Janusz Bajcer napisał(a):Stadko o jedną sztukę za dużo.

.png)
.png)
rysiek_r74 napisał(a):Pani pyta dzieci w szkole, co robią ich ojcowie.
(...)
- Mój? Tańczy na rurze w klubie dla gejów, a jak klienci dobrze mu płacą, to jeździ z nimi do hotelu...
Pani w szoku, wezwała Jasia na przerwie do siebie i pyta, czy to prawda i czy może mu jakoś pomóc...
Jasiu odpowiada:
- Tak naprawdę to ojciec jest selekcjonerem reprezentacji Polski w piłce nożnej, ale wstyd mi się przyznać...

.png)
.png)
Suknia z orłem szokuje na Miss Supranational. MEMY Internautów też. Natalia Balicka i jej suknia wywołała lawinę komentarzy.
Sukienka z orłem okazała się prawdziwym hitem konkursu Miss Supranational 2021. Triumf na gali odniosła Miss Namibii Chanique Rabe, jednak gwiazdą wieczoru okazała się polska kandydatka - Natalia Balicka i jej stylizacja. Internauci mówią o "kurze w koronie", czy też odczytują inspiracje Wielkim Ptakiem z "Ulicy Sezamkowej".
Internet zalała fala memów po finale gali Miss Supranational 2021. Choć Polka Natalia Balicka do finału nie weszła, to jej stylizacja stała się obiektem internetowych memów, a sieć zalała fala komentarzy.
Autorką jej patriotycznej stylizacji jest Ela Piorun, która ma na koncie m.in. współpracę z pierwszą damą Agatą Kornhauser-Dudą.
Internauci nie docenili jednak kreacji Natalii Balickiej i pojawiły się kąśliwe uwagi pod jej adresem. Nie zabrakło porównań do piosenkarki Bjork, która niegdyś pokazała się z łabędziem opiętym wokół sukienki.
"Jaki kraj, taka Bjork" - komentują internauci w memach i mówią też o "kurze w koronie". Niektórzy widzą natomiast potencjał reklamowy dla sieci takich, jak KFC.
Kontrowersyjna stylizacja stała się obiektem internetowych żartów, jednak podkreślić należy, że Natalia Galicka nie jest autorką stroju, w jakim wystąpiła.
stachan napisał(a):
"Jaki kraj, taka Bjork" - komentują internauci w memach i mówią też o "kurze w koronie". Niektórzy widzą natomiast potencjał reklamowy dla sieci takich, jak KFC.
Kontrowersyjna stylizacja stała się obiektem internetowych żartów, jednak podkreślić należy, że Natalia Galicka nie jest autorką stroju, w jakim wystąpiła.
Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.