Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartamenty Bratus kolo Makarskiej

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
xmoni
Plażowicz
mail

Nieprzeczytany postnapisał(a) xmoni » 30.07.2006 18:05

ja też poproszę mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Abak
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Abak » 30.07.2006 18:35

Zonkheer napisał(a):Pozdrawiamy wszytskich forumowiczow z kafejki internetowej w Dubrovniku.. Tutaj jest chyba ze 45 stopni.
Nasz gospodarz ma wolne super apartamanety w sierpniu i wrzesniu. W ostatniej chwili wycofali sie jacys Czesi i poprosil nas o pomoc. Dlatego tez wszystkich zainteresowanych super wakacjami w Bratusu - 5 km od Makarskiej (nowe mieszkania okolo 70 metrow z widokiem na morze i gory, w cichutkiej miescinie z zejsciem do morza) prosze o podawanie maili. Zainteresowanym wysle namiary, zdjecia, cenniki itd.
Chodzi o czysta ludzka zyczliwosc i pomoc.
Wracamy w poniedzialek.
Pozdrav!

Jeżeli te adresy sa aktualne to proszę na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Patrycja Głowacka
Croentuzjasta
Re: Ja też polecam Bratuś na wakacje.

Nieprzeczytany postnapisał(a) Patrycja Głowacka » 01.11.2006 22:04

[Przypadkowo trafiłem do Bratusia i było to strzał w dziesiątke.
Fajna plaża, a jak chcieliśmy rozrywek to szliśmy albo Baski albo do Makarskiej.

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Zaryzykuję podając link. Oto dom, w którym mieszkaliśmy.
Bardzo miły gospodarz.
Wiem, że na pewno tam wrócę, choć w tym roku jadę do Egiptu.[/quote]

Czy mogę prosić o bardziej szczegółowe informacje na e-mail
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl.....będę bardzo wdzięczna...

A ponieważ marzy mi się idealny apartament na sezon 2007 proszę wszystkich o namiary kwater...
Wakacje to też przyjemność planowania...
Pozdrawiam i z góry dziękuję:D
corecki
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) corecki » 14.11.2006 12:26

ja też poproszę
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Adam,K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam,K » 14.11.2006 17:46

jeśli można to:
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
dzięki
antyma
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) antyma » 02.04.2008 14:08

[quote="Zonkheer"]Pozdrawiamy wszytskich forumowiczow z kafejki internetowej w Dubrovniku.. Tutaj jest chyba ze 45 stopni.
Nasz gospodarz ma wolne super apartamanety w sierpniu i wrzesniu. W ostatniej chwili wycofali sie jacys Czesi i poprosil nas o pomoc. Dlatego tez wszystkich zainteresowanych super wakacjami w Bratusu - 5 km od Makarskiej (nowe mieszkania okolo 70 metrow z widokiem na morze i gory, w cichutkiej miescinie z zejsciem do morza) prosze o podawanie maili. Zainteresowanym wysle namiary, zdjecia, cenniki itd.
Chodzi o czysta ludzka zyczliwosc i pomoc.
Wracamy w poniedzialek.
Pozdrav![/quote

Witam, moge prosić o namiary na kwatery w Bratuś?;) adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
z góry dziękuję i pozdrawiam.
twister07
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) twister07 » 13.06.2008 14:07

ja też poproszę o namiary i zdjęcia adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

Dzięki
twister07
Cromaniak
Re: Ja też polecam Bratuś na wakacje.

Nieprzeczytany postnapisał(a) twister07 » 13.06.2008 14:11

cieslag napisał(a):W tamtym roku byłem pierwszy raz w Chorwacji i spędziłem urlop właśnie w miejscowości Bratuś.
Początkowo nastawiałem się na Brelę, ale nie znalazłem wolnych apartamentów (22 sierpnia).
Przypadkowo trafiłem do Bratusia i było to strzał w dziesiątke.
Fajna plaża, a jak chcieliśmy rozrywek to szliśmy albo Baski albo do Makarskiej.

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Zaryzykuję podając link. Oto dom, w którym mieszkaliśmy.
Bardzo miły gospodarz.
Wiem, że na pewno tam wrócę, choć w tym roku jadę do Egiptu.

ten apartament wygląda jak ten co mamy zarezerwowany, ze strony adriatica.hr :) możesz coś wiecej napisac na temat warunkow?
Ostatnio edytowano 13.06.2008 14:12 przez twister07, łącznie edytowano 1 raz
x_buniek
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) x_buniek » 13.06.2008 14:11

ja też poproszę o namiary i foto na na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl :lol:
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Apartamenty Bratus kolo Makarskiej - strona 5
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone