napisał(a) Raschey » 23.07.2010 23:40
To może ja coś napiszę jakom żem w temacie bo właśnie wróciłem z Baśki Vody.
Jechałem napalony na Brele jak szczerbaty na suchary. Tylko jak zobaczyłem ile metrów od morza poziomo może to być ile metrów pionowo to się zastanowiłem. Na zdjęciach wszystko jest super pięknie, ale na miejscu jak się okazuje że i owszem masz 1 metr do morza ale pionowo do góry schodkami na piąte piętro, lub jeszcze dalej np. 20m do morza i proporcjonalnie wyżej, ale już w promocyjnej cenie od 100 Euro za 4 osoby, to się zastanowiłem.
Skończyłem w Baśce Vodzie, niestety bez klimy bo już ledwo żyłem (nie popełniajcie tego błędu !!!), za jedyne 10 Euro/osobę. To są moje najdrożej wydane do tej pory wydane pieniądze. Z chęcią zapłacił bym 2x tyle w tym samym miejscy za klimę. Ale nic nie mogłem znaleźć. Byliśmy na miejscu o 7 i wreszcie po 9 mieliśmy apartament.
I tu uwaga do wszystkich. Chorwaci też lubią spać i jak już szukacie apartmana to nie od samego rana. Później koło 10-11 jak zszedłem podziwiać miejscowość to się okazało że przy promenadzie jest c co najmniej 10 x więcej osób z apartmanami.