Trasa do MNE generalnie jest mi znana i całkiem przyjemna (najszybsza)... z powrotem będę się wlókł więc chętnie dowiem się więcej o trasie przez Bośnię
pozdrav!
.png)
.png)
Vjetar napisał(a):maniusc napisał(a):Ural napisał(a):No co Ty Maniuś. Jakby było drogo to byś nie jeżdził.
no tak ...
... drogo, drożej niż było 5-7 lat temu!
... teraz Chorwaci wiedzą, że "strach" latać "do ciepłego" i dlatego dyktują warunki
Tylko żeby się nie zdziwili jak ludzie do Albanii zaczną jeździć albo innego Montenegro.
.png)
piotr68 napisał(a):
Ja właśnie zacząłem. Tydzień w Montenegro a teraz tydzień w Albanii. Czarnogóra super a Albania to rewelacja jeżeli chodzi o krajobrazy i morze. Chorwcja mimo że piękna może się schować. Lokalne jedzonko też świetne.
.png)

.png)
rocker napisał(a):piotr68 napisał(a):
Ja właśnie zacząłem. Tydzień w Montenegro a teraz tydzień w Albanii. Czarnogóra super a Albania to rewelacja jeżeli chodzi o krajobrazy i morze. Chorwcja mimo że piękna może się schować. Lokalne jedzonko też świetne.
To dodaj jeszcze od siebie jakie ceny. Opinie słyszałem różne o Czarngórze, że taniej niż w Chorwacji po takie że drożej bo pełno Ruskich tam odkąd Chorwacja weszła do Unii (mają swoją TV i gazetę nawet ) o Albanii same pozytywy słyszałem.
.png)
.png)
eRazel napisał(a):witajcie, mam pytanie do zorientowanych.
Wymyśliłem sobie łagodniejszy wariant podróży na Chorwacje, przelot samolotem do Dubrownika i wynajęcie samochodu na miejscu.
I tu pytanie, czy można wynajętym samochodem przekroczyć granice z Czarnogórą? Południowe okolice Chorwacji znam, chętnie wybrałbym się do sąsiadów na kilka dni.
.png)
.png)
.png)
krakuscity napisał(a):Wprawdzie w tym roku tam się chyba nie wybierzemy (planujemy Czarnogórę) ale jak jest w Albanii z możliwością wynajęcia kwater "w ciemno" przed lub po sezonie? Mam na myśli apartamenty w nadmorskich miejscowościach.
.png)
.png)
Powrót do Relacje wielokrajowe - wycieczki objazdowe