Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartamenty na wyspie Vir

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
finwe
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) finwe » 01.05.2009 12:55

Może komuś to pomoże, jeśli wybieracie się w okolice Zadaru. Mój znajomy ma tam wygodne apartamenty z klimatyzcja, tv sat, dostępem do internetu, zapleczem kuchennym. W apartamencie jest 5 miejsc noclegowych, płaci się za aparatment - wychodzi po 10 Euro za noc od osoby. W okolicach nie ma dużych hoteli, 100 metrów od tego domu jest piaszczysta plaża (idealne miejsce dla rodzin). Vir jest trochę jakby z boku hałaśliwych i bardziej znanych miejsc turystycznych, ale jeśli komuś to nie przeszkadza, to można nieźle wypocząć.
Miejsce nazywa się "ANA", jest nawet strona internetowa:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link.
Ja się tam wybieram po sezonie, jest trochę taniej i luźniej.
jorgus111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 01.05.2009 14:08

finwe napisał(a):Może komuś to pomoże, jeśli wybieracie się w okolice Zadaru. Mój znajomy ma tam wygodne apartamenty ...

finwe napisał(a):Miejsce nazywa się "ANA", jest nawet strona internetowa:
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link.

Witam
CZy kolega czytał dokładnie regulamin :?: pkt.10
Zamieszczanie reklam wymaga zgody administratora forum :!:
finwe
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) finwe » 01.05.2009 14:12

Jaka tam reklama, już nie można napisać gdzie się było i że warto pojechać?
jorgus111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jorgus111 » 01.05.2009 14:18

finwe napisał(a):Jaka tam reklama, już nie można napisać gdzie się było i że warto pojechać?

Sorki ale na relację z podróży mi to nie wyglada, bo na nią jest przygotowany odpowiedni dział... :wink: a jeżeli chciałeś polecić kwaterkę to było ten post wpisać do banku kwater :lol:
finwe
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) finwe » 01.05.2009 14:27

Oki, tak zrobię. Tylko polecam więcej dystansu - nie dałem linka do biura podróży, nie wkleiłem banera reklamowego. Nie mój biznes i nie moja kwatera, więc nie ma o czym mówić.
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 01.05.2009 19:39

finwe napisał(a):Oki, tak zrobię. Tylko polecam więcej dystansu - nie dałem linka do biura podróży, nie wkleiłem banera reklamowego. Nie mój biznes i nie moja kwatera, więc nie ma o czym mówić.

No to właściwie po co o tym pisałeś? Bo nie kumam?
finwe
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) finwe » 01.05.2009 23:16

A czego w stwierdzeniu "Może komuś to pomoże..." nie kumasz?
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 02.05.2009 11:45

finwe napisał(a):Nie mój biznes i nie moja kwatera, więc nie ma o czym mówić.

To jest o czym pisać, czy nie ma o czym pisać? Sam stwierdzasz, że nie ma o czym, wiec po co napisałeś?

Tego nie kumam :)

Ciekawe, czy skończysz swoją obecność na forum na piątym swoim poscie...
finwe
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) finwe » 02.05.2009 12:11

Gdybym był moderatorem takiego forum to bym cię z miejsca zbanował. Człowiek robi wpis w dobrej wierze, a zawsze się znajdzie taki pseudo-forumowicz, który kpi, docina i złośliwie atakuje. Nie obchodzi mnie ile masz wpisów, tylko jaki poziom kultury prezentujesz. Zwrócić uwagę to raz, a docinać to dwa. Owocnego kąsania.
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 02.05.2009 14:50

finwe napisał(a):Nie obchodzi mnie ile masz wpisów, tylko jaki poziom kultury prezentujesz.

Oooo.... A ja tam nawet nie zwracam uwagi na to, ile mam wpisów. Uwaga o tym, że ciekawość mnie zżera, kiedy opuścisz nasze forum uważasz za złośliwą? Cóż. Nadwrażliwy jesteś.
Co do mojego poziomu kultury ma uwaga o tym, że nie rozumiem, co miałeś na myśli pisząc zdanie "nie ma o czym mówić". Co najwyżej możnaby sie zastanawiać nad poziomem mojej inteligenci, nie uważasz?
finwe
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) finwe » 02.05.2009 15:23

Oki, nie dolewajmy oliwy do ognia. Moja uwaga o tym "że nie o czym mówić" dotyczyła wyłącznie kwestii kryptoreklamy, która zresztą jest tak czy inaczej wpisana w formułę polecania sobie tych czy innych miejsc. Polecam to miejsce i już - podoba mi się, wybieram się tam ponownie w tym roku z całą rodziną, mam tam znajomych i już. Chętnie skorzystam też z wielu porad na tym forum zamieszczonych.
Plumek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Plumek » 02.05.2009 16:20

I już. Despota.

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone