.png)
.png)
obecna napisał(a):Po raz pierwszy jadę sam do Chorwacji kiedyś bywałem wielokrotnie ale w Jugosławii jakie są ceny winiet w Czechach ,Austrii i Słowenii wiele się o tym dyskutuje ale nie ma jednoznacznych odpowiedzi jeśli ktoś miałby adresy godnych polecenia noclegów po drodze Brno,Wiedeń,Graz,błbym wdzięczny wyjeżdżam 11.06.2009 wracam 30.06.09 po powrocie opiszę całą trasę.Pozdrowienia
obecna napisał(a):....ale nie ma jednoznacznych odpowiedzi.....
obecna napisał(a):....jeśli ktoś miałby adresy godnych polecenia noclegów po drodze Brno,Wiedeń,Graz.....
obecna napisał(a):Po raz pierwszy jadę sam do Chorwacji kiedyś bywałem wielokrotnie ale w Jugosławii jakie są ceny winiet w Czechach ,Austrii i Słowenii wiele się o tym dyskutuje ale nie ma jednoznacznych odpowiedzi jeśli ktoś miałby adresy godnych polecenia noclegów po drodze Brno,Wiedeń,Graz,błbym wdzięczny wyjeżdżam 11.06.2009 wracam 30.06.09 po powrocie opiszę całą trasę.Pozdrowienia
.png)
.png)
.png)
obecna napisał(a):Też myślełem o tym hotelu ale jak złożyłem rezerwacje to odpowiedzieli ,że brak miejsc może nie pasuje im ,że tylko na jedną noc
.png)
.png)
.png)
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi