Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Typujemy wynik meczu Chorwacja -Niemcy

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
typ
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) typ » 12.06.2008 19:08

Może nieco delikatniej ;-), ale też popieram (już) trzech przedmówców.
plavac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) plavac » 12.06.2008 19:12

Już za 3 godziny będziemy wiedzieć o orzełkach ...
Natomiast już teraz wiem, komu będę kibicował dalej (poza orzełkami) - biało-czerwonej szachownicy :D
Krzyżak
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzyżak » 12.06.2008 19:16

zawodowiec napisał(a):Zakładając że wygramy z Austrią (jakoś w to wierzę), to teraz albo my albo Chorwacja. Przy równej ilości punktów chyba decydują bezpośrednie mecze więc trzeba wygrać z nimi co najmnie 2 bramkami. W to już jakoś mniej wierzę... ale trzeba wierzyć :D

Dokładnie :!:
Musielibyśmy pokonać Cro różnicą 2 bramek albo i więcej (przy założeniu, że dzisiaj wygramy z Austrią, co nie jest takie oczywiste, wręcz wątpliwe).
Mało prawdopodobny scenariusz.

W pierwszej kolejności liczą się mecze między zainteresowanymi drużynami (przy założeniu, że 3 drużyny mają po 6 punktów, no chyba, że Austriacy zremisują z Niemcami).

W zasadzie już możemy się pakować...
Oglądaliśmy ćwierćfinalistów...

Pozdrawiam
Renatka66
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Renatka66 » 12.06.2008 19:16

Meczu nie oglądałam, ale słyszałam jakieś dziwne jęki mojego męża. Czyżby wynik nie korzystny :?: 8O
Krzyżak
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzyżak » 12.06.2008 19:18

Renatka66 napisał(a):Meczu nie oglądałam, ale słyszałam jakieś dziwne jęki mojego męża. Czyżby wynik nie korzystny :?: 8O

Dla Polaków - niekorzystny.

Dla Cromaniaków - nie :wink:

Pozdrawiam
Maciej
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Maciej » 12.06.2008 19:19

Rysio napisał(a):YEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :D

Macieju, w dupie mam to czy dla naszych wynik jest korzystny :) niech się grać nauczą, a nie kombinują, kto potem za nich z kim wygra :lol: to piłka nożna a nie szachy :D

To narodowość Waćpan zmień, sprzyjanie tym co ładnie grają nie ma nic wspólnego z kibicowaniem, Polska to Polska choćby o własne nogi się zabijali to zawsze będą reprezentacją Polski. Mogę słuchać Thompsona, sprzyjać Chorwatom ale na pierwszym miejscu jest Polska (no może na równi z Lechem ;) ).
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 12.06.2008 19:25

jjs napisał(a):2:1 dla Cro.pl

Brawo "jjs" = karlovacko dla Ciebie

Obrazek
polomarko
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) polomarko » 12.06.2008 19:29

wygrali lepsi ten jeden gol to tylko przypadek . chociaż sercem jestem za naszymi i jestem pewien że z austrią wygramy z HR będzie ciężko. a niemcom dobrze że przytarli nosa.
:lol: :lol: :lol:
Krzyżak
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzyżak » 12.06.2008 19:29

Maciej napisał(a):Rozumiem miłość do Chorwacji ale taki wynik dla POLSKI jest fatalny, wiec nie wiem z czego ta radość...

Niestety, to prawda.
W zasadzie pozostały teoretyczne rozważania.
Pozostanie tylko łudzić się, że Polacy rozgromią Chorwatów, ponoć cuda się zdarzają ... :wink:

Pozdrawiam
krakuscity
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) krakuscity » 12.06.2008 20:44

Renatka66 napisał(a):Meczu nie oglądałam, ale słyszałam jakieś dziwne jęki mojego męża. Czyżby wynik nie korzystny :?: 8O

A może on w pokoju nie był sam :D a Ty o tym nie wiedziałaś. :wink:
plavac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) plavac » 12.06.2008 22:56

On był sam, ale dzwonił do niego jego znajomy, Howard Webb ...
Adam,K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Adam,K » 13.06.2008 06:30

Chorwaci zagrali na miarę Mistrzów Europy 2008. Pozazdrościć. :!:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 13.06.2008 07:38

Miło było popatrzeć jak rozmontowywali obronę niemiecką kawałek po kawałku :lol: :twisted: złoili Niemcom tyłki.

BRAVO HRVATSKA :!:
slawek66
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) slawek66 » 13.06.2008 08:23

Rysio napisał(a):YEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :D

Macieju, w dupie mam to czy dla naszych wynik jest korzystny :) niech się grać nauczą, a nie kombinują, kto potem za nich z kim wygra :lol: to piłka nożna a nie szachy :D

popieram !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
niech sie pakuja i wypier...ja skoro w pilke nie bardzo umieja grac
Rysio
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rysio » 13.06.2008 08:28

Maciej napisał(a):

To narodowość Waćpan zmień, sprzyjanie tym co ładnie grają nie ma nic wspólnego z kibicowaniem, Polska to Polska choćby o własne nogi się zabijali to zawsze będą reprezentacją Polski. Mogę słuchać Thompsona, sprzyjać Chorwatom ale na pierwszym miejscu jest Polska (no może na równi z Lechem ;) ).

Bardzo chętnie bym zmienił :D jak to mówią w tym kraju trzyma mnie tylko grawitacja. Co drugi krok i trzeba się wstydzić za narodowość, choć dziś to najbardziej wstydzić powinni pieprzeni angole :evil:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

Typujemy wynik meczu Chorwacja -Niemcy - strona 3
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2026 Wszystkie prawa zastrzeżone