Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Apartament na Pagu

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
bodzio_gdańsk
Croentuzjasta
Apartament na Pagu

Nieprzeczytany postnapisał(a) bodzio_gdańsk » 19.01.2011 09:33

Witam w tym roku chcemy wybrać się po raz pierwszy na Chorwację padło na Wyspę Pag.Przejrzałem to forum ale nie mogę znaleść jakiegoś apartamentu w którym mozna byłoby sie dogadać po polsku.Może ktoś zna jakieś namiary na taki apartman to byłbym bardzo wdzieczny .Jedziemy z zoną i dwójką małych dzieci.Mój mail : adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl ...pozdrawiam serdecznie
Kacper111
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kacper111 » 19.01.2011 09:36

dogadasz się bez problemu po polsku
bodzio_gdańsk
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) bodzio_gdańsk » 19.01.2011 09:39

istotne jest też dla mnie problem z przesłąniem zaliczki (nieznajomośc języka)
consett0805
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) consett0805 » 19.01.2011 10:39

Nie znajomość języka wiesz mi niema nic do przesłania zaliczki. Komunikuj się z nimi e-meilem a tłumacz google rozwieje twoje wątpliwości. Masz nr konta idziesz na pocztę i dokonujesz wpłaty na to konto które tobie podadzą. Moim zdaniem najlepsza forma i nie droga. Niektórzy Chorwaci życzą sobie przesłania zaliczki w liście wartościowym. Ani jednego ani drugiego nie próbowałem bo jeżdżę tylko w Ciemno, co i Tobie polecam a też mam 2 dzieci (2010 Brela 11lat i 14 miesięcy) w ten oto sposób unikniesz stresów (czytaj Twój post) a i niespodzianek już na miejscu co też zarezerwowałeś na podstawie zdjęć ale to temat rzeka na tym forum jak i zwolenników tak i przeciwników jest mnogo.
A może odpuść sobie Pag i wybierz na pierwszy raz kontynent np Riwierze Makarską. Na pierwszy raz wiesz mi zrobi na Was piorunujące wrażenie. To raptem autostradą 3-4gdz więcej.
Nefer
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Nefer » 19.01.2011 11:24

Ja mogę zaproponować bardzo fajne miejsce na Pagu, w Mandre, gdzie gospodyni mówi bardzo dobrze po angielsku. Kontakt mailowy, a później osobisty był bezproblemowy.
bodzio_gdańsk
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) bodzio_gdańsk » 19.01.2011 11:38

Nefer jak bys mógł to proszę zapodaj..
kamil1929
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kamil1929 » 19.01.2011 16:41

bodzio_gdańsk napisał(a):Witam w tym roku chcemy wybrać się po raz pierwszy na Chorwację padło na Wyspę Pag.Przejrzałem to forum ale nie mogę znaleść jakiegoś apartamentu w którym mozna byłoby sie dogadać po polsku.Może ktoś zna jakieś namiary na taki apartman to byłbym bardzo wdzieczny .Jedziemy z zoną i dwójką małych dzieci.Mój mail : adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl ...pozdrawiam serdecznie

Witam.
zadzwon do Biura -PERLA,,,rozmawiaja po Polsku i zapytaj o P.Beate,,,Ona zalatwia ap,na Pagu--tak zalatwiali moi znajomi rok temu.WSZYSTKO sprawnie i za rozsadna cene.PAG polecam bylem dwa razy z dziecmi 11 lat a drugie 12 miesiecy...Pozdrawiam :?bym zapomnial...numer-00385 23 600 003
Ryszard_K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ryszard_K » 19.01.2011 16:48

witam "ziomala". Kiedy jedziecie? My też na Pag do Pagu 17.VII
Kaska1207
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kaska1207 » 19.01.2011 17:34

Jeśli chodzi o Pag polecam również agencję Mediteran,w ubiegłym roku rezerwowaliśmy przez to biuro swoje apartamenty.Dodam,ze całkiem niedrogo.Ceny negocjowaliśmy
bodzio_gdańsk
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) bodzio_gdańsk » 20.01.2011 07:47

Ryszard_K napisał(a):witam "ziomala". Kiedy jedziecie? My też na Pag do Pagu 17.VII

my wybieramy się albo 16 lub 23 lipca na razie jesteśmy w fazie jak widzisz szukanie kwatery ale chętnie pomkniemy z wami (jedziecie z dziećmi?) macie juz kwatere? -fajnie by było pisz na maila pogadamy..pozdr
bodzio_gdańsk
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) bodzio_gdańsk » 20.01.2011 07:47

dziękuje wszyskim za namiary i porady

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone