.png)
.png)
madzia_ur napisał(a):My przyjechaliśmy na miejsce w czwartek 24 czerwca do Breli o 13.30 . Za 10 min. miałam mieszkanko z osobnym wejściem z dwoma tarasami nad samym morzem. Moim zdaniem najlepsza dzielnica Breli to Podraće. Spokojnie, a blisko do centrum. Za 2 osoby płaciliśmy 30euro. Było cudnie.
.png)
Bagietka napisał(a):Witam, uprzejmie proszę forumowiczów przebywających aktualnie w Breli o pomoc w zlokalizowaniu apartamentów "Villa King". Mam zamiar zarezerwować tam pokój. Na stronie zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link podano ulicę Frankopanska 13. Według planu miasta lokalizacja wydaje się w miarę ciekawa ale czy na pewno jest tam ten dom i w jakim jest stanie? Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam
.png)
madzia_ur napisał(a):My przyjechaliśmy na miejsce w czwartek 24 czerwca do Breli o 13.30 . Za 10 min. miałam mieszkanko z osobnym wejściem z dwoma tarasami nad samym morzem. Moim zdaniem najlepsza dzielnica Breli to Podraće. Spokojnie, a blisko do centrum. Za 2 osoby płaciliśmy 30euro. Było cudnie.
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
wojtekx37 napisał(a):Witam.
Szukam noclegów od wtorku 3.08 dla 2+1 (4 latka) w jakiejs "małej" mieścinie w okolicy Splitu (+- 40km) bardzo prosze o namiary na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
dziękuje
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje