Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

60 euro/ doba za apartament w Cavtat lub w Mlini za 65 euro

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
aGGi
Odkrywca
Re: re

Nieprzeczytany postnapisał(a) aGGi » 04.07.2006 21:52

joancz napisał(a):Pokoj jest na ulicy Trgovište.

z opisu dystansów (Sea & beaches - 200m, restaurant, supermarket and bakery - 30m, bus station - 30m) i jednego zdjęcia wnioskuję, że jest to gdzieś właśnie blisko głównej drogi.
ilusil
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ilusil » 04.07.2006 22:58

Ja znalazła apartament na 11.07- 18.07, wiec w dosc nietypowym terminie

za 30 E za 2 osoby, z lazienka, kuchnia, Tv satem i klimatyzacja 8)
podobno 200m do plazy

mozna dokupic sniadanie za 5E
tylko zupełnie nie wiem w jakiej to czesci mlini jest...

link - zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Jesli chodzi o inne miejsca to tez nam odpisywali, i zeczywiscie niektore ceny były kosmizne, np. za 70 E dwojka... Ale jak chce sie miec naprawde luksusowe warunki, to polecam ten apartament, ajki znalazłam szukajac
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
fotki app-
Ostatnio edytowano 06.07.2006 14:08 przez ilusil, łącznie edytowano 1 raz
ilusil
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ilusil » 04.07.2006 23:17

A to autobusy miedzy miejscowosciami, a dubrownikiem

czy ktos jest w stanie cos z tego odczytac.. bo jak rozumiem jest to cennik.. ceny tez rozumiem, tu uczniowska miesieczna, tu dla dorosłych, ale jakos jesli chodzi o niuanse.. no to lipa :lol:

niech ktos powie, co to jest to--
Izrada beskontaktne karte prvi put 20,00 Kn
Zaštita za kartu 5,00 Kn

:wink:
Ostatnio edytowano 06.07.2006 14:10 przez ilusil, łącznie edytowano 2 razy
ilusil
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ilusil » 04.07.2006 23:24

Mam nadzieje, ze linia dubrownik - cavtat zatrzymuje sie takze po drodze, np. w mlini ;)

boze ile stresu... chyba juz bedziemy stopa łapac :lol: 8) :twisted:
Tomy
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tomy » 05.07.2006 07:44

Też mam taką nadzieję. W ostateczności stop albo pare ładnych kilosów z buta... Wyjazd 11, hyh już niedługo :)
aGGi
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) aGGi » 05.07.2006 08:08

ilusil napisał(a):Ja znalazła apartament na 11.07- 18.07, wiec w dosc nietypowym terminie

za 30 E za 2 osoby, z ążęńą kuchnia, Tv satem i klimatyzacja 8)
podobno 200m do plazy

mozna dokupic sniadanie za 5E
tylko zupełnie nie wiem w jakiej to czesci mlini jest...

ze zdjęć mi wynika że na 100% na górze przy jadrance

ilusil napisał(a):Jesli chodzi o inne miejsca to tez nam odpisywali, i zeczywiscie niektore ceny były kosmizne, np. za 70 E dwojka... Ale jak chce sie miec naprawde luksusowe warunki, to polecam ten apartament, ajki znalazłam szukajac
fotki app-

to faktycznie jest fajne miejsce. Blisko do plaży (klika schodków w dół), blisko do resatauracji i sklepu (tu z kolei trochę na górę). Koło willi przechodziliśmy codziennie idąc na plażę. Wypielęgnowany ogródczek robi fantastyczne wrażenie. Jak my byliśmy tam w zeszłym tygodniu, to zawsze stało przed willą kilka ślicznych samochodów na dewizowych numerach.
aGGi
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) aGGi » 05.07.2006 08:13

ilusil napisał(a):czy ktos jest w stanie cos z tego odczytac.. b jak rozumiem jest to cennik.. ceny tez rozumiem, tu uczniowska miesieczna, tu dla dorosłych, ale jakos jesli chodzi o niuanse.. no to lipa :lol:

Zaštita za kartu 5,00 Kn

mi się wydaje, że 20 kun to cena, bo tyle kosztował mini-busik w jedną stronę na trasie Dubrovnik-Mlini (35 kun w dwie strony).
ilusil
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ilusil » 05.07.2006 08:59

Wyjazd 11, hyh już niedługo

my tez jedziemy 11.07 - samolotem z krakowa :wink:

Aggi, jestes niezwykle pomocna, dziekuje ci za to bardzo

:mrgreen: :papa:
aGGi
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) aGGi » 05.07.2006 09:06

ilusil napisał(a):
Wyjazd 11, hyh już niedługo

my tez jedziemy 11.07 - samolotem z krakowa :wink:

Aggi, jestes niezwykle pomocna, dziekuje ci za to bardzo

:mrgreen: :papa:

ja swoją wiedzę przed wyjazdem zdodywałam tu na forum, więc teraz próbuję się jakoś odwdzięczyć. Chorwacja mnie oczarowała! Mogłabym tam wyjechać na długo. Tyle tam opuszczonych domów, może wprowadzę się do jakiegoś :D

pozdrawiam i oczywiście zazdroszczę kąpieli w ciepłym morzu :D
ilusil
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ilusil » 05.07.2006 09:09

pozdrawiam i oczywiście zazdroszczę kąpieli w ciepłym morzu

ja sobie tez... tylko juz nozkami przebieram, zeby w koncu wyjechac, a ten czas dłuzy sie zlosliwie, niemiłosiernie .... nawet mi chyba jakies boczne dodatkowe konczyny wyrastaja, do tego przebierania :twisted:
Paula81
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Paula81 » 05.07.2006 12:33

aGGi napisał(a):
ilusil napisał(a):czy ktos jest w stanie cos z tego odczytac.. b jak rozumiem jest to cennik.. ceny tez rozumiem, tu uczniowska miesieczna, tu dla dorosłych, ale jakos jesli chodzi o niuanse.. no to lipa :lol:

Zaštita za kartu 5,00 Kn

mi się wydaje, że 20 kun to cena, bo tyle kosztował mini-busik w jedną stronę na trasie Dubrovnik-Mlini (35 kun w dwie strony).

Aggi, a możesz mnie nakierować gdzie mniej więcej mieści się "moje wakacyjne" mieszkanko???

Vrelo 11
HR-20207 Mlini

pzdr,
Paula

p.s. a może dysponujesz jakąś fajną mapką???
Paula81
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Paula81 » 05.07.2006 12:46

joancz napisał(a):Paula

Ja nie jestem jeszcze przekonana i szukam dalej ale propozycja jest ciekawa
Rooms Relax, Trgovište 11, Mlini, Dubrovnik region, Croatia
tel: +385 20 486 221, mobile: +385 91 587 0062, E-mail: adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl cena 15E od osoby
fotki na stronie dubrovnik-online - zakladka private accomodation-
nie przepatrzylam jeszcze wszystkiego ale jest tam cala masa kwter i apartamentow w rejonie Dubrovnika
pozdrawiam
joancz

Ja co prawda tam nie byłam ale wybieram się w sierpniu.
Tutaj znajdziesz kilka fajnych fotek :)

pzdr,
Paula

p.s. masz może namiary na jakąś kwaterę???
[/quote]

Tylko problemy pojawiają się w momencie wybrania terminu:(
na większość wysłanych e-mail albo nie było terminu albo ceny zawyżone
Ale jestem optymistką i mam nadzieje, że wszystko się jakoś poukłada i za miesiąc będę wygrzewać się na plaży :lol:

dla mnie klamka zapadła :) już zaklepałam termin w Apartmentach CAKELIC, po powrocie służę oczywiście radami :D
na dzień dzisiejszy nie znalazłam nic tańszego, a wręcz przeciwnie, ceny dochodziły nawet do 110 euro za apartament!!!

pzdr,
Paula

p.s. właściciele odbiora nas dodatkowo z lotniska :) biorąc pod uwagę że przylot jest o 20:15 to jest duży ukłon z ich strony :)
Ostatnio edytowano 05.07.2006 19:41 przez Paula81, łącznie edytowano 1 raz
Tomy
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tomy » 05.07.2006 14:16

ilusil Wysłany: 05-07-2006 10:09 Temat postu:

--------------------------------------------------------------------------------

Cytat:
pozdrawiam i oczywiście zazdroszczę kąpieli w ciepłym morzu

ja sobie tez... tylko juz nozkami przebieram, zeby w koncu wyjechac, a ten czas dłuzy sie zlosliwie, niemiłosiernie .... nawet mi chyba jakies boczne dodatkowe konczyny wyrastaja, do tego przebierania

Czas się dłuży okropnie, a pozatym nie chce sie pracować, bo myslami już na wakacjach. Niestety do poniedziałku work :/
aGGi
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) aGGi » 05.07.2006 15:03

Tomy napisał(a):Czas się dłuży okropnie, a pozatym nie chce sie pracować, bo myslami już na wakacjach. Niestety do poniedziałku work :/

ha! to pomyśl sobie, że niektórzy (np. ja) muszą czekać aż do przyszłego roku :D
ilusil
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ilusil » 05.07.2006 18:01

ale masz wspomniania 8) :P
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

60 euro/ doba za apartament w Cavtat lub w Mlini za 65 euro - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone