.png)
.png)
.png)
.png)
Archangel napisał(a):przeczytałem już wiele postów ale na nurtujące mnie pytania o wyjeździe w ciemno nie mam żadnej jasności im więcej przeglądam tematów tym bardziej to widzę ale ciemno a na dodatek jeden z postów został zablokowany. jak przeglądam to forum to wiele tematów wypadało by pozamykać bo tylko zaśmiecają to forum a nic z nich nie wynika. Tak że moderator nawet twoje linki mi tu nic nie rozjaśniły a może tak nie każdy ma czas czytać całe forum. Wpisałem w szukaj ciemno no i właśnie ?
.png)
Archangel napisał(a):przeczytałem już wiele postów ale na nurtujące mnie pytania o wyjeździe w ciemno nie mam żadnej jasności im więcej przeglądam tematów tym bardziej to widzę ale ciemno a na dodatek jeden z postów został zablokowany. jak przeglądam to forum to wiele tematów wypadało by pozamykać bo tylko zaśmiecają to forum a nic z nich nie wynika. Tak że moderator nawet twoje linki mi tu nic nie rozjaśniły a może tak nie każdy ma czas czytać całe forum. Wpisałem w szukaj ciemno no i właśnie ?
Rysio napisał(a):Twoje wymagania nie są wygórowane skoro pytasz zarówno o apartament 2+2 jak i 2 pokoje 2 osobowe. Z pewnością znajdziesz bez najmniejszego problemu coś takiego i jak sądzę w cenie niższej niż zakładasz.
Tu masz niezłą bazę danych o kwaterach, agencjach itp.
W wyszukiwarce wpisz wyraz " ciemno " - uzyskasz masę odpowiedzi, jedna z nich jeszcze ciepła. Mam nadzieję, że się nie pogniewasz jak zamknę temat, ale porządek na forum wszystkim nam wychodzi na zdrowie icon_smile.gif
Pozdrav Rysio
AKR napisał(a):w pełni to popieram... na forum panuje nieład - ja także próbuję od dwóch tygodni znaleźć odpowiedź na nurtujące pytania ale w "nawale" tematów i wypowiedzi ciężko jest cokolowiek wyłapać ciekawego...
na moje pytania albo nikt nie odpowiada albo podsyłane są linki - a po ich przeczytaniu znajduję odpowiedź na może 5% tego co mnie interesuje
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje