napisał(a) Użytkownik usunięty » 23.08.2010 09:33
jackiller napisał(a):alessandro... bo akurat natrafiłem na Twój post jako ostatni. Poza tym !!!! PEACE !!!! jesteśmy w jednym wieku i sądzę że podobnie. Czasem mam jednak wrażenie że wyznajesz zasadę... "jaki jest temat rozmowy ? bo ja jestem przeciw... " Ale może się mylę.
Póki co pozdrawiam. Moje zdanie przedstawiłem i nie mam nic do Twojego
Co do mojego sprzeciwu w każdym temacie się mylisz bo tak nie jest...
Ostatnio jednak na forum coraz więcej jest mądrali, którzy uważają, że ich racja jest najważniejsza a jeżeli ktoś ma inne zdanie to uważają go za idiotę ( nie mam tu na myśli Ciebie po raz kolejny )...
Ja nie obrażam kogoś jak zabiera sprzęt tylko wyrażam swoje zdanie ale zaraz odzywają się przygłupawe teksty w stylu, że Robinsonada itd...
Po co jest urlop ? Aby wypocząć...sam pracuję i prowadzę firmę ale muszę też zadbać o swoje zdrowie - jak wisiałbym cały czas na telefonie
i laptopie to oszalałbym...po co w takim wypadku jechać na urlop ?
Jeżeli ktoś siedzi w pracy i nic nie robi to nie dziwię się, że urlop wykorzystuje na internet itd. ... ja takiego gościa nie nazywam wówczas pasożytem bo wyznaję zasadę - "pilnuj swojej dupy"...
Nie wyrażam jednak zgody aby pasożyt na państwowym garnuszku wytykał mi Robinsonadę - to tylko przykład nie mający na celu obrazę kogokolwiek...
Pzdr