Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Trzy razy w Chorwacji gdzie czwarty raz ?

W Chorwacji jest mnóstwo wartych zobaczenia miejsc. Zwiedzanie lub wypoczynek, albo i jedno, i drugie? Byłeś gdzieś lub chcesz się dowiedzieć czegoś od innych? To właśnie tutaj możesz to zrobić.
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 16.09.2012 18:15

Najlepiej nie słuchaj opinii...o gustach się nie rozmawia...większość zachwala Basinę a ja byłem nią bardzo rozczarowany i uciekłem z niej szybciej aniżeli przyjechałem...posłuchałem opinii mimo, że był to mój siódmy wyjazd do cro...
Jedź w ciemno, wybierz sobie konkretny region...nie podoba się tutaj to jedziesz dalej i po problemie...
Ja w październiku jadę na Istrię, niespełna miesiąc po powrocie z urlopu w środkowej Dalmacji...Istria mnie nie interesuje w kontekście urlopu letniego ale teraz jest okazja ją zwiedzić...może zmienię zdanie ? Podobno to dwa różne światy według samych nawet Chorwatów...
poti
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) poti » 16.09.2012 20:36

Dzięki, przemyślę Twoją propozycję.
Ale i tak chętnie poczytam propozycje innych forumowiczów.
Amikol
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Amikol » 17.09.2012 09:11

alessandro1977 napisał(a):Najlepiej nie słuchaj opinii...o gustach się nie rozmawia...większość zachwala Basinę a ja byłem nią bardzo rozczarowany i uciekłem z niej szybciej aniżeli przyjechałem...posłuchałem opinii mimo, że był to mój siódmy wyjazd do cro...
Jedź w ciemno, wybierz sobie konkretny region...nie podoba się tutaj to jedziesz dalej i po problemie...
Ja w październiku jadę na Istrię, niespełna miesiąc po powrocie z urlopu w środkowej Dalmacji...Istria mnie nie interesuje w kontekście urlopu letniego ale teraz jest okazja ją zwiedzić...może zmienię zdanie ? Podobno to dwa różne światy według samych nawet Chorwatów...

zawsze jeżdżę "w ciemno" wiadomo ma to swoje plusy i minusy i tak było teraz - Istria , tam gdzie innym się podobało - zachwalali , mnie te miejsca nie odpowiadały więc pojechałem dalej , Fażana k/ Puli , wszyscy ( rodzina) zadowoleni , zwiedziłem prawie cały półwysep , wypoczynek i zwiedzanie , zawsze tak robię ....a za rok ?..........jeszcze nie wiem ,może CRO a może coś innego , na pewno nie będzie to "byczenie w kurorcie ( np. Egipt w 4 -5 * ) bez ruszania się z miejsca" warto poznać opinie innych ale decydujcie sami bo to co jednego zachwyca dla innego nic nie znaczy ...............
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 17.09.2012 17:06

O to mi chodzi ale ile ludzi tyle opinii...tutaj każdy twierdzi, że Tucepi jest rajem w cro...ja uważam, że jest do doopy a o Marinie już nie wspomnę...ale są i tacy którzy Marinę uważają za najpiękniejszy zakątek w Chorwacji :lol:
poti
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) poti » 17.09.2012 22:31

Miałam już plany na rok przyszły (zatunelowy Peljesac), ale najprawdopodobniej będą musiały zostać zweryfikowane, stąd prośba o poradę.
Ostatnio edytowano 08.08.2013 15:49 przez poti, łącznie edytowano 3 razy
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 18.09.2012 07:15

poti napisał(a):Miałam już plany na rok przyszły (zatunelowy Poljesak), ale najprawdopodobniej będą musiały zostać zweryfikowane, stąd prośba o poradę.

Z całą pewnością .. bo takie miejsce nie istnieje.. fantasmagoria...
witia
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) witia » 18.09.2012 09:59

poti napisał(a):
Czytam forum od dłuższego czasu i wiem gdzie nigdy nie pojadę...

Na przykład gdzie?
poti
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) poti » 18.09.2012 15:03

Tam, gdzie na plaży o 9.00 rano nie ma już gdzie rozłożyć ręcznika.
witia
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) witia » 18.09.2012 21:36

I słusznie :)
Poprzednia strona

Powrót do Regiony i miejscowości turystyczne

Trzy razy w Chorwacji gdzie czwarty raz ? - strona 2
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone