A serniczkiem też nie pogardzę
.png)
Zdecydowanie takpiotrf napisał(a):Czas na wodzie płynie szybciej, to z całą pewnością ma coś wspólnego z pływaniem
![]()
Pozdrawiam
Piotr
.Bardzo mile go wspominamy.Kapitańska Baba napisał(a):Świetny rejsik w środku miasta
To miejsce, które się podoba wszystkim, którzy je odwiedzili.Nefer napisał(a):Park bardzo przyjemny.
No to smacznegoNefer napisał(a):A serniczkiem też nie pogardzę.
..png)
.png)
maslinka napisał(a):To drzewo to chyba jakiś rodzaj fikusa. W Walencji było podobnych bardzo dużo. Jeden z nich:
.png)
.png)
.png)
megidh napisał(a): A gdzie jest ten park ?
I dlaczego tylko Agnieszka ma go odwiedzić ?. Czuję się pominięta![]()
![]()
.
, rzeczywiście zabrzmiało dość dziwnie
. Myślę że wszyscy powinni zobaczyć te wspaniałe drzewa
w Jardin de la Glorieta i Parque del Parterre w Walencji . Łatwo tam trafić , bo znajdują się blisko Placa de la Porta de la Mar . Znajduje się tam stuletni fikus Gloriety ( Ficus centenarios de la Glorieta ) , ten najstarszy posadzony w 1852 roku , który przetrwał wszystkie kataklizmy , ma 24 m wysokości i jest jednym z symboli miasta ..png)
piotrf napisał(a):Myślę że wszyscy powinni zobaczyć te wspaniałe drzewaw Jardin de la Glorieta i Parque del Parterre w Walencji .
.png)
maslinka napisał(a):Tam akurat nie byliśmy. Natomiast odwiedziliśmy Jardines del Real (świetny!) i ogród botaniczny w Walencji. Podobne drzewa też tam były, może nawet te same gatunki
.png)
Dzięki za namiary. Może się kiedyś przydadzą te informacje.piotrf napisał(a):megidh napisał(a): A gdzie jest ten park ?
Myślę że wszyscy powinni zobaczyć te wspaniałe drzewaw Jardin de la Glorieta i Parque del Parterre w Walencji . Łatwo tam trafić , bo znajdują się blisko Placa de la Porta de la Mar . Znajduje się tam stuletni fikus Gloriety ( Ficus centenarios de la Glorieta ) , ten najstarszy posadzony w 1852 roku , który przetrwał wszystkie kataklizmy , ma 24 m wysokości i jest jednym z symboli miasta .
Przeprosiny przyjętepiotrf napisał(a):megidh napisał(a):I dlaczego tylko Agnieszka ma go odwiedzić ?. Czuję się pominięta![]()
![]()
.
Gosiu , bardzo Cię przepraszam, rzeczywiście zabrzmiało dość dziwnie
.
.png)
.png)