mysza73 napisał(a):Ciekawe co zrobisz, jak zaczniemy dopytywać o inne, nowe części garderoby![]()
![]()
![]()
.
Sugerujesz, że od 2006 zmienił tylko .... buty
.png)
weldon napisał(a):mysza73 napisał(a):Ciekawe co zrobisz, jak zaczniemy dopytywać o inne, nowe części garderoby![]()
![]()
![]()
.
Sugerujesz, że od 2006 zmienił tylko .... buty![]()
..png)
mysza73 napisał(a):weldon napisał(a):mysza73 napisał(a):Ciekawe co zrobisz, jak zaczniemy dopytywać o inne, nowe części garderoby![]()
![]()
![]()
.
Auto chyba jeszcze zmienił,
a co do reszty ... to może nie będę wnikała, bo mi się jeszcze oberwie i spadnę w przepaść![]()
.
.png)
weldon napisał(a):mysza73 napisał(a):Ciekawe co zrobisz, jak zaczniemy dopytywać o inne, nowe części garderoby![]()
![]()
![]()
.
tony montana napisał(a):Cokolwiek ma się zmieniać - niech się zmienia jeno na LEPSZE!
Najlepszego w 2014!
.png)
mysza73 napisał(a):Ciekawe, czy przed Nowym Rokiem zejdziemy w bardziej bezpieczne miejsca![]()
,
jeszcze nic nie piłam, a już mi się w głowie kręci![]()
.
.png)
Franz napisał(a):mariusz-w napisał(a):jestem ciekaw jak na zdjęciach prezentują się nowe Twoje buty.![]()
Oto mój tegoroczny nabytek w akcji:
.png)
mysza73 napisał(a):Ciekawe, czy przed Nowym Rokiem zejdziemy w bardziej bezpieczne miejsca![]()
![]()
plavac napisał(a):Skarpa Kinesis ? Dobrze rzopoznaję ?
mysza73 napisał(a):już mi się w głowie kręci![]()
.
piotrf napisał(a):W ogóle niech nam się wszystkim dobrze kręci w Nowym 2014 Roku
plavac napisał(a):Ściana piękna ! I kręci mnie okrutnie !![]()
.png)
plavac napisał(a):Franz napisał(a):Jakieś Scarpy. Trochę obcierają.
Toś mnie trochę zgasił...
.png)
plavac napisał(a):Toś mnie trochę zgasił...
Ale może mamy inne podbicie ...![]()
![]()
plavac napisał(a):I do zobaczenia dopiero we wtorek.![]()
longtom napisał(a):Choćby i w trampkachale wszystkiego dobrego w Nowym Roku.
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe