Z góry wielkie dzięki
.png)
Zonkheer napisał(a):Pozdrawiamy wszytskich forumowiczow z kafejki internetowej w Dubrovniku.. Tutaj jest chyba ze 45 stopni.
Nasz gospodarz ma wolne super apartamanety w sierpniu i wrzesniu. W ostatniej chwili wycofali sie jacys Czesi i poprosil nas o pomoc. Dlatego tez wszystkich zainteresowanych super wakacjami w Bratusu - 5 km od Makarskiej (nowe mieszkania okolo 70 metrow z widokiem na morze i gory, w cichutkiej miescinie z zejsciem do morza) prosze o podawanie maili. Zainteresowanym wysle namiary, zdjecia, cenniki itd.
Chodzi o czysta ludzka zyczliwosc i pomoc.
Wracamy w poniedzialek.
Pozdrav!
.png)
jacekewe napisał(a):Hej. Proszę o namiary. Jestem zainteresowany wyjazdem !!!!! Pozdrawiam JacekZonkheer napisał(a):Pozdrawiamy wszytskich forumowiczow z kafejki internetowej w Dubrovniku.. Tutaj jest chyba ze 45 stopni.
Nasz gospodarz ma wolne super apartamanety w sierpniu i wrzesniu. W ostatniej chwili wycofali sie jacys Czesi i poprosil nas o pomoc. Dlatego tez wszystkich zainteresowanych super wakacjami w Bratusu - 5 km od Makarskiej (nowe mieszkania okolo 70 metrow z widokiem na morze i gory, w cichutkiej miescinie z zejsciem do morza) prosze o podawanie maili. Zainteresowanym wysle namiary, zdjecia, cenniki itd.
Wracamy w poniedzialek.
Pozdrav!
.png)
:)Zonkheer napisał(a):jacekewe napisał(a):Hej. Proszę o namiary. Jestem zainteresowany wyjazdem !!!!! Pozdrawiam Jacek:PZonkheer napisał(a):Pozdrawiamy wszytskich forumowiczow z kafejki internetowej w Dubrovniku.. Tutaj jest chyba ze 45 stopni.
Wracamy w poniedzialek.
Pozdrav!
Podaj mi swój adres mailowy. Wyślę wszystkie informacje.
.png)
.png)
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje