Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Trzy sypialnie

Apartament czy hotel? Ile to kosztuje, co warto wybrać, na co zwracać uwagę. Jeżeli szukasz odpowiedniego miejsca noclegowego, pisz tutaj. [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Regulamin działu
Prosimy nie umieszczać w tym dziale żadnych postów zawierających treści, które mogą zostać uznane za reklamę. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do usunięcia postów w tym dziale bez podania przyczyn - proszę nie wysyłać następnych postów z pytaniem "co się stało z moim wątkiem". Nieprzestrzeganie powyższych postanowień grozi banem.

[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
skrzys
Croentuzjasta
Trzy sypialnie

Nieprzeczytany postnapisał(a) skrzys » 19.02.2025 17:34

Witajcie, prośba o pomoc w znalezieniu apartamentu. Szukam jednego apartamentu z trzema sypialniami: dla dwóch par i nastolatka. Interesujący mnie czasookres to od 14.07 do max 27.07.2025r. może być trochę krótszy. Kwestia odległości to tak do max 150m-200m od plaży. Oczywiście klimatyzacja i bezpłatny internet. i jak by udało się to dwa miejsca parkingowe. Oczywiście możliwe byłyby dwa apartamenty w pobliżu jeden dla dwóch osób i drugi koniecznie! dwupokojowy dla mnie z żoną i syna nastolatka. Fajnie byłoby coś na Dalmacji ale wszystkie miejscówki wezmę pod uwagę. co do ceny to raczej do 35e/os/ dzień. Max 40e. Pozdrawiam i mam nadzieję że pomożecie coś znaleźć. Krzysiek
empire13
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) empire13 » 20.02.2025 08:26

Nie wiem czy pomogę.
Ja 4 lata temu wynająłem w 2 lokalizacjach apartament z 3 sypialniami.
Wtedy wszystko bez problemu znalazłem na bookingu.
Pierwszy to Apartments Ivka w Omiš. Dosyć blisko do morza ale na lepsze plaże i tak trzeba było dojeżdżać. Mieli jeszcze ogłoszenie przez lokalną agencję. Zresztą do niej musieliśmy podejść (w centrum Omiš) aby uregulować płatność.
Drugi to na Korculi - Apartments Vrdoljak w Lumbarda. Do plaży ok 250m. Plaże jakościowo dużo lepsze.
W każdym miejscu był parking, klima, wifi. Poza tym spore kuchnie i balkon (w Omiš) lub taras (Lumbarda).
Bidon
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bidon » 22.02.2025 12:41

A nie lepiej wziąć cały domek?
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link
skrzys
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) skrzys » 22.02.2025 16:46

Bidon napisał(a):A nie lepiej wziąć cały domek?
zaloguj się na cro.pl, aby zobaczyć link

Oj, tak tylko żeby był dostępny a nie jest niestety
te kiero
Mistrz Ligi Narodów UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) te kiero » 23.02.2025 06:42

proponuję zajrzeć na brela.com/accommodation
michał1234
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) michał1234 » 23.02.2025 11:06

Pewnie są powody, dla których ma to być jeden apartament. W każdym razie moim zdaniem łatwiej jest znaleźć dwa mniejsze apartamenty obok siebie w tym samym domu. I praktyczniej (łazienka, kuchnia).
skrzys
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) skrzys » 24.02.2025 14:11

Witam, coś udało się znaleźć więc temat na chwilę obecną zamknięty. :-) Oby do następnego roku :-)

Powrót do Apartamenty, hotele, pokoje

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone