MRK napisał(a):baunty napisał(a):
Podałeś przykład, ja zadałem pytanie w związku z Twoim przykładem, a Ty unikasz odpowiedzi wypisując, że niby czegoś nie rozumiem. Bardzo dobrze rozumiem, że jej unikasz![]()
Liczę, że potrafisz udzielić precyzyjnej odpowiedzi - to tylko jedno trzyliterowe słowo.
Przyjmiesz do wiadomości, że moje posty nie tyczą się działalności Owsika, wyroków, sądów itp, a tylko zachowania obu stron podczas konferencji. Nie kumasz tego. Na temat wyroków, sądów itp nie będę sie wypowiadał, bo nie mam wiedzy. Obracasz kota ogonem. Ile razy mam to jeszcze powtórzyć?
Sorry MRK, ale naszą dalszą dyskusję na ten temat uważam za bezsensowną.
Komentując jedno, powołujesz się na drugie, a później twierdzisz, że twoja wypowiedź tego nie dotyczyła.
Ne potrafisz lub nie chcesz odpowiedzieć na proste pytanie, a akcja na konferencji miała właśnie związek z tym pytaniem, ale to pewnie przeoczyłeś, bo niewygodne.
Powtarzam pytanie :
Wyroków sądu Owsiak nie wykonał - zgadzasz się z tym ?
PS Przyjmuję też do wiadomości, że Twoje posty dotyczą konferencji prasowej - na której Owsiak wpadł w szał po usłyszeniu niewygodnych pytań.
Pytania dotyczyły pewnej sytuacji i o to samo Ciebie pytam (powyżej tłustym drukiem).

.png)
.png)
.png)

.png)