Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

60 euro/ doba za apartament w Cavtat lub w Mlini za 65 euro

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Paula81
Odkrywca
klamka zapadła :)

Nieprzeczytany postnapisał(a) Paula81 » 06.07.2006 13:50

dla mnie klamka zapadła już zaklepałam termin w Apartmentach CAKELIC, po powrocie służę oczywiście radami

na dzień dzisiejszy nie znalazłam nic tańszego, a wręcz przeciwnie, ceny dochodziły nawet do 110 euro za apartament!!! 8O

pzdr,
Paula

p.s. właściciele odbiora nas dodatkowo z lotniska biorąc pod uwagę że przylot jest o 20:15 to jest duży ukłon z ich strony
aGGi
Odkrywca
Re: klamka zapadła :)

Nieprzeczytany postnapisał(a) aGGi » 06.07.2006 14:07

Paula81 napisał(a):dla mnie klamka zapadła już zaklepałam termin w Apartmentach CAKELIC, po powrocie służę oczywiście radami

na dzień dzisiejszy nie znalazłam nic tańszego, a wręcz przeciwnie, ceny dochodziły nawet do 110 euro za apartament!!! 8O

pzdr,
Paula

p.s. właściciele odbiora nas dodatkowo z lotniska biorąc pod uwagę że przylot jest o 20:15 to jest duży ukłon z ich strony

Będziesz musiała polatać trochę po schodkach na plażę, ale tam jest wszędzie pod górę, więc prawie wszyscy latają. :D
Z Mlini polecam wypad na pobliskie wyspy elafickie. Mi się bardzo podobało. Szczególnie spokój, kolor wody i ukwiały na wyspie Sipan.
ilusil
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ilusil » 06.07.2006 14:12

aGGi napisał(a):
ilusil napisał(a):czy ktos jest w stanie cos z tego odczytac.. b jak rozumiem jest to cennik.. ceny tez rozumiem, tu uczniowska miesieczna, tu dla dorosłych, ale jakos jesli chodzi o niuanse.. no to lipa :lol:

zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

niech ktos powie, co to jest to--
Izrada beskontaktne karte prvi put 20,00 Kn
Zaštita za kartu 5,00 Kn

:wink:

mi się wydaje, że 20 kun to cena, bo tyle kosztował mini-busik w jedną stronę na trasie Dubrovnik-Mlini (35 kun w dwie strony).

Dowiedziałam sie ze te 20 kn to opłata za wyrobienie karty, a 5kn to ubezpieczenie, czy jakos tak...

ceny autobusow miejskich, nadal pozostaja tajemnica :wink:
ilusil
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ilusil » 06.07.2006 14:15

aGGi napisał(a):Z Mlini polecam wypad na pobliskie wyspy elafickie. Mi się bardzo podobało. Szczególnie spokój, kolor wody i ukwiały na wyspie Sipan.

Aggi, byliscie moze na fish pikniku, albo czyms takim? bo robie kosztorys wyjazdowy, i licze ile pieniedzy potrzebujemy na wszystko :D

A moze gdzies w okolicy wydziałas baze nurkowa?

Dzieki za pomoc, jestes rawdziwa kopalnia wiedzy o mlini :P
aGGi
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) aGGi » 06.07.2006 14:35

ilusil napisał(a):
aGGi napisał(a):Z Mlini polecam wypad na pobliskie wyspy elafickie. Mi się bardzo podobało. Szczególnie spokój, kolor wody i ukwiały na wyspie Sipan.

Aggi, byliscie moze na fish pikniku, albo czyms takim? bo robie kosztorys wyjazdowy, i licze ile pieniedzy potrzebujemy na wszystko :D

A moze gdzies w okolicy wydziałas baze nurkowa?

Dzieki za pomoc, jestes rawdziwa kopalnia wiedzy o mlini :P

Byliśmy na Glasbottom Boat Panorama Tour. Wycieczka na pół dnia mniej więcej za 100 kun od osoby (cena obejmuje jakiś drobny poczęstunek). Przez dno łódki to tam za wiele nie widać, ale widoki są fajne. Można np. zobaczyć z wody Kupari, które na mnie zrobiło piorunujące wrażenie!

Druga wycieczka była całodniowa na wyspy elafickie (Kolocep - Sipan - Lopud). Kosztowało to 250 kun od osoby. Płynie się najpierw do Dubrownika, potem na 0,5 godziny na Kolocep, 50 minut na Sipan i ok. 2 godzin na Lopud. Na pokładzie pan smaży na grilu rybkę, ośmiorniczki, które można zjeść z surówką i cukinią z grila. Napoje i winko domowej roboty w butelkach po coca-coli było nie limitowane. Podobało nam się tak bardzo, że następnego dnia pojechaliśmy na Sipan sami (na cały dzień). I w ogóle rozmarzyliśmy się o rejsie po Adriatyku i pływaniu od zatoczki do zatoczki. :D

Wycieczki kupowaliśmy w porcie w Mlini (stoi tam taki pan pod parasolem i sprzedaje bilety).

Baza nurkowa jest podobno w Srebrenie i wisi jakaś informacja w porcie w Mlini (jakiś facet przy nas pytał o sprzęt dla córki).
Ostatnio edytowano 06.07.2006 14:37 przez aGGi, łącznie edytowano 1 raz
Paula81
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Paula81 » 06.07.2006 14:35

aGGi napisał(a):
Paula81 napisał(a):dla mnie klamka zapadła już zaklepałam termin w Apartmentach CAKELIC, po powrocie służę oczywiście radami

pzdr,
Paula

Będziesz musiała polatać trochę po schodkach na plażę, ale tam jest wszędzie pod górę, więc prawie wszyscy latają. :D
Z Mlini polecam wypad na pobliskie wyspy elafickie. Mi się bardzo podobało. Szczególnie spokój, kolor wody i ukwiały na wyspie Sipan.

Aggi a co mozesz jeszcze polecić do zwiedzania ? oczywiscie oprócz Dubrownika :D Ja wolę plażowanie od zwiedzania w 40 stopniacf ;) jednak moja rodzinka nalezy do tych co raczej na plaży wygrzewać się nie lubią więc będą chcieli jak najwięcej zobaczyć

dzięki wielki za pomoc :)
Paula
aGGi
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) aGGi » 06.07.2006 15:06

Paula81 napisał(a):Aggi a co mozesz jeszcze polecić do zwiedzania ? oczywiscie oprócz Dubrownika :D Ja wolę plażowanie od zwiedzania w 40 stopniacf ;) jednak moja rodzinka nalezy do tych co raczej na plaży wygrzewać się nie lubią więc będą chcieli jak najwięcej zobaczyć

dzięki wielki za pomoc :)
Paula

Plącząc się po okolicach Dubrownika byliśmy tylko na tych wycieczkach, które opisałam, w Dubrowniku i na Lokrum (no i na spacerze po okolicy). Tydzień wcześniej nocowaliśmy w Podgorze i z tamtąd byliśmy na Hvarze, w Orebicu i na Korculi. A na początku obowiązkowe jeziora plitwickie. Trochę jak japończycy, ale tam się wiele nie za bardzo da zwiedzać, bo jest za ciepło.
ilusil
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ilusil » 06.07.2006 17:00

aGGi napisał(a):
Byliśmy na Glasbottom Boat Panorama Tour. Wycieczka na pół dnia mniej więcej za 100 kun od osoby (cena obejmuje jakiś drobny poczęstunek). Przez dno łódki to tam za wiele nie widać, ale widoki są fajne. Można np. zobaczyć z wody Kupari, które na mnie zrobiło piorunujące wrażenie!

Druga wycieczka była całodniowa na wyspy elafickie (Kolocep - Sipan - Lopud). Kosztowało to 250 kun od osoby. Płynie się najpierw do Dubrownika, potem na 0,5 godziny na Kolocep, 50 minut na Sipan i ok. 2 godzin na Lopud. Na pokładzie pan smaży na grilu rybkę, ośmiorniczki, które można zjeść z surówką i cukinią z grila. Napoje i winko domowej roboty w butelkach po coca-coli było nie limitowane. Podobało nam się tak bardzo, że następnego dnia pojechaliśmy na Sipan sami (na cały dzień). I w ogóle rozmarzyliśmy się o rejsie po Adriatyku i pływaniu od zatoczki do zatoczki. :D

Wycieczki kupowaliśmy w porcie w Mlini (stoi tam taki pan pod parasolem i sprzedaje bilety).

Baza nurkowa jest podobno w Srebrenie i wisi jakaś informacja w porcie w Mlini (jakiś facet przy nas pytał o sprzęt dla córki).

Dokładnie o taka konkretna informacje mi chodzilo,
chorwacjo witaj!

Tydzień wcześniej nocowaliśmy w Podgorze i z tamtąd byliśmy na Hvarze, w Orebicu i na Korculi. A na początku obowiązkowe jeziora plitwickie. Trochę jak japończycy, ale tam się wiele nie za bardzo da zwiedzać, bo jest za ciepło.
Cała góra cro juz zaliczona.. tylko jeszcze na "za rok" zostaja nam wyspy :)
Tomy
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tomy » 06.07.2006 17:05

Dzięki aGGi za wszystkie informacje, które bardzo mi się przydały i chyba nie tylko mi :] jade do Mlini, przekonałem się po twoich postach. PozdRo
joancz
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) joancz » 06.07.2006 17:12

[list]
Tomy napisał(a):Dzięki aGGi za wszystkie informacje, które bardzo mi się przydały i chyba nie tylko mi :] jade do Mlini, przekonałem się po twoich postach. PozdRo

Masz juz moze jakas kwatere zalatwiona?
joancz
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) joancz » 06.07.2006 17:23

Ja znalazła apartament na 11.07- 18.07, wiec w dosc nietypowym terminie
za 30 E za 2 osoby, z lazienka, kuchnia, Tv satem i klimatyzacja 8)
podobno 200m do plazy
mozna dokupic sniadanie za 5E
tylko zupełnie nie wiem w jakiej to czesci mlini jest...
link - zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Illusil,
dzieki za namiary calkiem fajna kwatera i cena. Tylko kontakt mailowy dosc dziwny - pytam grzecznie o cene za dziecko i dostepnosc pokoju a przychodzi odpowiedz - 50% znizki (zadnego dzien dobry, pozdrawiam )
Wplacilas im zaliczke? Ja lece 22-29 lipca i dalej nic nie zaklepalam. A jak sie dostaniesz z lotniska?
Z gory dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam

]Dolaczam sie do podziekowan dla Aggi![quote][/quote]
ilusil
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ilusil » 06.07.2006 19:17

Illusil,
dzieki za namiary calkiem fajna kwatera i cena. Tylko kontakt mailowy dosc dziwny - pytam grzecznie o cene za dziecko i dostepnosc pokoju a przychodzi odpowiedz - 50% znizki (zadnego dzien dobry, pozdrawiam )

do mnie zawsze pan klaic pisze "hi"
i przechodzi to odpowiadania na moje najrozniejsze pytania
chyba nic to nie oznacza tak naprawde, moze przegapił lekcje z pisania listów po ang.
:lol: :lol:

Ale miły jest w sumie, zaliczki nie przesłałam, bo nie chciał nic takiego

A jesli chodzi o transport z lotniska, to sam po nas wyjedzie, a konkretniej syn pana Klaic :wink:
Ostatnio edytowano 06.07.2006 19:30 przez ilusil, łącznie edytowano 1 raz
ilusil
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ilusil » 06.07.2006 19:23

Tu masz za 44 E app 2+1 w mlini

jak tu napiszesz, to maja za 13- 18E od osoby, tez mlini
adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
znalazłam, to ten dom -

ci maja dwojke za 35E

i ten jest super - 33E za dwojke, ładne pokoje i extra ogolne wrazenia estetyczne

no i
za 22E osoba

Podaje tylko tych z ktorymi naprawde łatwo było sie dogadac i byli mili :)
joancz
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) joancz » 06.07.2006 19:47

ilusil napisał(a):Tu masz za 44 E app 2+1 w mlini

jak tu napiszesz, to maja za 13- 18E od osoby, tez mlini
znalazłam, to ten dom -

ci maja dwojke za 35E

i ten jest super - 33E za dwojke, ładne pokoje i extra ogolne wrazenia estetyczne

no i
za 22E osoba

Podaje tylko tych z ktorymi naprawde łatwo było sie dogadac i byli mili :)

Wielkie dzieki!!! :P

chyba jednak zdecyduje sie tam gdzie TY! lazienki. A transport z lotniska bez doplat? :?:
Ostatnio edytowano 06.07.2006 19:59 przez joancz, łącznie edytowano 1 raz
aGGi
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) aGGi » 06.07.2006 19:53

Tomy napisał(a):Dzięki aGGi za wszystkie informacje, które bardzo mi się przydały i chyba nie tylko mi :] jade do Mlini, przekonałem się po twoich postach. PozdRo

O rety! Jak Ci się przypadkiem tam nie spodoba, to będe miała Cię na sumieniu :D

Spróbuję wrzucić coś na zachętę. :D
Takie piękne żyjątka pozują na plaży na Sipanie (plaza Setaliste w Sudurad, zaraz obok portu).
Obrazek
Obrazek
Prawda, że przepiękne?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

60 euro/ doba za apartament w Cavtat lub w Mlini za 65 euro - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone