Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Trochę humoru 2

Rozmowy na tematy nie związane z Chorwacją i turystyką. Tu można dyskutować rozrywkach, muzyce, sporcie itp. Można też prowadzić rozmowy "ogólnotowarzyskie". Zabronione są dyskusje o współczesnej, polskiej polityce.
Ale uwaga! Również tu obowiązuje przestrzeganie regulaminu forum i kulturalne zachowanie!
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
mada10000
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mada10000 » 20.05.2010 08:47

Mąż i żona jadą samochodem. Są pokłóceni.
Żona zauważa stadko świń :

-To twoja rodzina ?

-No jasne ,teściowie
mada10000
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mada10000 » 20.05.2010 08:54

Pacjent ustala szczegóły dotyczące zbliżającej się operacji:
? A ile będzie kosztować narkoza? ? pyta.
? 1500 złotych ? odpowiada anestezjolog.
? 1500 złotych za to, żeby mi się film urwał? Trochę za drogo, nie sądzi pan?
? Nie. Urwany film dostaje pan gratis. Opłata jest za to, żeby znowu zaczął się wyświetlać…
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 20.05.2010 09:27

- Dzień dobry, chcielibyśmy wynająć mieszkanie.
- Oczywiście, czym państwo się zajmują?
- Mąż jest inżynierem, a ja nauczycielką.
- Dzieci państwo mają?
- Tak, dwoje - 7 i 8 lat.
- Zwierzaki?
- Nie skądże - są bardzo grzeczne.
szary779
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) szary779 » 20.05.2010 10:17

U pewnego pisarz pojawił się diabeł:
-Jesteś beztalenciem. Nigdy nie napiszesz niczego, co będzie poczytne.Mogę zaoferować ci swoją pomoc.Będziesz pisał pięć bestsellerów rocznie przez najbliższe pięć lat.Każdy z nich sprzeda się w milionowym nakładzie.Staniesz się sławny i bogaty ale za to umrą wszyscy członkowie twojej rodziny.Zastanów się.
Pisarz zaczął rozmyślać:
-Hmmmm...Pięć bestsellerów rocznie...Umrą wszyscy z rodziny...Jeszcze raz...Pięć rocznie przez pięć lat to razem dwadzieścia pięć poczytnych książek...ale rodzina...wszyscy umrą... Nie rozumiem gdzie tu haczyk?
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 20.05.2010 10:25

Obrazek
szary779
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) szary779 » 20.05.2010 10:59

Listonosz przechodzi na emeryturę.Wszyscy z okolicznych domów postanowili, że będzie on chodził ostatni raz od domu do domu i tylko odbierał prezenty za swoją wieloletnią pracę.
Puka do pierwszych drzwi... dostaje wspaniałe wyposażenie wędkarskie... promienieje z radości.
Puka do drugich drzwi... otrzymuje bilet na Hawaje.. cieszy się nasz listonosz ogromnie.
Puka do trzecich drzwi... otwiera mu wspaniała blondynka... mrugając oczętami zaprasza go do swojego łoża i spełnia przez całą noc najskrytsze seksualne marzenia listonosza. Rano podaje mu do łóżka wspaniałe śniadanie.Listonosz jest oczarowany...
Gdy urocza blondynka nalewa mu do szklanki kawy, listonosz zauważa ukrytego pod szklaneczką dolara, zaciekawiony pyta:
Noc była wspaniała, śniadanie też ale dlaczego ten dolar?
Na to blondynka przewracając oczami:
-Wczoraj rano zapytałam mojego męża, co mam Ci dać za Twoją wieloletnią służbę? Odpowiedział:
-Pierdziel go.Daj mu dolara.
Śniadanie było moim pomysłem.
Arek
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Arek » 20.05.2010 11:20

janniko
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janniko » 20.05.2010 11:44

Putin zwołał Wielką Dumę Narodową i powiada:
- Tak dalej, kuźwa, nie może być!
Musimy zrobić porządek z tymi wrednymi strefami czasowymi!
Dzwonię rano do Pekinu złożyć życzenia urodzinowe, a on mi mówi, że to było wczoraj.
Dzwonię zaraz potem do Warszawy z kondolencjami, a tam mi mówią, że jeszcze nie wylecieli...

:P

PS
Hm.. ? nie wiem czy wolno.. :oops: :oops: :oops:
Leszek Skupin
Weteran

Nieprzeczytany postnapisał(a) Leszek Skupin » 20.05.2010 11:52

janniko napisał(a):...Hm.. ? nie wiem czy wolno.. :oops: :oops: :oops:

Dowcip tak dyskusja NIE :!:
janniko
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) janniko » 20.05.2010 11:54

Leszek Skupin napisał(a):Dowcip tak dyskusja NIE :!:

I to mi się podoba!
:sm:
weldon
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) weldon » 20.05.2010 11:55

Poszła baba do diabła - doprawiła mu rogi ...

Wróżka mówi do klientki:
- Mąż panią zdradza.
- Chyba musiała pani odwrotnie rozłożyć karty.
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 20.05.2010 13:31

dzanas7
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) dzanas7 » 20.05.2010 14:17

Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 20.05.2010 16:14

Kawał z przed 10.04.2010 roku
Lech Kaczyński odwiedził jedna z warszawskich podstawówek. Podczas dyskusji z uczniami Lech zapytał: "Co to jest tragedia? Czy ktoś mógłby podać przykład?"

Dziewczynka z pierwszej ławki podniosła rękę: "Gdyby mój przyjaciel, który mieszka na wsi, bawił się na polu i został rozjechany przez traktor - to byłaby tragedia."

"Nie" - odpowiada Lech. "To byłby wypadek."

Zgłasza się kolejne dziecko: "Gdyby autobus, który odwozi 50 dzieci do szkoły, miał wypadek, w którym zginęliby wszyscy pasażerowie - to byłaby tragedia."

"Też nie" - odpowiada znowu Kaczyński. "To byłaby wielka strata. Czy ktoś ma inne pomysły?"

W klasie cisza. Nikt nie chce się zgłosić. Nagle odzywa się Jasiu: "Gdyby samolot, w którym leciałby Pan Prezydent został trafiony przez pocisk i rozpadł się na kawałki - to byłaby tragedia."

"Brawo! - wola Lech Kaczyński. "Możesz nam powiedzieć dlaczego uważasz, ze to byłaby tragedia?"

Na to Jasiu:" Dlatego, że to na pewno nie byłaby wielka strata i raczej nie byłby to wypadek."
Witold P.
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Witold P. » 20.05.2010 17:42

Janusz Bajcer napisał(a):Kawał z przed 10.04.2010 roku
Lech Kaczyński odwiedził jedna z warszawskich podstawówek. Podczas dyskusji z uczniami Lech zapytał: "Co to jest tragedia? Czy ktoś mógłby podać przykład?"

Dziewczynka z pierwszej ławki podniosła rękę: "Gdyby mój przyjaciel, który mieszka na wsi, bawił się na polu i został rozjechany przez traktor - to byłaby tragedia."

"Nie" - odpowiada Lech. "To byłby wypadek."

Zgłasza się kolejne dziecko: "Gdyby autobus, który odwozi 50 dzieci do szkoły, miał wypadek, w którym zginęliby wszyscy pasażerowie - to byłaby tragedia."

"Też nie" - odpowiada znowu Kaczyński. "To byłaby wielka strata. Czy ktoś ma inne pomysły?"

W klasie cisza. Nikt nie chce się zgłosić. Nagle odzywa się Jasiu: "Gdyby samolot, w którym leciałby Pan Prezydent został trafiony przez pocisk i rozpadł się na kawałki - to byłaby tragedia."

"Brawo! - wola Lech Kaczyński. "Możesz nam powiedzieć dlaczego uważasz, ze to byłaby tragedia?"

Na to Jasiu:" Dlatego, że to na pewno nie byłaby wielka strata i raczej nie byłby to wypadek."

Od którego momentu można się śmiać?
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Prawie Hyde Park, czyli wszystko oprócz polityki.

reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone