Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartamenty Bratus kolo Makarskiej

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Zonkheer
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zonkheer » 26.06.2006 13:53

Już wrocilismy,
Dziekuje wszytskim zainteresowanym, jutro postaram sie wyslac szczegoly, zdjecia itd.
Wakacje byly super, pogoda na Makarskiej Riwierze jak drut;) Padało raz i to tylko kilka minut. Poczatkowo woda była chłodna, ale ostatnie kilka dni byla juz cieplutka.
Jechalismy klasyczna trasa przez Brno, Wieden, Maribor i wspolczuje wszystkim jadacym do Chorwacji w sobote. Na trasie tworzyly sie gigantyczne korki - przy wjazdach do tuneli juz w samej Cro, gigantyczna kolejka samochodow stala tez mniej wiecej od Ptuja az do samej granicy..
Pewnie bylo to jednorazowe spietrzenie - poczatek wakacji, ale Ci co jada teraz, powinni zbadac temat i szukac ewentualnych tras zastepczych. Zawsze mozna wtedy probowac gdzies odbic.
Jezeli sa jakies pytania - chetnie odpowiem.
Pozdrawiam
Maciej
Luk@sek
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Luk@sek » 27.06.2006 07:56

Witaj
My jedziemy w okolice Makarskiej juz w czwartek wiec odliczamy godziny do wyjazdu :)
Napisz jesli mozesz jakie sa ceny apartamantow dwuosobowych. Moze cos ci sie obilo o uszy. Chcialbym wiedziec to od kogos kto byl tam w tym roku bo ceny podawane przez innych forumowiczow sa duzo nizesz niz podawane na stronkach z oferta apartamantów. Pewnie jest to spowodowane tym, że dużo ludzi jezdzi juz po sezonie i dlatego placa mniej. Niemniej chcilabym sie orientacyjnie dowiedziec ile trzeba liczyc za taki apartamant.
Pozdrawiam
zula
Turysta
namiar

Nieprzeczytany postnapisał(a) zula » 27.06.2006 11:21

Też poroszę: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
ucior
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) ucior » 27.06.2006 13:01

i ja też poproszę o te namiary:D
ucior
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) ucior » 27.06.2006 13:10

oczywiście nie podałam mejla;) adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl,
mogę prosić o jakieś aktualne porady jeśli chodzi o zwiedzanie, zakupy? nie wiem czy brać jedzenie ze sobą?jeśli tak to jakie?a co można tak kupić? no i ceny, słyszałam, że zawrotne?
z góry dziękuję
pozdrawiam
Kaśka
Zonkheer
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zonkheer » 27.06.2006 13:36

Luk@sek napisał(a):Witaj
My jedziemy w okolice Makarskiej juz w czwartek wiec odliczamy godziny do wyjazdu :)
Napisz jesli mozesz jakie sa ceny apartamantow dwuosobowych. Moze cos ci sie obilo o uszy. Chcialbym wiedziec to od kogos kto byl tam w tym roku bo ceny podawane przez innych forumowiczow sa duzo nizesz niz podawane na stronkach z oferta apartamantów. Pewnie jest to spowodowane tym, że dużo ludzi jezdzi juz po sezonie i dlatego placa mniej. Niemniej chcilabym sie orientacyjnie dowiedziec ile trzeba liczyc za taki apartamant.
Pozdrawiam

Hej,
Slabo się orientuje w cenach apartamentow w sezonie. Ja zawsze jezdze po;) ale nasz gospodarz ma wolny apartament na dwie osoby do 09.07. Moge sprawdzic ile by chciał. Wiem że przed sezonem godzil sie na 30 E. Przy drodze stoi juz sporo ludzi z kartkami APARTMAN wiec chyba nie bedzie problemu ze znalezieniem czegos. Jezeli chcesz opis naszego apartmana do podaj maila.
cieslag
Autostopowicz
Prośba

Nieprzeczytany postnapisał(a) cieslag » 27.06.2006 13:41

Proszę o umieszczenie namiarów na apartament w widoku dla wszystkich, a nie tylko poprzez wysyłanie na maila.
Dzięki temu każy będzie mógł skorzystać w przyszłości.
Zonkheer
Turysta
Re: Prośba

Nieprzeczytany postnapisał(a) Zonkheer » 27.06.2006 13:50

cieslag napisał(a):Proszę o umieszczenie namiarów na apartament w widoku dla wszystkich, a nie tylko poprzez wysyłanie na maila.
Dzięki temu każy będzie mógł skorzystać w przyszłości.

Chyba jest to wbrew netykiecie tego forum. Pomimo tego, że nie czerpie z tego żadnych korzysci jest to jednak jakas forma reklamy. Wole wysylac opis na maila. Jak zamieszcze relacje z pobytu to upublicznie wiecej szczegolow.
cieslag
Autostopowicz
Proszę w takim razie namiar na maila...

Nieprzeczytany postnapisał(a) cieslag » 28.06.2006 11:19

[url]pracuj@gazeta.pl[/url]
piotrus
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrus » 28.06.2006 11:41

Ja tez poproszę: mielona(at)konto.pl
Szadecki
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Szadecki » 28.06.2006 12:00

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
mojekp
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mojekp » 28.06.2006 13:10

zywezloto
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) zywezloto » 28.06.2006 23:37

i ja prosze:
basiunia
Autostopowicz
Namiary

Nieprzeczytany postnapisał(a) basiunia » 29.06.2006 09:12

Czy mogłabym prosić o jakieś namiary na tą kwaterę?
Jeśli mają numer stacjonarny to bardzo proszę.
Mój e-mail to: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
dede
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) dede » 29.06.2006 11:36

Dzięki! Pozdrowienia!
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Apartamenty Bratus kolo Makarskiej - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone