Chorwacja Online..........odkryj Chorwację na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków

APARTAMENTY CROATIA ** SV. FILIP i JAKOV opinie

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
lukaszek_82
Autostopowicz
Posty: 1
Dołączył(a): 19.02.2016
APARTAMENTY CROATIA ** SV. FILIP i JAKOV opinie

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukaszek_82 » 19.02.2016 16:43

Witam
Czy ktoś może mi podać jakieś informację na temat apartamentów APARTAMENTY CROATIA ** - SV. FILIP i JAKOV?
Proszę o wszelakie opinie pozytywne jak i negatywne oraz propozycje ciekawych wypadów co warto zobaczyć w tym regionie. Z góry dziękuje za wszelkie informacje. Pozdrawiam :papa:
Mikromir
Cromaniak
Avatar użytkownika
Posty: 5936
Dołączył(a): 17.03.2012

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 19.02.2016 18:50

Forumowicze bywali w tych apartamentach i je opisali, tak jak i samą miejscowość z okolicami. W prawym górnym rogu strony jest wyszukiwarka, z której warto skorzystać. Otrzymuje się wtedy takie wyniki jak np.:
lubin-sveti-filip-i-jakov-t27943-15.html#p542959
sv-filip-lipiec-2013-t41888.html
miejscowosc-sv-filip-i-jakov-szukam-informacji-t42414.html
sveti-filip-i-jakov-i-okolice-t28457.html#p570313
i inne.
Croatia ciągnie się od magistrali do samej plaży. W przypadku tego kompleksu trzeba koniecznie uważać, żeby nie trafić na apartament tuż przy magistrali, a na dodatek z oknami wychodzącymi na nią lub na parking.
BTW, uważam, że w tej miejscowości jest tak duży wybór apartamentów, że warto przyjrzeć się także wielu innym ofertom, bo mogą oferować wyższy standard w podobnej cenie.

Do odwiedzenia: Zadar, Nin, można i na wyspę Pag dojechać, Šibenik, Primošten, Trogir, Split, wodospady na rzece Krka, rejs do PN Kornati, inne. Poczytaj relacje na forum.
FUX
Cromaniak
Avatar użytkownika
Posty: 13003
Dołączył(a): 14.05.2005

Nieprzeczytany postnapisał(a) FUX » 19.02.2016 18:55

Jedź do Pakostane.
Janusz Bajcer
Moderator
Avatar użytkownika
Posty: 96814
Dołączył(a): 10.09.2004

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 19.02.2016 18:56

lukaszek_82 napisał(a):Witam
Czy ktoś może mi podać jakieś informację na temat apartamentów APARTAMENTY CROATIA ** - SV. FILIP i JAKOV?
Proszę o wszelakie opinie pozytywne jak i negatywne oraz propozycje ciekawych wypadów co warto zobaczyć w tym regionie. Z góry dziękuje za wszelkie informacje. Pozdrawiam :papa:

Linki do informacji dostałeś - wątek zamykam :idea:

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje



cron
APARTAMENTY CROATIA ** SV. FILIP i JAKOV opinie
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Serwis Cro.pl Chorwacja Online wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja serwisu Cro.pl Chorwacja Online nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

chorwacja online - cro.pl 1999-2019