Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

60 euro/ doba za apartament w Cavtat lub w Mlini za 65 euro

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Paula81
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Paula81 » 25.08.2006 20:53

aGGi napisał(a):
Paula81 napisał(a):ja juz wrocilam, za rok sprobuje sie wybrac do Slitu (czyt. okolic) :) chyba ze cos zacznie latac z Wawy ;)
pzdr
Paula

Paula podenerwuj nas tu trochę napisz koniecznie jak było (fajnie mam nadzieję :D )!

Aggi, dla mnie wyjazd był bajeczny :)
Dzięki gospodarzą, gdyz załatwili nam kwatere na 3 dni w Cavtat, mieliśmy okazję poznanać nie tylko Mlini. Skałki w Cavtat są po prostu ekstra!!!
Dodatkowo w prezencie dali nam dwie "buteleczki" robionej przez nich Rakji :D Probowaliśmy szukać na własna ręke tego "popisowego trunku" mieszkańców Chorwacji ale okazało się to dość trudne :( tutaj ludzie nie stoja przed domami (tak jak na Istrii) ze swoimi wyrobami
Mlini jest po prostu śliczne :) chociaż dla mnie okzało się troche za spokojne, mysle, ze tydzien jest OK, jednak 2 to troche za dlugo ;) ale niczego nie zaluje a wyjazd był na 5+
Pogoda o dziwo przez pierwszy tydzien dala nam się w kość, przelotne deszcze a nawet burze, ale uznalismy ze jest to urozmaicenie naszego pobytu. Natomiast w drugim tygodniu byly takie upały, ze zalowalismy ze nie pada od czasu do czasu ;)

pzdr,
Paula

p.s. a dzięki licznym schodka i wycieczka do Marketu w Sebrenie zgubiłam chyba z dwa kilo ;)
mama_Kapiszonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mama_Kapiszonka » 02.01.2007 14:01

Korci nas coraz bardziej Mlini i Srebreno...podajcie proszę namiary na sprawdzoną kwaterkę dla 2+1 (ew 2), z kuchnią (bo widzę, ze na południu jest zwyczaj wspólnej kuchni dla wszystkich lokatorów).

Będę wdzięczna!!!
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 02.01.2007 14:29

mama_Kapiszonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mama_Kapiszonka » 02.01.2007 15:17

Te już mam przejrzane...odpadają- wspólna kuchnia, duże albo z kolei same pokoje...

Ale to dopiero początek poszukiwań, więc się nie martwię.
wojan
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) wojan » 02.01.2007 19:51

mama_Kapiszonka napisał(a):Te już mam przejrzane...odpadają- wspólna kuchnia, duże albo z kolei same pokoje...

Ale to dopiero początek poszukiwań, więc się nie martwię.

Mamusiu Kapisia - w linku którym podałem wyżej chciałem zwrócić Twoją uwagę na ten fragment mojej wypowiedzi:
Mieszkałem u sympatycznego Chorwatoczecha(jego dziadek pochodził z Czech)To jest do niego telefon spisany z wizytówki 020-486212- Vlaho Brcić .Apartamenty może nie są szczytem luksusu,ale jak ktoś nie ma za dużych wymagań typu klimatyzacja,sat TV to mieszka się tam całkiem znośnie.Blisko do sklepu,parking pod domem,na plażę wolnym kroczkiem(z górki)ok.10min.

Pozdrav.
mama_Kapiszonka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mama_Kapiszonka » 03.01.2007 08:22

...aaaa... :-D
Słoneczko1
Autostopowicz
Villa Adria

Nieprzeczytany postnapisał(a) Słoneczko1 » 21.01.2007 18:22

ilusil napisał(a):o, tu masz topik dokładnie o tym

jak wysłac zaliczke do cro 8) :P
forum/viewtopic.php?t=11697&highlight=zaliczke

Czy mogłabym dostać namiary na Villa Adria k/Dubrownika ??
Chciałabym pojechać tam z ężem tego roku we wrześniu.??
Z góry dziękuję Słoneczko 1 mój adres : adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl lub adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Patrycja Głowacka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Patrycja Głowacka » 12.02.2007 22:24

Ilusil
Chciałam spytać w jakich apartamentach byłaś i jeśli to mozliwe proszę o namiary. (jakoś nie mogę się doczytać gdzie w końcu wylądawałaś) Chciałabym też zapytajć jakie było przy nich zejście na plażę i do wody?
(dla mnie ta kwestia jest bardzo istotna)
Pozdrawiam i z góry dziękuję

Patrycja Głowacka

adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
minus68
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) minus68 » 31.01.2008 18:35

czy mogłabym dostać namiary na tę kwaterę w Soline??
Proszę adres e-mail widoczny tylko dla zalogowanych na cro.pl
Poprzednia strona

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

60 euro/ doba za apartament w Cavtat lub w Mlini za 65 euro - strona 8
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone