sufka napisał(a):dla mnie jest bez roznicy czy z polskimi literkami czy bez
ale to pewnie sprawa roznicy wieku...
I dlatego, że tobie jest to bez różnicy to dla mnie ma to ogromne znaczenie.
sufka napisał(a):Wiesz, ja tez bym sie mogla przyczepic do Twojego bledu (dwukrotnego juz), chyba ze jest on przejawem braku szacunku do mnie, ktory chcesz mi zakomunikowac
sufka napisał(a):gdy piszesz do kogos to jezyk polski nakazuje w takim przypadku zwroty Ty, Twój, Ci, Tobie pisać z wielkiej litery,
to wlasnie swiadczy o kulturze i poszanowaniu drugiej osoby, a nie kreseczki
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
sufka napisał(a):Obracajac sie w towarzystwie ludzi w moim wieku i piszac do takich osob nigdy nie bylam poprawiana za brak kresek. Tak samo na innych forach. To jest pierwsze gdzie sie z tym spotykam. Dlatego napisalam o wieku, bo prawdopodobnie wynika to z naszej roznicy wiekowej. I nie pisze tego w zaden sposob jako obrazy dla kogos.
Do Zebika: skoro Ty mnie pouczasz to dlaczego ja nie moge? Prawda boli?
kapitan_statku napisał(a):Pisząc z polskimi literami, dajmy sobie spokój z umoralnianiem, kto bardziej wychowany i dlaczego świadczą o tym polskie znaki diaktryczne. Porozmawiajmy o Chorwacji i ewentualnie o forum i sensie niektórych zawartych tutaj informacji.
odpowiadając akcję Stop bykom znam.
Dodając do wypowiedzi poprzednika. Faktycznie, na tym forum jest bardzo dużo wiedzy i doświadczonych ludzi (zauroczonych) Chorwacją i za to się to miejsce ceni. Tym bardziej nie traktujcie moich uwag jako aroganckich.
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.