Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

60 euro/ doba za apartament w Cavtat lub w Mlini za 65 euro

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
ilusil
Croentuzjasta

Postnapisał(a) ilusil » 09.07.2006 10:18

o, tu masz topik dokładnie o tym

jak wysłac zaliczke do cro 8) :P
forum/viewtopic.php?t=11697&highlight=zaliczke
Paula81
Odkrywca

Postnapisał(a) Paula81 » 09.07.2006 10:37

ilusil napisał(a):
Paula81 napisał(a):
Napisz mi jeszcze proszę czy wpłacałaś zaliczkę ? od nas chaca 20% wartości :(

Nie wpłacałam, bo nie chciał... :P i tez sie tym martwiłam
w banku WBK maja bezpłatne, lub duzo tansze przelewy. mozna sobie szybko zalozyc konto, a prowadzenie nic nie kosztuje. i wypłaty z bankomatow za granica sa gratis!

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Mozna tez, zdaje sie przekazem pocztowym, idzie ok tyg-10 dni

dzięki za info :)
na szczescie mam konto w WBK od kilku lat :)
ilusil
Croentuzjasta

Postnapisał(a) ilusil » 09.07.2006 12:52

Paula81 napisał(a):dzięki za info :)
na szczescie mam konto w WBK od kilku lat :)

no to super 8) mniej klopotów :P

pozdr Asia
Paula81
Odkrywca

Postnapisał(a) Paula81 » 09.07.2006 20:19

Asia, już Ci zazdroszcze wyjazdu, Ja wyjeżdzam 5-08 i nie mysle o niczym innym jak o Cro :) oraz oczywiscie czekam na Twoje wrażenia :wink:
ilusil
Croentuzjasta

Postnapisał(a) ilusil » 09.07.2006 23:27

wyjezdzamy jutro z samego rana do krakowa.. pochodzimy troche po rynku, tp., nocleg, a we wtorek juz o 5:00 na lotnisku, i o 9:00 Dubrownik :P

Na razie niespakowana nawet jestem.. do ostatniej chwili zastanawiam sie co ze soba wziasc, dzis kupiłam jeszcze kapelusz, i okulary... sadze ze jutro dokupie jakies leki, moze cos na komary..

ubezpieczenie kupione..

chyba czas na wypoczynek :wink:

To juz ostatni post na forum przed wyjazdem, zyczcie mi pogody 8) 8) 8)
Wlod
Autostopowicz

Postnapisał(a) Wlod » 11.07.2006 14:02

aGGi napisał(a):Nie. Za pokój dla 2 osób z łazienką, lodówką i dostępem do kuchni dzielonej przez 3 pokoje. Bez klimatyzacji i luksusów, ale za to blisko morza. Pani w agencji policzyła nam 190 kun za dobę (i przeliczyła po sobie znanym kursie na euro). Oni za ten pokój mieli do końca czerwca cenę 85 kun za osobę a w sezonie 110 kun (dodatkowo doliczyła 20 kun na dobę za miejsce parkingowe, klimatyczne i sobie tylko znane dodatki). W sumie cena i tak była akceptowalna, więc nie marudziliśmy.

aGGi, czy mógłbym prosić o przesłanie namiarów na tą kwaterę na adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl?

Dzięki,
Włod
joancz
Podróżnik

Postnapisał(a) joancz » 20.07.2006 09:00

ilusil,

wrocilas?
prosze opisz jak bylo w Mlini i tych apartamentach.
Ja lece w sobote :D
jolam15
Croentuzjasta

Postnapisał(a) jolam15 » 20.07.2006 12:28

joancz napisał(a):Aggi,

dzieki za cenne informacje. Bylam prawie zdecydowana na Mlini ale teraz to nie wiem... Te tlumy na plazy i brak sklepu! Jak daleko jest do najblizszego sklepu? To chyba tez Ty pisalas ze sa tylko 3 restauracje i ceny wyzsze niz w Dubrovniku... :
O Mlini pisza ze jest tam kilka plaz tzn. zwirkowe lub piaszczyste ale z tego co piszesz to raczej nie. Czy morze jest dosc daleko plytko?

Moze jednak lepiej wybrac sie do Srebreno (plaza tylko betonowa?), Plat (czy jest sklep?) a moze Lapad Bay w Dubrovniku. Pomozcie!

Czy koniecznie musi to byc okolica Dubrovnika? Mam fajne miejsce w okolicy Rogoznicy i Primostenu,lecz nie wiem czy są jeszcze wolne miejsca.
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
marob
Plażowicz
noclegi Dubrovnik

Postnapisał(a) marob » 20.07.2006 14:14

Ląduje 05.08 około 21 pomocy potrzebuję noclegu dla 2 osób + 1 dziecko
Czy o tej porze można coś znaleśc
Robert
Ostatnio edytowano 21.07.2006 15:43 przez marob, łącznie edytowano 1 raz
ilusil
Croentuzjasta

Postnapisał(a) ilusil » 20.07.2006 14:35

WROCIŁAMMM :D :D :D :D :D :D

bylo extra,
autobus do dubrownika tylko 10 kun, kierowca mowi po angielsku :)

My mielismy apartament blizej srebrena, i powiem szczerze ze za nic nie chciałabym mieszkac dalej w strone cavtatu, bo mylo tam wiecej opuszczonych domow, i byly kiepskie drogi zejsciowe nad morze.
MIedzy miejscowosciami mozna sie przemiescic w 15 min, od partu w mlini do portu w srebrenie.

Z naszego apartamentu mielismy super widok na morze, bylo bliziutko na przestanek autobusowy, do skpelu i piekarni (koniecznie sprobuj studli!!!!)
do supermatketu gdzie bylo duzo taniej mielismy ok 500m, b. blisko. W miejscowosci sa conajmniej 4 bankomaty.
Na promenadzie w srebrenie sa extra wielkie i smaczne lody za 5 kun giga-kulka
w sobote byl koncert w mlini - dookola rozstawili sie z jedzonkiem np. cevapcici w bulce jak kebab za 15 kun :) i w niedziele i sobote disco w srebrenie.
autobusy z dubrownika jezdza do bardzo pozna, wiec jak cie znudzi miejscowosc mozesz sobie zawsze pojechac dalej

poznalismy super gospodarzy w mlini ( z drogi nas zaprosili na rakije, kawe, jedzenie) dla 2 osob za 30 E w niesamowicie dobrych warunkach, piekny ogrod i pokoje. Nazywasie willa Adria, ale na cały lipiec i sierpien maja obłozenie... chyba pojedziemy tam w nastepnym roku. gospodarz mowił biegle po angielsku niemiecku wlosku i francusku i byl bardzo mily
:D :D 8)

Ogolnie polecam

widziałam te apartamenty cakelic... nie polecam, moze sa ładne ale w tuz przy samej drodze glownej!!! nie ma do nich prawie dojscia od strony ulicy, nie wiedzielismy jak sie tam dostac, zejscia do morza tez nie widziałam.. duzo tam bylo opuszczonych domow.. chciałam zrobic zdjecie, ale nie dalo sie tam dostac. daleko od sklepu i przystanku autobusowego

jak sie ogarne, to powrzucam zdjecia :P

buziaki, Asia
Ostatnio edytowano 20.07.2006 14:51 przez ilusil, łącznie edytowano 1 raz
aGGi
Odkrywca

Postnapisał(a) aGGi » 20.07.2006 14:49

ilusil napisał(a):duzo tam bylo opuszczonych domow..

a widziałaś Kupari?? Na mnie zrobiło piorunujące wrażenie! Z jednej strony wybrzeża wakacyjna sielanka i kolorowe parasole plażowiczów a tu straszące poobrywane przez pociski balkony...

Ale to fajne, że też Ci się tam podobało tak jak mi. Prawdę mówiąc, można by może ogłosić konkurs na brzydkie miejsce w Chorwacji. Jeżeli w ogóle takie istnieje?? :D
ilusil
Croentuzjasta

Postnapisał(a) ilusil » 20.07.2006 14:57

a widziałaś Kupari??

widziałam, ale co pewien czas tak tam bylo wszedzie, nawet w najbardziej nowoczesnym mlini

w kupari chodzilismy glownie po promenadzie, i do supermarketu...
np. cena za sok w sklepie - 12-18 kun za litr

cena w Konzumie, nawet 4 kuny!!!!! tylko trzeba popatrzec uwazniej na nizsze połki :P

Gdy bylismy w mlini wybudowali promenade miedzy srebreno a mlini!!!
a na naszej ulubionaej plazy prze barze "g" wybudowali extra prysznice!! :D :D
aGGi
Odkrywca

Postnapisał(a) aGGi » 20.07.2006 15:11

ilusil napisał(a):Gdy bylismy w mlini wybudowali promenade miedzy srebreno a mlini!!!
a na naszej ulubionaej plazy prze barze "g" wybudowali extra prysznice!! :D :D

Jak ja tam byłam, to też ją budowali. :)
My chodziliśmy na plażę zaraz przy zejściu obok informacji turystycznej.
A bar "G" wspomninam bardzo... smacznie. No i tego fajnego łysego kelnera :D

Oj. Rozmarzyłam się troszkę. Niby niedawno tam byłam a już bym mogła pojechać znowu :D
Paula81
Odkrywca

Postnapisał(a) Paula81 » 20.07.2006 17:10

ilusil napisał(a):widziałam te apartamenty cakelic... nie polecam, moze sa ładne ale w tuz przy samej drodze glownej!!! nie ma do nich prawie dojscia od strony ulicy, nie wiedzielismy jak sie tam dostac, zejscia do morza tez nie widziałam.. duzo tam bylo opuszczonych domow.. chciałam zrobic zdjecie, ale nie dalo sie tam dostac. daleko od sklepu i przystanku autobusowego, Asia

witam :)
ciesze sie ze pobyt sie udal, ale przyznam szczerze ze mnie troche zmartwilas tymi apartamentami ;(

mam nadzieje ze niedlugo wzucisz jakies fajne fotki i troche opisow :)

pzdr,
Paula

p.s. mialas zalatwiony jakis nocleg w Krakowie???
joancz
Podróżnik

Postnapisał(a) joancz » 21.07.2006 09:11

Asiu,

dzieki za relacje i cenne informacje. Ja dzis sie pakuje :P !!!
Villa Adria faktycznie super szkoda ze nie ma miejsc..
A jaka mialas pogode i czy morze cieplutkie?
Troche martwie sie o gorace noce bo mamy pokoj bez klimy..
Bylas moze na jakis wycieczkach?

Pozdrawiam
tez Asia :wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

60 euro/ doba za apartament w Cavtat lub w Mlini za 65 euro - strona 5
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone