Za wszystkie inne informacje i polecane miejsca na wyspie i okolicy serdecznie dziękuję .
Pozdrawiam i życzę wspaniałej pogody w tym sezonie na Cro
.png)
quattrobb napisał(a):....Za wszystkie inne informacje i polecane miejsca na wyspie i okolicy serdecznie dziękuję .....
quattrobb napisał(a):Witam wybieram sie na wysepkę jak w temacie jeśli ktos z forumowiczów był lub zna namiar na ciekawy nocleg na wysepce był bym niezmiernie wdzięczny za wszystkie informacje i polecone miejsca noclegowe .....
.png)
quattrobb napisał(a):Witam wybieram sie na wysepkę jak w temacie jeśli ktos z forumowiczów był lub zna namiar na ciekawy nocleg na wysepce był bym niezmiernie wdzięczny za wszystkie informacje i polecone miejsca noclegowe .
Za wszystkie inne informacje i polecane miejsca na wyspie i okolicy serdecznie dziękuję .
Pozdrawiam i życzę wspaniałej pogody w tym sezonie na Cro :D
.png)
Piotrek_B napisał(a):quattrobb napisał(a):....Za wszystkie inne informacje i polecane miejsca na wyspie i okolicy serdecznie dziękuję .....
Szukajcie a znajdziecie![]()
www.cro.pl/forum/viewtopic.php?t=9802&highlight=
www.cro.pl/forum/viewtopic.php?t=7844&highlight=
www.cro.pl/forum/viewtopic.php?t=7885&highlight=
www.cro.pl/forum/viewtopic.php?t=17691&highlight=
jak za mało.....reszta jest w archiwum
quattrobb napisał(a):Witam wybieram sie na wysepkę jak w temacie jeśli ktos z forumowiczów był lub zna namiar na ciekawy nocleg na wysepce był bym niezmiernie wdzięczny za wszystkie informacje i polecone miejsca noclegowe .....
Ja polecam niezmiennie 2 wątki z działu FAQ:
www.cro.pl/forum/viewtopic.php?t=17804
www.cro.pl/forum/viewtopic.php?t=12997
Apartament sam znajdziesz bez problemu a w razie czego nie będziesz miał do nikogo pretensji, że Ci polecił lokal, który nie spełnił Twoich oczekiwań
.png)
quattrobb napisał(a):Dziękuję za podane linki przeglądnołem wcześniej wiele tematów ale nie znalazłem odniesień do właśnie tej wyspy , czyżby nikt tam nie był![]()
Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje