Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Baska Voda -mam ciekawe apartamenty ,ktoś je zna ?

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
_Rafi_
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) _Rafi_ » 07.01.2012 16:25

Witam.
Znalazłem stronkę z ciekawymi ofertami.
Korzystał ktoś może z tej strony w celu wynajęcia apartamentu ?

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Są tu ciekawe apartamenty w Baska Voda w fajnych cenach-kilkanaście ofert.Może ktoś z tych apartamentów co pokazałem na stronie korzystał i mógłby polecić ?
Chce pojechać na przełomie czerwca i lipca np. 25.VI - 9.VII .
Interesują mnie szczególnie te 4+1 do 70euro za dobę (cena średnia,bo łapie tańszy i droższy sezon).
Widzę jest kilka na tej stronie takich apartmani .Bardzo proszę o odzew jak ktoś z któregoś korzystał .
Może być tutaj lub adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 07.01.2012 17:45

Rafi nie chce mi się wierzyć w te ceny,byłem w zeszłym roku i dwa lata temu w Breli i o takich cenach w Baście to można pomarzyć.
_Rafi_
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) _Rafi_ » 07.01.2012 17:51

Z napisał(a):Rafi nie chce mi się wierzyć w te ceny,byłem w zeszłym roku i dwa lata temu w Breli i o takich cenach w Baście to można pomarzyć.

To czyli jakie maja byc ceny w czerwcu i na początku lipca ?? Myślisz,że głupoty na tej stronce są ? Weź pod uwagę ,że niektóre apartmani są 300-500m od plaży.
AndrzejJ.
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) AndrzejJ. » 07.01.2012 18:12

Z napisał(a):Rafi nie chce mi się wierzyć w te ceny,byłem w zeszłym roku i dwa lata temu w Breli i o takich cenach w Baście to można pomarzyć.

Bo to są ceny w zimie. Pisze tam wyrażnie inny termin niż sezon. :D
_Rafi_
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) _Rafi_ » 07.01.2012 18:38

AndrzejJ. napisał(a):

Bo to są ceny w zimie. Pisze tam wyrażnie inny termin niż sezon. :D

AndrzejJ są dwie ceny poza sezonem i w sezonie.Dlatego jak poza sezonem jest np. 45-55euro,a w sezonie 65-85euro to średnio wychodzi 70eura ,jak napisałem na początku.Droższych na tej stronie kilka dosłownie ogłoszeń nie biore pod uwagę.Wybieram sie tydzień w czerwcu i pierwszy tydzień lipca ,więc będzie trochę taniej niż w pełnym sezonie.
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 07.01.2012 19:12

Najpierw potwierdż te ceny telefonicznie ,ponieważ póżniej niektórzy piszą że ich oszukali :D
_Rafi_
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) _Rafi_ » 07.01.2012 19:16

Z napisał(a):Najpierw potwierdż te ceny telefonicznie ,ponieważ póżniej niektórzy piszą że ich oszukali :D

Najpierw to nie prosiłem o rady co do cen ,tylko najpierw niech się ktoś wypowie,czy był w którymś z nich dopiero będziemy o reszcie myśleć :wink: .

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone