.png)
zawodowiec napisał(a):Zakładając że wygramy z Austrią (jakoś w to wierzę), to teraz albo my albo Chorwacja. Przy równej ilości punktów chyba decydują bezpośrednie mecze więc trzeba wygrać z nimi co najmnie 2 bramkami. W to już jakoś mniej wierzę... ale trzeba wierzyć
.png)
Rysio napisał(a):YEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Macieju, w dupie mam to czy dla naszych wynik jest korzystnyniech się grać nauczą, a nie kombinują, kto potem za nich z kim wygra
to piłka nożna a nie szachy
.png)
jjs napisał(a):2:1 dla Cro.pl

.png)
Maciej napisał(a):Rozumiem miłość do Chorwacji ale taki wynik dla POLSKI jest fatalny, wiec nie wiem z czego ta radość...
.png)
Renatka66 napisał(a):Meczu nie oglądałam, ale słyszałam jakieś dziwne jęki mojego męża. Czyżby wynik nie korzystny![]()
.png)
.png)
Rysio napisał(a):YEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Macieju, w dupie mam to czy dla naszych wynik jest korzystnyniech się grać nauczą, a nie kombinują, kto potem za nich z kim wygra
.png)
Maciej napisał(a):Rysio napisał(a):YEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To narodowość Waćpan zmień, sprzyjanie tym co ładnie grają nie ma nic wspólnego z kibicowaniem, Polska to Polska choćby o własne nogi się zabijali to zawsze będą reprezentacją Polski. Mogę słuchać Thompsona, sprzyjać Chorwatom ale na pierwszym miejscu jest Polska (no może na równi z Lechem).
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.