Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

wyjazd w ciemno okolice Makarskiej riwiery 20 lub 21 .07 z R

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
janio13
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) janio13 » 14.07.2008 20:17

planujemy wyjechać okolo 20.07 z rzeszowa na Makarską lub jej okolice 2- dorosle osoby jedziemy w ciemno czy to nie jest problem i w jakich cenach w/w terminie są kwatery dzieki za wyrozumialosc i prosze o kilka rad wraz z cenami Janusz
Krzych01
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzych01 » 14.07.2008 20:59

Cześć. Ja również myślałem nad wyjazdem na Makarską (tak jak Ty w ciemno) w podobnym terminie . Zastanawiam się, czy jestem w stanie znaleźć mieszkanie. Z drugiej strony mówią, że do odważnych świat należy :D
ines
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ines » 14.07.2008 21:38

http://cro.pl/forum/viewtopic.php?t=20119

Podobny temat..
szukać, szukać i jeszcze raz szukać na forum 8O
Temat był wałkowany kilkanaście razy :?

Pozdrawiam :D
janio13
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) janio13 » 15.07.2008 20:32

a skad Byś jechal ? na makarską?
malmika
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) malmika » 17.07.2008 02:00

panowie minimum odwagi i w drogę ( bez obaw o nocleg ) :idea:
wyjazd 20 lipca 2+1 przez Barwinek i tak dalej ......
Archangel
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Archangel » 17.07.2008 02:03

Zauważyłem dużo ludzi którzy przywiązało się do tego forum aż za bardzo,ludzie piszą pytanie a inni ich odsyłają podają linki z których wychodzi galimatias a nie rzetelna informacja.Wrzuć hasło do wyszukiwarki a wyświetli się?
Archangel
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Archangel » 17.07.2008 02:42

przeczytałem już wiele postów ale na nurtujące mnie pytania o wyjeździe w ciemno nie mam żadnej jasności im więcej przeglądam tematów tym bardziej to widzę ale ciemno a na dodatek jeden z postów został zablokowany. jak przeglądam to forum to wiele tematów wypadało by pozamykać bo tylko zaśmiecają to forum a nic z nich nie wynika. Tak że moderator nawet twoje linki mi tu nic nie rozjaśniły a może tak nie każdy ma czas czytać całe forum. Wpisałem w szukaj ciemno no i właśnie ?
AKR
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) AKR » 17.07.2008 10:35

w pełni to popieram... na forum panuje nieład - ja także próbuję od dwóch tygodni znaleźć odpowiedź na nurtujące pytania ale w "nawale" tematów i wypowiedzi ciężko jest cokolowiek wyłapać ciekawego...

na moje pytania albo nikt nie odpowiada albo podsyłane są linki - a po ich przeczytaniu znajduję odpowiedź na może 5% tego co mnie interesuje

Archangel napisał(a):przeczytałem już wiele postów ale na nurtujące mnie pytania o wyjeździe w ciemno nie mam żadnej jasności im więcej przeglądam tematów tym bardziej to widzę ale ciemno a na dodatek jeden z postów został zablokowany. jak przeglądam to forum to wiele tematów wypadało by pozamykać bo tylko zaśmiecają to forum a nic z nich nie wynika. Tak że moderator nawet twoje linki mi tu nic nie rozjaśniły a może tak nie każdy ma czas czytać całe forum. Wpisałem w szukaj ciemno no i właśnie ?
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 17.07.2008 11:53

Archangel napisał(a):przeczytałem już wiele postów ale na nurtujące mnie pytania o wyjeździe w ciemno nie mam żadnej jasności im więcej przeglądam tematów tym bardziej to widzę ale ciemno a na dodatek jeden z postów został zablokowany. jak przeglądam to forum to wiele tematów wypadało by pozamykać bo tylko zaśmiecają to forum a nic z nich nie wynika. Tak że moderator nawet twoje linki mi tu nic nie rozjaśniły a może tak nie każdy ma czas czytać całe forum. Wpisałem w szukaj ciemno no i właśnie ?

Rysio napisał(a):Twoje wymagania nie są wygórowane skoro pytasz zarówno o apartament 2+2 jak i 2 pokoje 2 osobowe. Z pewnością znajdziesz bez najmniejszego problemu coś takiego i jak sądzę w cenie niższej niż zakładasz.

Tu masz niezłą bazę danych o kwaterach, agencjach itp.

W wyszukiwarce wpisz wyraz " ciemno " - uzyskasz masę odpowiedzi, jedna z nich jeszcze ciepła. Mam nadzieję, że się nie pogniewasz jak zamknę temat, ale porządek na forum wszystkim nam wychodzi na zdrowie icon_smile.gif

Pozdrav Rysio

Poproszę o podpowiedź czego konkretnie szukasz a znajdę to dla Ciebie. Zrozumiałem że szukasz 2 pokoi lub apartamentu 2+2 i chcesz jechać w ciemno. Mogę rozesłać meile do właścicieli kwater w miejscowościach o które pytasz, ale niewiele to zmieni, bo jeśli jedziesz w ciemno to mogą one zostać zajęte w 15 minut przed Twoim dotarciem na miejsce. Za jazdę w ciemno uważam taką, że po dotarciu do np Breli, wchodzisz do pierwszego napotkanego domu na którym jest tabliczka "SOBE" lub "Apartmani" i pytasz czy i po ile mają noclegi. Jeśli nie mają idziesz do następnego, o ile Ci właściciele z pierwszej kwaterki nie dzwonią już po znajomych w poszukiwaniu czegoś dla Ciebie. Możesz mieć problem ze znalezieniem czegoś w 1 linii brzegowej, natomiast w 3 lub 4 na 100% zasypią Cię ofertami. Jeśli masz jeszcze jakieś pytania jestem do usług :D

AKR napisał(a):w pełni to popieram... na forum panuje nieład - ja także próbuję od dwóch tygodni znaleźć odpowiedź na nurtujące pytania ale w "nawale" tematów i wypowiedzi ciężko jest cokolowiek wyłapać ciekawego...

na moje pytania albo nikt nie odpowiada albo podsyłane są linki - a po ich przeczytaniu znajduję odpowiedź na może 5% tego co mnie interesuje

Nieład panuje, bo trudno abyśmy pozamykali wszystkie tematy i wrzucili do kosza. Obecnie na Forum jest 4 moderatorów i Admin. Kilka dni temu Admin był sam, więc nie był w stanie na bieżąco porządkować. Mam nadzieję, że teraz damy sobie radę, a jeśli nie to zawnioskujemy do Admina o zasilenie naszych szeregów :wink:

Pytałeś co po Pagu do 200 km, mało imprezowego. Pozostaje do wyboru cały Kverner i pół Dalmacji :D Czytałeś o miejscowościach w tych regionach, czy mam Ci wskazać gdzie spędzić wczasy :?: :D Crikvenica :D może być :?: :wink: A może Bibinje :?:

Proponuję poszukać za pomocą zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link . Są zdjęcia zrobione z poszczególnych miejscowościach. Ja z tego korzystam i się jeszcze nie zawiodłem. Potem zadasz pytanie o konkrety, i z pewnością ktoś odpowie na tym forum :wink:

Pozdrav Rysio

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone