Jadziemy pierwszy raz do Cro konkretnie do Mimic i zastanawiam sie
jaką mape wybrac(kupic).
Macie jakieś sprawdzone wydawnictwa?
Przeglądałem viamichelin ,a tam nawet Mimic nie zobaczysz.
Pozdrawiam!
Jeszcze troche
.png)
.png)
Kris1973 napisał(a):Witam!
jaką mape wybrac(kupic).
Przeglądałem viamichelin ,a tam nawet Mimic nie zobaczysz.![]()
Pozdrawiam!
Jeszcze troche

.png)
.png)
el_guapo napisał(a):Kris1973 napisał(a):Witam!
jaką mape wybrac(kupic).
Przeglądałem viamichelin ,a tam nawet Mimic nie zobaczysz.![]()
Pozdrawiam!
Jeszcze troche
GPS albo taką:
.png)
T.o.m.a.s.z. napisał(a):A ja odpowiem troszkę od tyłunie polecam map i atlasów z wydawnictwa "COPERNICUS". Jadąc do Cro i Czarnogóry w roku 2004 kupiłem takowy atlas europy datowany rokiem wydania 2004. Przedmiotowy atlas w ogóle nie uwzględniał odcinka autostrady A1 Karlowac - Split (nawet planowanej budowy) mimo że odcinek ten częściowo oddany do użytku był już w roku 2003 a może i wcześniej.
Pozdrawiam
.png)
.png)
.png)
uboot napisał(a):T.o.m.a.s.z. napisał(a):A ja odpowiem troszkę od tyłu ;-) nie polecam map i atlasów z wydawnictwa "COPERNICUS". Jadąc do Cro i Czarnogóry w roku 2004 kupiłem takowy atlas europy datowany rokiem wydania 2004. Przedmiotowy atlas w ogóle nie uwzględniał odcinka autostrady A1 Karlowac - Split (nawet planowanej budowy) mimo że odcinek ten częściowo oddany do użytku był już w roku 2003 a może i wcześniej.
Pozdrawiam
Nie zgadzam się z Twoją opinią do końca. Być może nie śledzisz na bieżąco rynku wydawniczego związanego z mapami Cro i bazujesz na jednej nieaktualnej mapie. Prawdą jest, że wspomniana mapa Coprenicusa z 2003 a nawet 2004 była nieaktualna w kwestii autostrad, natomiast ich najowszy produkt 2007 jest w tej chwili najaktualniejszy i bije inne mapy na łeb. Jest to chyba jedyna mapa ogólniedostępna na polskim rynku z autostradą naniesioną aż do Dubrownika !!! Mam tą mapę i polecam.
.png)
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi