdzam . W tym terminie mozna jechac w ciemno . Pozdrav
.png)
Staneq napisał(a):Ania a masz jakieś propozycję co tam okolicy pozwiedzać?
.png)
.png)
ANKA_26 napisał(a):Skooter napisał(a):ANKA_26 napisał(a):Witaj ja także z rodziną jadę do BV w połowie czerwca (także ze Śląska). W tym terminie spokojnie możesz jechać w ciemno i na miejscu wybrać to co najbardziej Ci się spodoba i do tego ponegocjować cenę
Witam. Potwierdzam . W tym terminie mozna jechac w ciemno . Pozdrav
Jako, że już byłeś w BV proszę o poradę, z której strony mamy się ulokowaćmam na myśli pogranicza. Ze względu na dzieci musimy mieć plażę częściowo zacienioną. dojść do plaży możemy kawałeczek, ale za to chciałabym widok z pokoju na plażę. Wydaje mi się, że bardziej stromo i lepiej widokowo będzie w części od strony Breli ale sama plaża chyba lepsza od strony Promajny? W BV dotychczas byłam przejazdem i na wieczorny spacer z Breli. Nie do końca pamiętam same plaże. A jako, że rodzina nie chce drugi raz jechać do tej samej miejscowości (Brela) wybrałam tę obok, żebyśmy mogli ją i tak odwiedzać
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje