nabuchodonozor napisał(a):Aktualnie woda w Polsce cieplejsza niż w AdriatykuAle od początku lipca będzie tylko cieplej to jest w miarę pewna prognoza.
Chyba jak sobie do wanny napuścisz
.png)
nabuchodonozor napisał(a):Aktualnie woda w Polsce cieplejsza niż w AdriatykuAle od początku lipca będzie tylko cieplej to jest w miarę pewna prognoza.
.png)

.png)
Jacck77 napisał(a):nabuchodonozor napisał(a):Aktualnie woda w Polsce cieplejsza niż w AdriatykuAle od początku lipca będzie tylko cieplej to jest w miarę pewna prognoza.
Chyba jak sobie do wanny napuścisz, znajomy ma termometr, wiem pomiar amatorski, ale pokazało dzisiaj w Baśce Vodzie 23,2 stopnia Celsjusza
.png)
Marakessh napisał(a):Dzisiaj w Tribunj woda trochę cieplejsza od tej w Bałtyku. Nogi po chwili zaczynają drętwiećNa 100 statystycznych plażowiczów, 15 w wodzie, reszta nawet nie dotyka jej małym paluszkiem
.png)
.png)
.png)
wojtek_p napisał(a):W ubiegłym roku byliśmy pod koniec czerwca w Marusici, woda była idealna. W tym roku jedziemy w sierpniu. Mam nadzieję że jeszcze się ogrzeje
.png)
robo111 napisał(a):Woda w Adriatyku jest wyjątkowo chłodna. Dzisiaj w chorwackiej tv podano, że w Splicie woda ma o 4 st. mniej niż w 2012 roku. W majowy weekend odwiedziłem Vodice, wówczas temp. wody miała 20 st. dziś 21, niewiele cieplejsza. Jadę za dwa tygodnie jadę do Biogradu, może będzie lepiej