W zeszłym roku wybrałem się po raz pierwszy do Chorwacji; miłość od pierwszego spojrzenia
Proszę o pomoc.
Pozdrawiam
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
CROcs napisał(a):Witam Wszystkich,mam pytanie odnośnie komunikacji publicznej na wyspie Hvar. Będziemy stacjonować w Ivan Dolac czyli na południowej stronie wyspy (za tunelem).
W dzień chcielibyśmy plażować, zaś wieczorami pobyć trochę w miastach (tych na północnej stronie wyspy zwłaszcza ale również zobaczyć te południowe). W związku z tym pytanie: czy jest jakaś komunikacja z Ivan Dolac do i z Starego Grodu i Hvaru (zwłaszcza późnym popołudniem i wieczorami)? Jeśli nie to jak wygląda sytuacja z parkingami w miastach? - da radę spokojnie podjechać własnym samochodem?
Za wszelkie info dziękuję!
Joan65 napisał(a):mkm...a Ciebie to gdzie w tym roku poniesie?
.png)
Joan65 napisał(a):mkm napisał(a):Najlepsze warunki do snorkowania i bliskość do wody oczywiście, znajdziesz w zatokach Rosohotnica,Basina i Mudri Dolac![]()
A oto dowód ...
Witaj mkm...a Ciebie to gdzie w tym roku poniesie?
Pozdrawiam
.png)
Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):CROcs napisał(a):Witam Wszystkich,mam pytanie odnośnie komunikacji publicznej na wyspie Hvar. Będziemy stacjonować w Ivan Dolac czyli na południowej stronie wyspy (za tunelem).
W dzień chcielibyśmy plażować, zaś wieczorami pobyć trochę w miastach (tych na północnej stronie wyspy zwłaszcza ale również zobaczyć te południowe). W związku z tym pytanie: czy jest jakaś komunikacja z Ivan Dolac do i z Starego Grodu i Hvaru (zwłaszcza późnym popołudniem i wieczorami)? Jeśli nie to jak wygląda sytuacja z parkingami w miastach? - da radę spokojnie podjechać własnym samochodem?
Za wszelkie info dziękuję!
Zza tunelu do Jelsy - bardzo słaba ...Tylko 3 razy w tygodniu....Także na wieczorne eskapady po miasteczkach tylko i wyłącznie własnym samochodem. W St. Gradzie bezpłatne parkowanie, w Hvarze i Jelsie - płatne parkingi.
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link i reszta połaczeń na wyspie: zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje