Drugi raz: 4 osoby (2pary), dwie sypialnie, wspolna lazienka, ''kuchnia'' na tarasie i bliziutko do wody -50e calosc.
Klejny wyjazd tez wrzesien i tez w laskawá dla nas ''ciemnosc noclegowa''
.png)
.png)
.png)
Zalew napisał(a):Witam ! Wczoraj wróciłem z Chorwacji dokładnie z Duce tuż przed Omisiem. Jechałem w ciemno od 22 lipca. Powiem tak ile ja się tu naczytałem że ciężko że to że tamto środek sezonu i nic się nie znajdzie itd. Powiem tak apartament 50metrów kwadratowych ( dwa pokoje w każdym łazienka aneks kuchenny i oczywiście klima ) i to wszystko 200 metrów od plaży znalazłem w ciągu 5 minut a właściwie wjechałem w uliczkę i Pan sam z okna do mnie machną. Za dobę policzył 50 euro, nawet się nie targowałem. W ciągu urlopu sporo pozwiedzaliśmy Trogir,Makarską i wszędzie widziałem tak zwanych naganiaczy. Myślę że z kwaterami problemu by nie było nawet w szczycie sezonu bliżej dalej ale zawsze coś by znalazł. Najgorzej to czytać fora na których ludzie piszą wróżąc sobie z fusów cytat. "ta na pewno znajdziesz za 50euro w sezonie chyba z 3km od plaży." Od dziś podchodzę z dużym dystansem bo już nie raz czytając fora nie spałem po nocach a potem okazywało się zupełnie inaczej i nie mówię tu tylko o wyjazdach. Także pakować się i jechać ! w przyszłym roku też na pewno pojadę w ciemnops. taka moja uwaga nie tankować LPG na Węgrzech strasznie drogo
Nagrałem sporo video jak poskładam to podrzucę linka
.png)
.png)
Zalew napisał(a):Szukając w necie, można ale foty nie zawsze odzwierciedlają to co jest w rzeczywistości a w ciemno widać co się bierze.
.png)

.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
Raul73 napisał(a):Nie patrz na agencje, bo tam nawet połowy dostępnych kwater nie ma!
Akurat Riviera Makarska to rejon, gdzie najłatwiej o apartamenty w ciemno. Nawet w sierpniu! Brela, Baska Voda (chociaż to praktycznie jedna miejscowość), Makarska, Tucepi, Podgora - w tych miejscach nie powinno być problemów.
:
Stefaa napisał(a):uspokoił mnie trochę Twój post, bo jedziemy z 5 dzieci, więc nocleg w samochodzie, a jeszcze jak zacznie padać, załamie nas totalnie
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje