Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

60 euro/ doba za apartament w Cavtat lub w Mlini za 65 euro

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Paula81
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Paula81 » 06.07.2006 20:12

ilusil napisał(a):
Illusil,
dzieki za namiary calkiem fajna kwatera i cena. Tylko kontakt mailowy dosc dziwny - pytam grzecznie o cene za dziecko i dostepnosc pokoju a przychodzi odpowiedz - 50% znizki (zadnego dzien dobry, pozdrawiam )

do mnie zawsze pan klaic pisze "hi"
i przechodzi to odpowiadania na moje najrozniejsze pytania
chyba nic to nie oznacza tak naprawde, moze przegapił lekcje z pisania listów po ang.
:lol: :lol:

Ale miły jest w sumie, zaliczki nie przesłałam, bo nie chciał nic takiego

A jesli chodzi o transport z lotniska, to sam po nas wyjedzie, a konkretniej syn pana Klaic :wink:

Ilusil, możesz przesłać jakieś dokładniejsze info o tych pokojach? np czy pokoje maja osobną łazienkę? czy kuchnia jest ogolnie dostepna?
niestety za wczesnie sie cieszylam z mojego apartamentu, niedawno dostalam wiadomość ze apartament ktory miala wynając zostal w między czasie (jak e-mailowaliśmy) ktomuś odstąpiony :evil:
Paula81
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Paula81 » 06.07.2006 20:14

aGGi napisał(a):
Tomy napisał(a):Dzięki aGGi za wszystkie informacje, które bardzo mi się przydały i chyba nie tylko mi :] jade do Mlini, przekonałem się po twoich postach. PozdRo

O rety! Jak Ci się przypadkiem tam nie spodoba, to będe miała Cię na sumieniu :D

Spróbuję wrzucić coś na zachętę. :D
Takie piękne żyjątka pozują na plaży na Sipanie (plaza Setaliste w Sudurad, zaraz obok portu).
Obrazek
Obrazek
Prawda, że przepiękne?

aGGi zdjecia sa po prostu NIESAMOWITE!!! cos pieknego :D
ilusil
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ilusil » 06.07.2006 21:32

Paula81 napisał(a):
ilusil napisał(a):
Illusil,
dzieki za namiary calkiem fajna kwatera i cena. Tylko kontakt mailowy dosc dziwny - pytam grzecznie o cene za dziecko i dostepnosc pokoju a przychodzi odpowiedz - 50% znizki (zadnego dzien dobry, pozdrawiam )

do mnie zawsze pan klaic pisze "hi"
i przechodzi to odpowiadania na moje najrozniejsze pytania
chyba nic to nie oznacza tak naprawde, moze przegapił lekcje z pisania listów po ang.
:lol: :lol:

Ale miły jest w sumie, zaliczki nie przesłałam, bo nie chciał nic takiego

A jesli chodzi o transport z lotniska, to sam po nas wyjedzie, a konkretniej syn pana Klaic :wink:

Ilusil, możesz przesłać jakieś dokładniejsze info o tych pokojach? np czy pokoje maja osobną łazienkę? czy kuchnia jest ogolnie dostepna?
niestety za wczesnie sie cieszylam z mojego apartamentu, niedawno dostalam wiadomość ze apartament ktory miala wynając zostal w między czasie (jak e-mailowaliśmy) ktomuś odstąpiony :evil:

tu jest wszystko zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
ilusil
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ilusil » 06.07.2006 21:37

joancz napisał(a):chyba jednak zdecyduje sie tam gdzie TY! lazienki. A transport z lotniska bez doplat? :?:

najpierw napisał ze zorganizuje transport za 30 E, ale jak podziekowałam, to poiedział ze syn przyjedzie gratis :wink: ale moze o jakis bardziej wyszukany transport chodzilo

Moze napisz, ze masz znajoma ktora przyjezdza do niego i ze jedziesz z jej rekomendacji to moze bedziesz miała jakas znizke, no i transport :lol: :D :lol: Nazywam sie Joanna Brach :wink: Jak wroce 18.07 to wszystko opowiem, co i jak z app. dokładnie
joancz
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) joancz » 07.07.2006 12:55

Dzis odezwala sie Silvana z ROOMs RELAX.(dubrovnik-online) Potwierdzilam ostatecznie rezerwacje. Nie ma klimy :oops: ale warunki dosc dobre (i cena tez-37.5E za trojke). Nic nie wspominala o zaliczce. Nie wiem czy to dobrze czy zle.
Zaproponowala tez transfer z lotniska :P
Moge w koncy spokojnie rozmyslac o cieplutkim morzu. wyspach elafickich (aGGi dzieki za inspiracje) i Dubrovniku... 8)
ilusil napisał(a):Tu masz za 44 E app 2+1 w mlini

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

jak tu napiszesz, to maja za 13- 18E od osoby, tez mlini
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
znalazłam, to ten dom -

ci maja dwojke za 35E
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl

i ten jest super - 33E za dwojke, ładne pokoje i extra ogolne wrazenia estetyczne

no i
za 22E osoba

Podaje tylko tych z ktorymi naprawde łatwo było sie dogadac i byli mili :)
Tomy
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tomy » 07.07.2006 13:12

Tomy napisał(a):
Dzięki aGGi za wszystkie informacje, które bardzo mi się przydały i chyba nie tylko mi :] jade do Mlini, przekonałem się po twoich postach. PozdRo

Masz juz moze jakas kwatere zalatwiona?

Kwatery nie mam załatwionej. Jade w ciemno :) Desperados... zobaczymy na miejscu czy dobrze zrobiłem. Jedziemy we 4, jakoś damy rade.

O rety! Jak Ci się przypadkiem tam nie spodoba, to będe miała Cię na sumieniu

Spróbuję wrzucić coś na zachętę.
Takie piękne żyjątka pozują na plaży na Sipanie (plaza Setaliste w Sudurad, zaraz obok portu).
Obrazek
Obrazek
Prawda, że przepiękne?

Myśle że będzie git, przeglądałem zdjęcia i wg mnie ok. Dobra baza wypadowa do Dubrovnika i o to chodziło. Są wakacje i trzeba się cieszyć, nie zabije Cie jakby co hehe :wink:
Tomy
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tomy » 07.07.2006 13:14

Tomy napisał(a):
Dzięki aGGi za wszystkie informacje, które bardzo mi się przydały i chyba nie tylko mi :] jade do Mlini, przekonałem się po twoich postach. PozdRo

Masz juz moze jakas kwatere zalatwiona?

Kwatery nie mam załatwionej. Jade w ciemno :) Desperados... zobaczymy na miejscu czy dobrze zrobiłem. Jedziemy we 4, jakoś damy rade.

O rety! Jak Ci się przypadkiem tam nie spodoba, to będe miała Cię na sumieniu

Spróbuję wrzucić coś na zachętę.
Obrazek
Obrazek
Prawda, że przepiękne?

Myśle że będzie git, przeglądałem zdjęcia i wg mnie ok. Dobra baza wypadowa do Dubrovnika i o to chodziło. Są wakacje i trzeba się cieszyć, nie zabije Cie jakby co hehe :wink:
aGGi
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) aGGi » 08.07.2006 07:01

Zamieściłam mapkę zupy dubrovackiej w innym wątku. Może to wam pomoże zorientować się w odległościach.

pozdrawiam

forum/viewtopic.php?p=146592#146592
ilusil
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ilusil » 08.07.2006 08:54

i jak Paula znalazłas cos?? :D
kasia1980
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kasia1980 » 08.07.2006 10:30

juz sama nie wiem ....czy cena 45 Euro za pokojd dla 2 osob z lazienka na poczatku sierpnia to standard...co chwile dostaje takie propozycje...mam sie targowac? jechac w ciemno....jak pytalam w temacie o tym....czy niewiem co...
Paula81
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Paula81 » 08.07.2006 11:33

ilusil napisał(a):i jak Paula znalazłas cos?? :D

hejka, jadę do Mlini do Apartamentów Cakelic czyli tam gdzie miałam jechać na początku, tylko że się zmienił numer Apartamentu ;)

Przez 3 pierwsze dni będziemy mieszkali w pokojach, które znalazł nam właściciel a potem przeprowadzimy się do właściwego Aprtamentu :) gdyż jest on dostępny dopiero od 8 a my przylatujemy 5 :(

Mam tylko nadzieje, że nic im znowu nie wyskoczy ;) w końcu przysłali mi już numer konta na które mam wpłacić zaliczkę (20%) więc mam nadzieje że wszystko bedzie OK i na początku sierpnia będe w pełni korzystać z uroków Chorwacji :D

Ilusil, a ty kiedy jedziesz? masz już wszystko załatwione?
ilusil
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ilusil » 08.07.2006 19:13

8) jasne

wylatujemy juz w ten wtorek (11.07) i o 9 rano bede juz na chorwackiej ziemi :P

App. Klaic !

juz sama nie wiem ....czy cena 45 Euro za pokojd dla 2 osob z lazienka na poczatku sierpnia to standard...co chwile dostaje takie propozycje..

:wink: ja znalazłam tak jak pisałam, sypialnia, klimat. tv-sat, kuchnia i pokoj dzienny za 30E/za2osoby
Ale oczywiscie dostawałam tez propozycje za 60-70E za dwojke, o zgrozo! NIe godz sie tylko szukaj wytrwale.. dla mnie jechanie w ciemno to za duzo stresu, i marnowanie czasu, takto dolatuje o 9, wiec ok 11 bede juz na plazy, a nie chodziła w skwarze z walizkami, i bog wie jakim rezultatem. W ciemno moga jechac tylko ludzie o stalowych nerwach i w samochodzie..

Mam nadzieje ze wszystko bedzie ok, wiec jak przyjade to zdam relacje z miejcowych atrakcji, przesle zdjecia mlini i wogole 8)
ilusil
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ilusil » 08.07.2006 19:21

Paula81 napisał(a):hejka, jadę do Mlini do Apartamentów Cakelic czyli tam gdzie miałam jechać na początku, tylko że się zmienił numer Apartamentu ;)

bardzo fajne te pokoje
w sumie mozna jechac tanio, bo wychodzi tez 30E za dwojke, ale bez kuchni, a jak chcesz cos ugotowac, to kuchnia niezbedna...
ale naprawde bardzo ładne miejsce
Paula81
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Paula81 » 09.07.2006 08:59

ilusil napisał(a):
Paula81 napisał(a):hejka, jadę do Mlini do Apartamentów Cakelic czyli tam gdzie miałam jechać na początku, tylko że się zmienił numer Apartamentu ;)

bardzo fajne te pokoje
w sumie mozna jechac tanio, bo wychodzi tez 30E za dwojke, ale bez kuchni, a jak chcesz cos ugotowac, to kuchnia niezbedna...
ale naprawde bardzo ładne miejsce

W Apartamentach na szczeście są kuchnie :) więc tylko te 3 dni trzeba sie nedzie jakos przemeczyc :(

Wysyłałam zapytanko równiez do Pana Antun Klaić ;) jednak jednyna informacja jaka od niego otrzymalam to ze sprawdzi czy pokoje sa w tym czasie dostepne i ciszaaaa.

Napisz mi jeszcze proszę czy wpłacałaś zaliczkę ? od nas chaca 20% wartości :(

pzdr i życzę udanego odpoczynku :) :papa:
ilusil
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ilusil » 09.07.2006 10:06

Paula81 napisał(a):
Napisz mi jeszcze proszę czy wpłacałaś zaliczkę ? od nas chaca 20% wartości :(

Nie wpłacałam, bo nie chciał... :P i tez sie tym martwiłam
w banku WBK maja bezpłatne, lub duzo tansze przelewy. mozna sobie szybko zalozyc konto, a prowadzenie nic nie kosztuje. i wypłaty z bankomatow za granica sa gratis!

Mozna tez, zdaje sie przekazem pocztowym, idzie ok tyg-10 dni
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

60 euro/ doba za apartament w Cavtat lub w Mlini za 65 euro - strona 4
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone