Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

wyjazd dla 6 osob rejon Omis przelom czerwca lipca

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Dario85
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dario85 » 01.02.2011 11:04

WITAM WSZYSTKICH

23 czerwca - 7 lipca (12 noclegow) wybieramy sie w rejon Omisia, najbardziej sposobał nam się Pisak, poprzednio bylismy w Primostenie i wrazenia nie do opisania, jednak teraz chcemy cos blizej Makarskiej z mozliwoscia relatywnie niedalekiej wyprawy do Dubrovnika. Nie ukrywam, że licza sie tez koszta dlatego mam pytanie ...

Kiedy rezerwowac apartament ... czy juz teraz (piszę maile jednak wlasciciele nei chca zejsc z cen ani o 1 Ojro :)), czy moze poczekac do maja i wtedy zmiekną ... a może wogole nie rezerwowac i jechac w ciemno tyle ze dla 6 osob moze byc chyba problem znalezc cos w jednym domu. Co do cen to chcialbym zaplacic srednio maksymalnie 12-13 euro za dobe/ osobe.

bardzo prosze o porade zyczliwych cromaniakow, a jesli komus moje pytanie wydaje sie debilne prosze to zachowac dla siebie, aby ndyskusja byla tylko o tym co mnie interesuje

pozdrawiam serdecznie
renatalato
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) renatalato » 01.02.2011 14:24

Jechałabym w ciemno, jest to czerwiec, powodzenia :)
pawelh
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) pawelh » 01.02.2011 16:59

Pisak to super miejscowość i warto tam jechać,ale z tą negocjacją ceny może być problem bo mam wrażenie,że stosują zmowę cenową.Byłem tam w 2009r właśnie w czerwcu i wynajołem za 40euro(2 plus 3)ale w tym roku w sierpniu nie było szansy.Znalazłem na miejscu zresztą z pomocą miejscowych i ich kontaktów telefonicznych trzy apartamenty lecz dużo drożej.Natomiast w sąsiednich Mimicach było i taniej i lepiej a do tego spokojniej.Tak więc w tym okresie jeśli idzie o cenę to lepiej szukać w ciemno.Pozdrawiam ps.czerwiec 2009 kiepska pogoda,ale widzieliśmy delfiny i to całkiem z bliska :wink:
myszkin
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) myszkin » 01.02.2011 21:02

Pisak to naprawdę fajna miescinka potwierdzam byłem tam w ubiegłym roku na początku sierpnia . Spokojnie , nie ma tłumów i blisko żeby podjechać do OMSIA , MAKARSKIEJ , BRELI czy BAŚKI VODA. Zgadzam się z moimi przedmówcami przełom czerwca/lipca lepiej jechać w ciemno napewno coś fajnego znajdziecie
Dario85
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dario85 » 02.02.2011 06:32

też chce w ciemno, jednak jest niepokój czy znajde cos w tym pisaku dla 6ciu osob w jednym domu i to takim ktory mnie interesuje ... blisko morza z tarasem itp itd ... a o takie w dobre cenie bardzo trudno
myszkin
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) myszkin » 02.02.2011 18:21

Dario85 napisał(a):też chce w ciemno, jednak jest niepokój czy znajde cos w tym pisaku dla 6ciu osob w jednym domu i to takim ktory mnie interesuje ... blisko morza z tarasem itp itd ... a o takie w dobre cenie bardzo trudno

Jeżeli się wahasz jechać w ciemno nie pozostaje Ci nic innego jak szukanie ciekawej oferty na FORUM lub na innych stronkach w internecie .
Mimo że rok temu byłem w Pisku nie upierał bym się na Twoim miejscu tylko na nim , w Maruśići i Mimicach też jest super , a może nawet lepiej sprawdź sama .POWODZENIA :D :D :D
Dario85
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Dario85 » 04.02.2011 18:22

dziekuje wszystkim. Padlo na "ORE" u Pana Ivana mam nadzieje ze sie nie zawiedziemy

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone