jak wysłac zaliczke do cro
forum/viewtopic.php?t=11697&highlight=zaliczke
.png)
.png)
ilusil napisał(a):Paula81 napisał(a):
Napisz mi jeszcze proszę czy wpłacałaś zaliczkę ? od nas chaca 20% wartości
Nie wpłacałam, bo nie chciał...i tez sie tym martwiłam
w banku WBK maja bezpłatne, lub duzo tansze przelewy. mozna sobie szybko zalozyc konto, a prowadzenie nic nie kosztuje. i wypłaty z bankomatow za granica sa gratis!
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Mozna tez, zdaje sie przekazem pocztowym, idzie ok tyg-10 dni
.png)
.png)
aGGi napisał(a):Nie. Za pokój dla 2 osób z łazienką, lodówką i dostępem do kuchni dzielonej przez 3 pokoje. Bez klimatyzacji i luksusów, ale za to blisko morza. Pani w agencji policzyła nam 190 kun za dobę (i przeliczyła po sobie znanym kursie na euro). Oni za ten pokój mieli do końca czerwca cenę 85 kun za osobę a w sezonie 110 kun (dodatkowo doliczyła 20 kun na dobę za miejsce parkingowe, klimatyczne i sobie tylko znane dodatki). W sumie cena i tak była akceptowalna, więc nie marudziliśmy.
.png)
joancz napisał(a):Aggi,
dzieki za cenne informacje. Bylam prawie zdecydowana na Mlini ale teraz to nie wiem... Te tlumy na plazy i brak sklepu! Jak daleko jest do najblizszego sklepu? To chyba tez Ty pisalas ze sa tylko 3 restauracje i ceny wyzsze niz w Dubrovniku... :
O Mlini pisza ze jest tam kilka plaz tzn. zwirkowe lub piaszczyste ale z tego co piszesz to raczej nie. Czy morze jest dosc daleko plytko?
Moze jednak lepiej wybrac sie do Srebreno (plaza tylko betonowa?), Plat (czy jest sklep?) a moze Lapad Bay w Dubrovniku. Pomozcie!
.png)
.png)
ilusil napisał(a):duzo tam bylo opuszczonych domow..
.png)
a widziałaś Kupari??
.png)
ilusil napisał(a):Gdy bylismy w mlini wybudowali promenade miedzy srebreno a mlini!!!
a na naszej ulubionaej plazy prze barze "g" wybudowali extra prysznice!!![]()
.png)
ilusil napisał(a):widziałam te apartamenty cakelic... nie polecam, moze sa ładne ale w tuz przy samej drodze glownej!!! nie ma do nich prawie dojscia od strony ulicy, nie wiedzielismy jak sie tam dostac, zejscia do morza tez nie widziałam.. duzo tam bylo opuszczonych domow.. chciałam zrobic zdjecie, ale nie dalo sie tam dostac. daleko od sklepu i przystanku autobusowego, Asia
.png)
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje